Starpsvētku nedēļā Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinās, bet Tallinā palielinās

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 30.decembris 2023 8:58

Pagājušajā starpsvētku nedēļā Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinājās, kamēr Tallinā tās palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Augstākā benzīna cena darba nedēļas beigās bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela, neskatoties uz cenas kritumu, visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cenas samazinājās par 1,3% - abiem degvielas veidiem maksājot 1,574 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,3% - līdz 1,469 eiro par litru, kamēr dīzeļdegvielas cena kritās par 1,6% - līdz 1,509 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,2% - līdz 1,649 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kļuva dārgākā par 2% - līdz 1,559 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās arī šajā nedēļas laikā bija stabilas. Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,735 eiro, Viļņā - 0,652 eiro, bet Tallinā - 0,68 eiro.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ziemeļkorejas elektroauto ar sniedzamību līdz 720 km 13

Runājot par autobūves nozari, parasti domā Dienvidkoreju vai Koreju un visiem ir skaidrs par ko ir runa. Tomēr arī Ziemeļkorejas ielās ir automobiļi, daļa cilvēku ar kaut ko pārvietojas un tie nav koka velosipēdi. Lasīt vairāk

 

Elektromobiļu piedāvājums Latvijā aug, cenas krīt (+ VIDEO) 4

Pirms desmit gadiem Latvijā bija arī tikai divas ātrās uzlādes stacijas. Tagad ir ap 600 uzlādes punktu, tāpēc, lai paliktu šodien ceļā ar tukšu bateriju, vēl ir jāpacenšas. Mobilitāti sekmē arī jauno elektromobiļu pieaugusī sniedzamība ar vienu uzlādi. Lasīt vairāk

 

Uz Liepājas šosejas sešas nāves divās dienās; ceļu auditēs (+ VIDEO) 68

Liepājas šoseja pie Blīdenes nesusi nāvi sešiem autobraucējiem. Vakar avārijās gāja bojā četri cilvēki, šodien, frontāli saduroties ar smago auto, dzīvību zaudēja divi vieglā auto braucēji – šoferis un pasažiere. Valsts policijā par galveno avāriju iemeslu min pārgalvīgu, nedrošu apdzīšanu, kas beigusies letāli. Lasīt vairāk

 

Smagās avārijas liek aizdomāties: Liepājas šosejas posmam veiks ārkārtas drošības auditu 39

Ņemot vērā smagos ceļu satiksmes negadījumus (CSNg), kas notika uz Liepājas šosejas (A9) šodien un vakar, VSIA Latvijas Valsts ceļi (LVC) pasūtīs ārkārtas drošības auditu Liepājs šosejas posmam. Smagie CSNg notika autoceļa A9 80., 90. un 105. kilometrā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti