Kur meklēt mazlietotu BMW; jūrnieka auto ar 13 000 km un konkurss (+ VIDEO) 16

 
iAuto | 2.novembris 2019 20:18

iAuto apskatīja mazlietotu premium klases automobiļus kā BMW, Mini, Audi, pat Bentley u.c. pārdošanas procesu un piedāvājumu no Mazliet.lv.

Otrajā un trešajā stāvā pircējus gaida mazlietoti un pārbaudīti premium automobiļi, kurus oficiālais dīleris Inchcape piedāvā otrreizējā tirgū.

Meklē mazlietotus BMW, Mini, Land Rover, Range Rover, Jaguar, Alpina, Ford, Mazda un citu automobiļu sludinājumus šeit >>> Mazliet.lv

Video konkurss notiek tikai mūsu YouTube kanālā, piedalies un laimē šeit >>>

Premium mazlietoti auto ir skatāmi Inchcape Motors Latvia autosalonā Dārzciema ielā 64a 2. un 3. stāvā, kā arī Hanzas ielā 16A, Rīgā.

 
Visi komentāri
 
Patisons 2.novembris 2019 22:10
6 2 Atbildēt

Ilgi tie auto tur stāv. Reklamē visur kur var, tik slava dīlerim nu tā so so. Kolēģi mazlietotiem paši uz Vāciju un Nīderlandi brauc, savām ne komerciālām vajadzībām.

martinslusis 2.novembris 2019 23:20
2 1 Atbildēt

Nu, kamēr video tika montēts, vairāki auto jau pusotras-divu nedēļu laikā bija nopārdoti.

Motorolers 3.novembris 2019 8:34
20 0 Atbildēt

It kā piedāvājums tur nav slikts, cenas, protams, nedaudz augstākas, nekā var izcelt izsolēs vai plašajā eiropā (kā vienmēr, būs jāpameklē savi pāris mēneši, arī tur neko pa velti pakaļ nemet, un process, nopirkt 50K vērtu auto no Eiropas, nav nemaz tik vienkāršs, cilvēkam kas to nedara ikdienā), bet ir viens bet.

Cik man ir sanācis būt tajā mājā, nu neizjūtu tur pozitīvu attieksmi pret klientu, nu NAV un viss, saprotu, ka neesmu potenciāls jauna X5 pa 120K pircējs, mans plaukts ir zemāk, bet kā tur aizeju, tā izeju ar domu, tur atgriezties man negribas. Pat moču nodaļā čalim deguns bija gaisā, kad uzprasīju rezerves daļas ķiverei, kura nav jaunākā izlaiduma, bet iepriekšējā sērija, kuru vairs neražo, bled, tā ķivere tur maksāja nepilnu štuku...pēc dažiem gadiem, ja nepērc jaunu vietā, Tu viņiem vairs neesi interesants! Pirms 10+ gadiem, kad iegāju tur X5 gandrīz vai pirkt, apkalpošana bija tāda, ka nopirku Q7...jaunu!

Tagad pērkot mazlietotu 7xx sēriju, kas stāvēja tur jau placī, bet vēl nebija pārformēta no klienta uz viņu kantori, kad pārdevējs saprata, ka darījums var notikt, bet viņam no tā laikam nekas neatleks, vienkārši notinās, ne uzredzēšanos, ne brauciet uz mūsu servisu, par tādu extru kā atslēgt to auto pat nerunāsim, kaut stāvēja jau pie viņiem auto. Tagad veicot rūpnīcas atsaukuma remontu, kko bija salaiduši dēlī, neviens Neko jēdzīgu nepaskaidroja, stundu nostāvēju nesaprašanā, pat tēju nepiedāvāja, kko bezsakarīgu zem deguna nomurmināja, kad vairākas reizes prasīju, ko tad bija salaiduši dēlī.

Tikko biju uz eļļas maiņu, tad bija viss ok, pat kafiju piedāvāja...

