Tnx.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tnx.
i_edgars rakstīja:
Tādus braucienus ap 25 km mierīgi ar velosipēdu var nobraukt .....
Tur ērti jūties ar savu milža augumiņu? Nekas nespiež, neberž?.... Vellapēdam Tev ļauj regulēt beņķa/ stūres augstumu? Un pārnesumus arī ļauj pārslēgt?
Ka tik tulīt neizrādās ka vislabākai vellapēds ir VAIRAS ERLIUKAS, un visi pārējie kas ražoti ir pēc tam ir sūdi.
CRDI rakstīja: Nekas nespiež, neberž?....
Tā vien šķiet ka Tev gan spiež!!
CRDI rakstīja: Man jau liekas, ka šitam kadram (Indženieram) neviens nav pastāstījis, ka braucamrīkiem pēc 91. gada ir ekstra iespēja beņķi regulēt 2 dimensijās, ka arī pastāv iespēja stūres regulēšanai....
Nu Tev neviens nav pastāstījis tādu faktu ka visas šīs nosauktās ekstras ir dabūnamas vāģos krietni pirms 91 gada!!
i_edgars rakstīja:
CRDI rakstīja: Man jau liekas, ka šitam kadram (Indženieram) neviens nav pastāstījis, ka braucamrīkiem pēc 91. gada ir ekstra iespēja beņķi regulēt 2 dimensijās, ka arī pastāv iespēja stūres regulēšanai....
Nu Tev neviens nav pastāstījis tādu faktu ka visas šīs nosauktās ekstras ir dabūnamas vāģos krietni pirms 91 gada!!
Ir ir pastāstījis, bet krietni pirms šādas ekstras pa lielam nebija masām domātajos braucamajos
CRDI rakstīja:
i_edgars rakstīja:
Ir ir pastāstījis, bet krietni pirms šādas ekstras pa lielam nebija masām domātajos braucamajos
fordam bija, bet tikai gadījumiem, ja voģilam paliek slikti no braukšanas...