Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ziema

gr Reģ.: 23.07.2002

Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

nu var skatities vai atbilst eiro ziemas celju standartam ka ari vai ir iepumpets ziemas gais jo vasaras ziema neder.

ruukiic Reģ.: 26.03.2003
0 0 Atbildēt

Dzelziisji ir zirgam zobos, bet autinjam riepaas ir radzes....

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

Belochka: no kurienes info par to ka SnowSportam ir versija 2?

Belochka Reģ.: 25.09.2002
0 0 Atbildēt

To: Ieris

Zīmējums ir vienāds, bet ķīmija dažāda (tipa - arktiskiem apstākļiem) ... Infa no Pirelli pārstāvjiem.....

Tagad latvijā ieved tikai Ver.2

[addsig]

0 0 Atbildēt

Skaidrs... tikai web'ā nekur par to nav rakstīts.. interesanti, ka pats Pirelli to neuzsver...

0 0 Atbildēt

taa Vredesteinus nopardevu taga palikushi tiaki diski.

Tatad ja kadam vajag var daabt.

0 0 Atbildēt

snow: ar Pireļļiem jau parullēji?

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

susurus jaashauj

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

shodien naacaas patesteet dunlopus arii uz lielaakiem aatrumiem. kaa ar slikiem nav bet turaas norma

Bad

0 0 Atbildēt

jaa bet neskrienu taupu ziemai

naks ziema ta jau konkreti ko vares teikt.

kautgan ta riepa jau ir vairaku testu uzvaretaja.

liekas ka neta kaukada firma tepat vinas tirgoja un tur bija ielikts pirelli prospekts.

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

manam darba zirgam (Vectra 2003, gts) uzlika Pirelli snowsport- pa sausu un slapju asvaltu ir OK prieks ziemas riepas - noteikti labak, ka ar Dunlop vai Nokian.

Tagad jaskatas ka bus uz ledus un sniega.

Bad_MF Reģ.: 03.07.2002
0 0 Atbildēt

nu ja pa sausu kruta tad pa sniegu buus chau. manupraat taas lietas nav savienojamas. vainu vainu. es shodie ar savaam miixtajaam bezcelju ziemeneem notesteeju lielus aatrumus. nu braukt var betnu zini pie 180 mainot joslas bish taakaa diivaini bija nebij taakaa ar 215 slikiem

0 0 Atbildēt

betnu aatruma index arii bija parasniegts manupraat

Grecco Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Man laikam bija kaa te nosprieda 1 versijas snovsporti ... uz laba celja tie jebkuru aatrumu tur perfekti ... kas ir tas ir ... lai arii peedeejaa stadijaa ..

Belochka Reģ.: 25.09.2002
0 0 Atbildēt

Vot, paskaidrojiet man: Kā ir javālē lai SnowSport dabūtu "pēdējā stadijā" ???

Es jau divas sezonas velku (60 - 170 Km/h kopā jau ap 10.000 Km) un līdz attiecīgai stadijai vēl dikti tālu.......[addsig]

Grecco Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Vasaraa nav nekaadu probleemu tos piebeigt

0 0 Atbildēt

iedo man - paraadiis kaut gan nu iisteniibaa es ar saviem vecajiem nokiaanjiem m+s biju pa vasaru norma gaazis pa trassi bet tagad veel 1 kadram nodereeja ko ziemaa uzlikt taakaa tik traki arii neizdeldeeju nemaz

gunja Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

Ieri ! Riepas jau nopirki?

Pēdējā AvtoRevju nummurā ir labs tests - riepas testētas dažādos apstākļos , atsevišķi izdalīti arī subj. vērtējumi .Labi var redzēt , ka sniegam un ledum paredzētās riepas putrā tā ne visai un otrādi . Bet starp neradžotajām sniegā un uz ledus šogad vislabākās no testētajām ... Gislaved SF2 .

0 0 Atbildēt

neatkariigos testus redzeesim saab ziemas gonkaa

0 0 Atbildēt

es tagad vispaar es aptveeris to cik liela noziime ir riepaam un taapeec gribaas izzinaat un atrast pashu loabaako. piemeeram tagad braucot ar ziemeneem apstaakljos kuri ir gandriiz kaa vasaraa sajuutu cik mani michelin piloti ir kruti ar shitiem es gaaju liikumaa uz ~70-80 nepaguvu iisti sabremzeeties un taa tik vien pasviedaas bish saaniski. shodien vispaar padomaaju mosh uz brugja roceni noraut - aizgaaja saaniski kaa ziemaa veciishi skatiijaas kaa uz atsaldni un 1 volvo izejot no liikuma tieshi kaut ko tur parkojaas - shis laikam bish sabijaas ka 1 saaniski lido iekshaa liikumaa

0 0 Atbildēt

man iisteniibaa saak rasties viedoklis ka vasarai vaidzeetu RWD un ziemai AWD betnu tas taa.

a pa to gislaved nez - protektors neisskataas paaraak liels un mezhoniigs nf3 nav mochnaaks?

0 0 Atbildēt

nu es taas paaris dienas kad bija sniegs un peedeejo vakaru kad bija sacieteejis sniegs - ledus taa izbaudiiju to vien dariiju kaa neesaajos te apkaart un veel speciaali raustiij auto lai iet saaniski bet shis tikai ar roceni padevaas

0 0 Atbildēt

gunja: Apsveicu ar pareizo izvēli! Man arī tās SF2 patīk, bet izdomāju, ka švammi nepirkšu.. nesanāk jau daudz braukāt pa lediem & sasnigušiem sniegiem. Tāpēc šodien/rīt būšu Pirelli SnowSport īpašnieks!

0 0 Atbildēt

ieri

iepeti sho te

http://www.conti-online.ru/

0 0 Atbildēt

snow: mulsini mani?!?! Ko tieši lai skatās - Conti4x4WinterContact?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti