A man sniegs tikai ludz pusei maniem ECCO tankiem
ECCO tanki rullezz!
ECCO tankists
A man sniegs tikai ludz pusei maniem ECCO tankiem
ECCO tanki rullezz!
ECCO tankists
skat ko es atradu............
Vasara iet uz galu tad jau jāsāk meklēt "ragavas" savai lidmašīnai
Droši vien jājautā Mixerim vai kādam citam, kur varētu pa zemāku cenu iegūt savā īpašumā normālas ziemenes?
mjaa man ar taakaa nevelk uz taam padilushajaam m+s seesties virsuu ziemaa - buus jaadomaa pa kaut ko radzhainu laikam.
Es tev Hirsch varu dabuut Michelin un Kleber ziemenes. Pirmkaart nosauc izmeerus un vai tu gribi ar radzeem vai bez
Un tagad hammer mees uzsaaksim cenu karu
R15 195/60 x4 var arī bez radzēm, jo lielākā daļa sanāks braukt pa pilsētu. Var piemest arī cenu cik būs ar radzēm.
Man patiesībā tie brendi ir gandrīz vienaldzīgi, ka tikai turas uz ceļa
Hirsch
Njem labak R15 195/65 - mazak uz grubuljaina ledus zobi klabees
Tuuliit sazvaniis dzheku un pateikshu!
Kaapeec tev hammer ar radzeem ir shauraaka riepa? Taa tak cilveekiem var visu galvu var sachakareet, jo cena taadai riepai mazaaka
Ne jau par to gaaja runa. Es vienkaarshu gribeeju pateikt, ka ieliekot vineaadus izmeerus var vismaz normaali saliidzinaat bezradzhu un radzeeto riepu cenas
? khm! vai tuvāk uz ziemu tās cenas kritīs vai kāps?
aa kamer cenas labas vajadzetu ziemenes iepirkt.
pashlaik domaju ko labak nemt ???
varbut mishelinus a varbut pirelli ?
snow, es njemtu restaureetaas...
ar skujinjas raxtu.[addsig]
Kaads tev snow izmeers vajadziigs?[addsig]
Mix
nevaru izskirties 185/65/15 vai 195/65/15
vispar riepam i liela nozime pats pirms laika domaju ka po ar kadam braukt bet kad taga uzliku jaunas Pirelli 7000 atskiriba ir looti liela. Tadel ja lidzekli atlaus uz riepam neekonomeshu.
njem labaak 195/65 buus augstaaks un pa ledu plataakas labaakas.[addsig]
fender, kur tu ņēmi, ka pa ledu platākas ir labāk?
snow, 195/65 ir normāli pats ar tādām braucu, šaurākas jau pēc šņorēm izskatās.[addsig]
taa ir uculs, pa sniegiem/putraam shauras, pa lediem/piebrauktiem sniegiem platas.
labaaka sakjere ar plataam.[addsig]
ņem labāk šaurākas ar augstāku profilu, spoilerus pasargāsi, pa ledu labāk ies, sniega putrai labāk spiedīsies cauri.
logjiski ka ar shauraam riepaam jaabrauc, ar platiem piiraagiem ziemaa nav ko dariit. Vai tu piemeeram esi redzeejis kaadu rallija mashiinu ar plataam riepaam ziemaa? Jo shauraaka riepa jo labaaka sakjere ar celju, protams tas nenoziimee, ka no mopeeda dereetu uzlikt riepas
njem augstaakas njem augstaakas. Juus ko visi dumji palikushi. Panjem graamatu un apskaties cik pie noteikta platuma ir procentuaalais augstums, lai nesachakareetu spidometru un visu ziemu nebrauktu ar 5% kljuudu. Baigi stulbi braukt un reekjinaat.
Bet vispaar 9000 standartaa ir ieteiktas 195/65 uz 15 ja neskaita AERO. CenasMichelin Maxi Ice bez radzeem 42 Ls Michelin Ivalo 2 ar radzeem 43 Ls un Kleber Krisalp HP bez radzem 36 Ls. Runaajot par Pirelli ir taa akaa ir. Vinji maak uztaisiit labas vasarenes, ko iisti nevareetu teikt par ziemas riepaam[addsig]
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.