Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ziema

gr Reģ.: 23.07.2002

Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.

Mixeris Reģ.: 29.11.2002
0 0 Atbildēt

vel viens gudrais atradies - DANZ. !!!

Rallijaa brauc ar shauru un ljoti radzeetu riepu, lai spiestu aaraa putru liidz normaalam segumam un tajaa pashaa laikaa lai uz ledus vareetu kaarpiities. Bet vispaar peec teorijas ir taa ka shaura riepa vajadziiga lai izspiestu cauri putrai, bet plata un lameleeta ir domaata ledum lai pie vinja liptu klaat un jo lielaaka riepa jo labaaka sakjere un mazaaks spiediens u zlaukuma vieniibu. Taadeelj ziemaa uz ledus ar kaapurkjeednieku ir vieglaak braukt nekaa ar dazhu labu citu tehniku [addsig]

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

Mix

Michelin Ivalo 2 vai ir kadas atsaiksmes?

fender Reģ.: 16.01.2002
0 0 Atbildēt

snow, varu ieteikt Barum, labas un cena ar zema.

[addsig]

0 0 Atbildēt

nea laikam nemshu Michelin. Tik vel domaju kuru modeli Ivalo 2 vai Pilot Alpine.

1 Formula ari lielaka dala brauc ar misheliniem un noteikti uz ziemu ari liks Mishelin ziemenes

0 0 Atbildēt

Reku ir izskats tam Ivalo 2

www.carexpert.ru/html/tyres/miciv2.htm

Barum = Kleber un nemeegjini iebilst fender, jo barum zem Conti un Kleber zem Mich un kvalitaates vienaadas[addsig]

0 0 Atbildēt

ja tev vajag par to Pilot Alpine es varu uzzinaat arii savu cenu, bet kaa tu zini taa ir neradzeeta[addsig]

0 0 Atbildēt

pagaajusho ziemu norulleeju ar Pirelli Winter 210 (bij jau lietotas (krietni)) 205/60/15 un baigi labaas. nekaadu probzu.

vinjas asimetriskaas ir un miinuss, ka reizeem pa sniegu saliidzinoshi ar skujinjas tipa, kjepa ciet. bet pa ledu labais!!![addsig]

0 0 Atbildēt

Mix

Neesmu neko liels radzhu piekritejs.

Apskati ja vari.

Danzs Reģ.: 06.06.2001
0 0 Atbildēt

a celji mums ir baigi tiiriitie? Iipashi pagalmos vinji ir kruti, vai teiksim dzirnavu ielaa ziemaa pameegjiniet noparkoties kautkur malaa. Ar plataam riepaam esmu meegjinaajis to dariit, peectam pat ar pilnpiedzinju ir gruuti tikt laukaa.

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Es braucu ar Ivalo 2, nekādas vainas, bet man ir bez naglām, jo tās man nav vajadzīgas. Ja gribi ņemt frikcijas riepu (Maci Ice vai Alpine), tad atceries, ka tās pa asfaltu labi dilst visādi citādi ļoti labas, īpaši uz ledus, bet dziļā sniekā varētu pietrūkt protektora.[addsig]

primo Reģ.: 22.07.2002
0 0 Atbildēt

esmu braucis ar radžotām pirelli ziemenēm, ar parupju sniega protektoru. varu teikt tikai to labāko. ja ir pietiekoši daudz prāta tīšām neizspolēt radzes, tad trīs ziemas X 15k km ar garantiju.

ziemā svarīgākais ir neiesēsties, braukt un bremzēt droši, ātrumu atstājot otrajā plānā, vai vēl labāk - vasarai, tāpēc ņemam šaurākas.

0 0 Atbildēt

pārlasīju savu komentu - tipisks opīša spriedums.

nu un?

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

Man no pussziemas uz auto bija jaunas GY UG5 195/65 r15, baigi labas likās. Šoziem paskatīsimies kā ies.

Gasjs Reģ.: 21.10.2002
0 0 Atbildēt

Pēdējām anonīmajam: man ar virsū UG(pēdējais numurs, kāds pagājušogad bija dabonams) 205/55 R16. Uz asfalta, slapja asfalta - lieliskas. Uz ledus, šļuras jau nedaudz sūdīgākas par labām ziemenēm. Bet mūsu slapjajās ziemās, ja daudz braukā pa tīrītajām šosēm (kā es) un rēķinās, ka vietām tās var arī nebūt aplam tīras - tad labais.

LARRY Reģ.: 27.02.2003
0 0 Atbildēt

ai da nu, man staav M+S kauras jau diezgan nojaa... ,bet man tas nekasa, jo Q.

Doma jau it ka ir uzlikt riktiigas naglas.

Mosh kaads grib paardot????? A80 diskus ar riepaam vai tikai riepas uz 14" diskiem......tikai cenas sapraata robezzaas[addsig]

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

To Larry, Q ir Q tikai tad kad jāuzsāk braukt, a kad jādabū tavs Q mierā tad ir ku kū - pakaļa. Bremzējot riepas viennozīmigi ir svarīgākas nekā piedziņas veids. TAS tā lai aizdomātos.

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

Vai kaads var pateikt kaut ko no pieredzes par Gislaved Nord Frost 3?

0 0 Atbildēt

Esmu mēģinājis tikai Nord Frost, tos kas pirmie, ļoti patika, īpaši uz piebraukta sniega. Ar jaunākiem nav sanācis braukt.[addsig]

LARRY Reģ.: 27.02.2003
0 0 Atbildēt

Nu tas gan Q bremzee taa pat kaa visi paareejie autinji - TAS IR JAATCERAAS.

Bet toch ne vienam nav naglas[addsig]

0 0 Atbildēt

Dheks man teica taa

Ir uztaisīta jauna Alpin riepa un izskatās stipri līdzīga Maxi Ice veco vairs netirgo(ja nu vienīgi kādā veikalā palikušas no pagājušā gada).

Cena 46 Ls/št. Ātruma indekss T jeb 190 km/h.[addsig]

0 0 Atbildēt

190. kur tu ellē ratā ziemā pabrauksi ar tādu ciparu. vasarā jau nav kur un kāpēc.

0 0 Atbildēt

es rakstu to ko man dzheks teica [addsig]

0 0 Atbildēt

primo, 190 ātruma indeks ir normāls, jo cenas salīdzinājumā ar mazākiem ir praktiski vienādas, pie tam parasti izvēle uz leju netiek dota.

Nav jau arī jābrauc cik rakstīts uz riepas vai cik ir spidometrā, bet pastāv izvēles iespēja.[addsig]

0 0 Atbildēt

Mix

Tu runa pa Pilot Alpina va Alpina 2 ?

0 0 Atbildēt

nu jomajo, peec manaam domaam, skatiities vairaak vaig uz protektora raxtu un gumiju nevis razhotaaja....[addsig]

Lasītākie raksti

Jaunie raksti