Kādu laiku stāvot tur un pavērojot procesu no malas, var redzēt, ka ap publiku, kas tērpusies drānās no dārgā gala un atnākuši X7 aplūkot, menedžerīts klājas ārā, Es ikdienā darba drēbēs staigāju, jo darbs tāds, laikam problēma tajā, ka izskatos pēc izsūtāmā, kas atsūtīts ar auto uz servisu ????

Varbūt man vienkārši neveicas, vai nezin ko gribu

feinais 3.novembris 2019 18:35
2 0 Atbildēt

Jup piekrītu, bet par cik esmu tur 2 bmw iegādājies savulaik, tad attieksme varbūt ir mazliet labāka.

Turpretī Mollerā, braucu skatīt audi un attieksme bija drausmīga.

Domāju vienalga, BMW, audi, vai Mersis - attieksme visur slikta, ja vien neienāc ar zelta rolexu un nepasūti sev S klasi

Motorolers 3.novembris 2019 20:02
0 0 Atbildēt

Par Domeniks tādi stāsti klīst (pazīstu dažus cilvēkus, kuri tur ir strādājuši, un pat ne tais zemākajos amatos), ka lai vai cik ļoooti man gribētos Mersi pirkt, Es nekad neietu uz to salonu, ja nu vienīgi piedāvātu nenormāli labu cenu, nopirktu tur, bet apkopes brauktu veikt uz DE

HE 3.novembris 2019 9:00
2 0 Atbildēt

Atgādina to stāstiņu par vectēvu miljonāru kurš arī darba drēbēs iebraucis salonā gribēja mazmeitiņai poršiņu nopirkt kādā autosalonā Daugavas krastā

iAuto 3.novembris 2019 11:07
1 0 Atbildēt

Tāds nav dzirdēts, kas tur bija?

Taisniba 3.novembris 2019 11:54
2 2 Atbildēt

Motoroleram 100% un Ozoliņš ar savu pakaljaa līšanu tur neko nevar uxlabot...

iAuto 3.novembris 2019 12:32
0 0 Atbildēt

Ar ko tad?

650 3.novembris 2019 20:05
0 0 Atbildēt

Tak banu, permanenti ar visu ipadresi un ieskaitot pastāvīgo lietotājvārdu, tikko no turienes te ienāks.

xxx 3.novembris 2019 19:17
1 0 Atbildēt

Tieši tādas pašas domas, arī man tads pats iespaids radās. Tur cilvēkus sagaida pēc ārējā izskata. Jāpiebilst, ka tas ir novērojams tieši luksus klases autosalonos, budžeta klases salonos tomēr ir cita attieksme.

Tgk 4.novembris 2019 0:09
2 0 Atbildēt

Budzeta klases salonos medz gadities, ka ir loti pretimnakos un laipns pardevejs, kas apsolas testdrive datumu pazinot nedelas laika un tad pazud. Pec nedelas sekretare saka, ka atvalinajuma, pec 2 nedelam vina kolegi saka, ka vins atzvanis, pec 3 menesiem (kad jau cits auto iztestets un nopirkts) zvana un saka, ka ir beidzot sarunata masina testam.

Arnis 4.novembris 2019 20:05
0 1 Atbildēt

Normālas mašīnas uz 3 burtiem nsesauc????

Sinra 4.novembris 2019 21:30
1 0 Atbildēt

Nē sauc gan!

? - tā ir jautājuma zīme, stulbeni.

Moto 6.novembris 2019 7:12
0 0 Atbildēt

Pilnīgi Tev piekrītu!

Diemžēl šāda attieksme vienmēr ir bijusi. Ja neesi no tā gala kurš atnāk brenda drēbēs tad uz super apkalpošanu nemaz neceri.

Klients 8.novembris 2019 23:46
0 0 Atbildēt

Menedžments iepriekšējais ir nomainīts, tagad vadībā strādā negribu rakstīt kas. Tāpēc ir un būs tādas situācijas, nekādi video viņus neizglabs...

Parvacos uz Select un visus savējos arī. Vismaz cita aura, jo tagad BMā pat smird pēc sūdiem gaisotnē.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti