Es atkal sestdien speciāli padancināju autiņu, lai varētu atcerēties, ko nozīmē slidens ceļš. Tā teikt atsaukt atmiņā aizmirstas lietas.[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Es atkal sestdien speciāli padancināju autiņu, lai varētu atcerēties, ko nozīmē slidens ceļš. Tā teikt atsaukt atmiņā aizmirstas lietas.[addsig]
Ja tu brauci pa tumsu tad visvieglaak ledu ir atpaziit peec samtainaas nokraasa kad gaisma spiid virsu. Bet visdroshaakais ir nomest uz kaadiem 30 - 40 taa lai netrauceetu citus un aatri strauji uzmet uz bremzeem tad jutiisi.
Tad veelviens jautaajums. Vai tev taa meetaashana bija taada neliela un nepaartraukta? Taa itkaa visu laiku pakalju kaut kur nedaudz dancoja?[addsig]
Atnāca Mixeris - samtainais ziemāju pazinējs
braucu jau pa gaismu,tā ap 8-9,vareja jau redzet,ka ledus ir,tikai
kaut ka neierubijos,bet mētāja tā ,it kā stūre neklausa,mazliet.
manajam i dusma pilla seja ka nav ziema
kauka novilks lidz ZS un VG/JG svinibam a januara sakuma laizhu uz Italiju kur sniegs kalnos un vins lets.
starp citu taga velku tikai vinus nu looti kauka smekjis uz shamajiem proz
aha - man ar skrobe .Jaunās ziemenes sniegu nav redzējušas.Mērfijs - maita . Jābrauc uz Talsiem - tur itkā viens esot ...
JEEEEEEEEEEE KU JAUKI!!!!!!!!!!![addsig]
nu ta beidzot visi tie srs abs un citi sss sāx atstrādāt sevi...
es ceru [addsig]
hmm. operē ārā tās ļaunuma saknes agrīnā stadijā!!! [addsig]
tumši utt. ar fočuku filmēts. ~1.8MB un 1.1MB laikam.
Tā varam nedaudz piekoriģēt ar roceni tīri lai strauji mainītu virzienu, ja taisni iet:
nepdagriežam stūri un gāzi gana:
beidzot var sākt praktizēt [addsig]
Nu vo... Akal samaaciis uz mulkiibaam nabaga ljautinjus Roceni vajag nokraasot sarkanaa kraasaa un piesleegt pie elektriibas - lai graabstaas tikai iznjeemuma gadiijumos (atpakaljejoshi liikumi, apgriezhanaas, pie aatruma [addsig]
sestdien no rīta bija pirmo reizi aizsalušas durvis, šoziem.
jāmeklē durvju gumiju smērs, jo rādās, ka sausu, konstanti aukstu ziemu nav ko gaidīt.
iiiibitiit! Kaapeec tikai 1/4 no mana texta tika iekshaa?!
Vopshem gribeeju tiekt, ka NE AR ROCENI tas daraams [addsig]
varu likt roku pie sirds un zvērēt ka šoziem apgūšu LFB jau tagad jāsāk trenēties pie krustojumiem pieripināties bremzējot ar kreiso kāju. to uzsāka saab un sevi cienoš saabers to nevar nemācēt [addsig]
jēziņ, cerams, ka tā Tava roka tad nebūs jāieģipsē, pirms būsi atšifrējis to savus mistiskos 3burtus un sajaucis kājas ar pedāļiem tputputpu! Nopērciet tak kāds no tā Bad_saincz to auto, lai mums pēc tam nav vēl jājūtas atbildīgiem par viņa trenniņu iznākumiem!
LFB = left foot braking. ieviesa to rallijaa saabs prieksh FWD. liikumaa spied ar kreiso bremzes un ar labo gaazi. pakalja tiek piebremzeeta un prieksheejie ritenji neizspolee. elementaari, bet jaamaak FWD ziemaa paliidz. vecie kjeemi taadi kaa blomquist kursh panjeema arii 1. vietu ar saab taa vien sliipeeja liikumus ar sho fishku [addsig]
Blomquistam jau kaadu laiku, kopsh mezhoniigiem pilnpiedzinjas, ja nemaldos, 900-ajiem, nav jaanomokaas ar understeer
Manaa uztveree shii iipashiiba (plus uzgraboshas salona daljas) ir viens no galveniem truukumiem SAABam. Tik un taa man vinjsh patiik, bet ar 200Zs, paplikaam riepaam un viena prieksheejaa ritenja piedzinju slidenaa laikaa ir pagruuti. Labais svarojums paliidz, jo no visiem fwd braucamajiem, kas man ir bijushi, saobabam ir vismazaak izteikts understeer.
PS: tiem, kas grasaas atstraadaat LFB, ieteikums: 1. kaartiigi piespraadzeeties (pirmaas dienas buus tendence lidot prieksheejaa stikla virzienaa, kameer sajutiisiet pedaali), 2. neaizmirst, ka tas pamataa jaaizpilda kopaa ar gaazi un 3. saakumaa treneeties uz taisna celja, ar iespeejami maz shkeershliem apkaart kaa 4. veel vareetu ieteikt (ziemaa gan tas taa savaadi) dariit to sporta apavos, jo ar kaartiigiem ziemas "tankiem" drusku putrojaas kaajas
Naakamaa stadija ir atstraadaat sleegshanos uz leju, ar kreiso kaaju spaidot sajuugu, ar labaas purngalu - bremzi un ar labaas papeedi dodot starpgaazes [addsig]
Aaa veel jaatziimee, ka to visu veelams izpildiit PEEC tam, kad muguras smadzenees un pakaljas nervaa ir iedziita mashiinas izjuuta, kad skaidras trajektorijas, kad maakam pareizi kontreet peec negribeetas sliides un preciizi un liidz galam novadiit gribeetaas. veiksmi un tiksimies servisaa
man personiigi tas ir prasiijis paaris gadus treninju, 3x kreiso un 4x labo prieksheejo spaarnu remontu vecajam 9k, pilniibaa norakstiitu Omega A un pamatiigi apskaadeetu Audi 100tq )[addsig]
Tas ir taa kaa tajaa filmaa ar dzhekiju chanu galvenajaa lomaa, kur vinjsh brauca ar to mitsubishi ????
Esmu pats taa meegjinaajis. Ar parastiem apaviem gruuti.[addsig]
Tas nav viss "taa kaa filmaa"... Tas ir reaalaa dziivee. Filmaa ir "taa kaa..." nevis otraadi. Un taa dara patiesi aatri dzheki Tiesa gan, ikdienaa reti...[addsig]
es ar shaadu braukshanu pirms kaadie gadie apguvu.no saakuma gaaja gruuti bet kad iemaaciijos,tad bij labais.a pa vasaru atkal aizmirsu.tagad slinkums maaciities.shoziem nostiprinu vecaas zonaashanas ar rwd.
njā gana pamācoši ir. betnu parcik man patīk sānslīdes un visādi citādi apgrūtināt braukšanu un padarīt to šokējošāku tantiņām pieturā tad var mēģināt par to ka pirmajās reizēs priekšējā stiklā - taisnība. sajūgs salīdzinoši mīksts un ar garu gājienu a bremze pretēja. bet vismaz jautrība zināma ir. un galvenais nodrošināties ar kasko [addsig]
Peec tam kad shaados treninjos divi kaari buus nodoti shrotaa varees straadaat par ekstremaalaas braukshanas instruktoru
Liidz ko saaku komenteet ekstreemo braukshanu taa tiku izbanots
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.