Snow: Pilot Alpinu vairs nerazho un taapeec ir gruuti dabuut taadeelj dzheks piedaavaaja jaunaako kas no taas seerijas bija Alpin 2[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Snow: Pilot Alpinu vairs nerazho un taapeec ir gruuti dabuut taadeelj dzheks piedaavaaja jaunaako kas no taas seerijas bija Alpin 2[addsig]
Fender
Es jau skatos uz Michelin protektora zimejumu un Michelin gumiju
eh izveeliigie. pagaishziem uzsniga pirmais sniegs - mana autovadiitaja pirmaa ziema un es braucu ar ford scorpio automaatu kuram bija vasarenes BEZ protektora taa neko RWD dariija savu - pakalja shkjobiijaas kaa nelabaa arii taisni braucot nevareeja pieskarties gaazes pedaalim un visaadaa zinjaa bija ljoti jautra braukshana. tas bija naktii kad pirmais sniegs uzsniga. domaaju ka vanshu tiktaa netikshu
es varu patiekt tikai to, ka ziemenes es njemu nost tad kad Aluuksnee nokuust sniegs, jo shitaa cilveeki Riigaa uzraujas - paarliek uz vasareneem un tad veel uzsnieg sniegs un visi kaa piiles [addsig]
SUXX tas viss!!!!!! Mana pirmaa ziema bija tad, kad veel nebija obligaatas ziemenes - es arii neuzliku. un POH.UJ. protams, ne jau uz 390, bet uz 90 mieriigi - cik tad te taa sniega. A tad saprata, ka ziemenes neviens npeerk - nafig ta, ja nevajag, un uztaisiija obligaataas.. Tagad grozies kaa gribi, bet jaaperk... ja tev priekshaa peec 3 dienu snigshanas netiiriits celjsh, ir dzilji poh, vai tu brauc ar "Liselli" (riepas, kam protektors zudis dabiigaa celjaa), vai ar "Utra hard goin snow - Fuck you" briinumu. Tad tikai kjeede paliidzees. A taas nedriikst. Celju bojaajot... DA KAS TE KO BOJAAT??? Wake up, people, juus visus draa.zh pak.aljaa, tas ir kaadam ljoti izdeviigi!![addsig]
nu par to netiiriito celju taa gluzhi nav. 1 chomam ir taadas "universaalas" riepas ar kuraam brauc ziemu un vasaru. protektors bish liidziix krosa mocha riepas protektram. tipa krosa riepas vai kaut kas tamliidziix un kad visi bubina no sleeposhanas uz 100 pa iemiitajaam sliediiteem shis blakus nesaas pa sniega kupenaam apdzenot vinjus un attieciigi vasara 140 pa granti un norma kjer. betnu pa asfaltu tas komforts nebuus taads - visu taksh nevar gribeet
nu,ko es te varu pateikt..? es ar veel nesen jutos megakruts bez ziemeneem...tem bolee,ka paaris gadus atpakalj man tika uzlikti michelin M+S ar kuraam es riigaa neieseedos pat parkojoties kupenaa - LSD diffs ar savu lomu te laikam speeleeja un viss tas bija liidz pagaashziemai,kad peexnji tas nevaajais sniegs uzkrita,un es uz valkas rajonu piljiiju....turpceljaa es pirmoreiz reaali ieseedos ar visiem saviem micheliniem un lsd....un dzekinsh,kas aiz manis ar opel rekordu piljiija - arii un atpakaljcelsh vispaar bija murgs - lielaako dalju celja vajadzeeja vispaar reaali ieskatiities,lai redzeetu kur iet celsh un neiebrauktu kautkur laukaa - taa bija sasnidzis...nebuutu pats to piedziivojis,neticeetu....da i paareejais celsh - pats briinos,ka nekur neieseedos....kad bija jaaizmainaas ar pretimbraucosho mashiinu,ar pusmashiinu naacaas skjuureet sniegu,kaa traktoram...kopsh taa briizha vairs neuzskatu,ka bezradzu riepas pilniibaa var aizstaat radzenes....ja nu vieniigi pilseetaa...
paldiesiens latvaanam par jauko ziņu! tu esi īsts draugs! man jau sen šķita ka kaut kas ar mani nav pareizi. izrādās ka mani valkā ! vairs nekādu ziemas riepu - tikai lisjē! un vispār - kad es šodien vienreiz savā mūžā uz kādu no jums esmu kliedzis? ibiņķ!
labāk platas, kārtīgas riepas ...nav ko ar tiem cīsiņiem braukāt baigi neērti.[addsig]
Klau tauta - ko juus var teikt par KORMORAN ziemas riepaam? Ja nemaldos polju razhojums. Peec pagaajushaas un aizpagaajushaas ziemas man ir tikai labi vaardi. Kaada jums pieredze?
nezinu par kormoran, bet varu tikai teikt atsauksmes par atjaunotajaam SCOOP. Normaalas riepas Latvijas apstaakljiem. Diezgan cietas. Nobraucu triis gadus un nenodila protektors, bet beigaas saaka plaisaat mala, bet tris gadi labs laiks. Prieksh Latvijas normaals variants, bet shoziem meegjinaashu ciisinjmetodi ar 165[addsig]
man ir 165/80 cīsīni. laikam gislaved.
labi.
man buus hankook ciisinji[addsig]
Kaadaas naudinjaas juus ciisinjus pirkaat/pirksiet?
es njemu ciisinjus HANKOOK ZOVAC 401 165/80R15 28Ls par radzeetu riepu, bet neradzeetaa maksaas 25, bet taadai riepai neuzticos, kas ir paredzeeta radzeshanai bet bez radzeem[addsig]
Jau iepriekš atvainojos par iejaukšanos.Mana pieredze ar ziemenēm ir sekojoša.
1. Lielam un smagam auto, kā VOLVO radzes ziemā vajag.Izņēmums, ja regulāri jābraukā uz Eiropu ,vai ir 4*4
2.Ziemas riepu izmērs par vienu iedaļu mazāks(šaurāks), kā vasarā.
3.Ja iespējams, tad riepas augstums nedaudz lielāks kā vasarā
Skatos pirmkārt uz zīmējumu un tad atkarībā no maciņa biezuma uz ražotājfirmu.Sakarā ar zemākiem vid. ātrumiem nesaskatu problēmas arī atjaunotajās ziemenēs.[addsig]
Nepietiek pacietības lasīt cauri visu topiku, bet pašā sākumā tauta apsprieda aktuālu problēmu. Salona apsildišāna. Vai kāds ir atkodis, kas par problēmu 900, ka tukšgaitā te nāk siltais gais te nenāk vairāk gan nenāk. No rītiem jau sāk salt kājiņas
Man it kaa taadas probleemas nav, bet jaapskataas vispaar no kurienes vinjsh njem to gaisu un tad jaazidomaa kas par vainu. Bet vispaar, lai buutu silti ir jaakustas gan tev gan mashiinai[addsig]
Sākoties lietus sezonai, saulainās vasaras sākumā iegūtais saab-s (900i, `87), no rītiem sāk niķoties un nelec vairs tikpat jauki kā agrāk. Vai kāds(-a) var pateikt iespējamo cēloni (vēl bez dumjās blīves starp sēdekli un stūri)?
DR
Veseljojies
Nebaz ludzu vienu un to pashu jauajumu visos topixos!
Pardodu visus cetrus ziemas ritenjus prieksh SAAB 9000
Metala diski - gan jasaka ka nedaudz parusejushi, vienkarshi bet gaumigi plastmasas neSAAB kalpaki un protams Good Year Ultra Grip 500 riepas 195/65 R15 ar radzem, kas brauktas aptuveni 3500 km. Jaatzist gan ka priekshejam paris radzites ir izkritushas.
Prieks - 120Ls.
leti gan atdod.
ko pats liksi?
Kredok!? Tavs auto sestdien vēl smuki nopulēts gozējās Rīgas centrā!?[addsig]
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.