vai ta Continental nevineja ADAC testos sgogad ?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
vai ta Continental nevineja ADAC testos sgogad ?
Arī.. Bet man kaut kaa īpaši labi tas TS790 nepatikās.. tad jau labāk Dunlop WinterSport M3
ieri
ne jau tas bet Continental Winter Contact 3
iepeti cik smukas
http://www.uniroyal.ee/pildid/continental/continentalvikingcontact3.jpg
ne Winter bet Viking Contact 3
Izskats tāds kā TS790, ja nemaldos.. nu ir jau ir jau smuka..
noteikti looti labas. vispar tas asimetriskas ir daudz labakas.
es vasara ari laikam nemshu asimetriskas.
panem tas ContiWinterContact TS 790 ja busi vismaz izmeginajis. es jau ar uz tam skatos.
starp citu vinai ari ir silica sastavs ta ka nebus parak miksta ka jau liela atruma riepa. http://www.4x4styling.com/Reifen/Profile/Conti_4x4_W.htm
ieperc domaju nenozhelosi !!!
snow: ticu, ka labas, arii krievi forumaa par shitaam labi izsakaas.. Bet tomeer jau esmu celjaa uz Pireljlju iegaadi (nauda jau paarskaitiita). Pirelli jau arii asimetriskas, protams, ne tik ljoti...
vareja kads shis riepas iepirkt un notestet
es tikai nesaprot kas jums pret shvammeem?
Bad: man nekas nav pret shvammeem! Sev nepeerku, jo nesanaak pa baigiem lediem & sasnigushiem sniegiem braukaat, bet gan vairaak pa asfaltu, kur shvammes ne tik labi braucas..
Man shodien uzlika SnowSportus & uztaisiija savirzi Nu nesaliidzinaama braukshana peec vecajiem Hankookiem!
LET IT SNOW sen jau gaidu kad atkal sniedzinjsh buus.
snow : sanjemies un nokaap vienreiz pie mums lejaa
Neaiztiekiet Snow!!!
Viņš vēl ņems un nonāks ar visiem radiniekiem !!!
Ko ta' ???
neko labaak` nevar iedomaaties
Ir saakusies !!! Ir viena drosha paziime - antena !!
sniedzinjsh sniga putinaaja, shovakar varees iet braukaaties
Jaa ... es arii gribu vairaak snow ... rulzam tikko uzlikti carving ... jaapatestee ..
tfu tfu nekaadu sniegu negribu, man veel vasaras ripuki =) adrenaliina liimenis aug manaami.[addsig]
nafig adrenaliins? Braukt nemaaki? Da es, ja nebuutu obligaati, vispaar ziemenes npirktu, bet nu ka taada piespiedu lobeeshana, ko ta dariis........
ir ir adrenaliins. es te ar ieskreejos ~90 apdzenot, tagad naak dot celju T veida krustojums spiezhu bremzes un es tik juutu abs TIK TIK TIK TIK jushka bija super.
Zinu, ka nebuushu origjinaals - bet celja staavokli var elementaari paarbaudiit - vakar 2:00 (naktii) vaaleeju no Siguldas uz 140, un spoks shiis rindas neraxta (man vasarenes joprojaam)... Kad aizmuguree nviena nav, uzmachii pa bremzi, pietiks, ka no 40 km/h pa meemajiem, un paskaties, ko autish dara. Un tad jau vai nu brauc, vai brauc ar atljauto....
zinu es shitaas gudriibas, bet man tas bija vakar kad sniegs veel nebij vakaraa. bij nedaudz migla un piesalis un mazos aatrumos to nejuta jo zini pagriezienos raxtiijos uz 50 bez rocenes, ko uz virsmas kura sliid ar fwd neizdariisi.
Šorīt,braucot ierasto maršrūtu Liepāja-Rīga,kaut kur pirms Skrundas,tāda jocīga sajūta pārņēma,autiņš it ka sāk drusku drusku "mētāties",tad kad pēc aptuveni 5 min ieraudzīju pirmo
mašīnu grāvī,beidzot pieleca,tālāk braucu ap 70-80 km/h,līdz
Skrundai vēl divus neveiksminiekus saskaitīju,ziema biedri,ziema......joki mazi
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.