Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ziema

gr Reģ.: 23.07.2002

Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Tad ir vienkāršāk. Ja tur kur tu pārvietojies ziemā bieži ir piebraukts sniegs un ledus, parasti tas ir uz zemes ceļiem, kā arī tur kur nekaisa, tad frikcijas riepas, kā Alpin, Maxi Ice un sazin vēl kādas, ja netīrīti aizputināti ceļi tad Ivalo, UG, u.c. kam rupjāks protektors. Pēdējās bieži var izvēlēties ar radzēm vai bez. [addsig]

Bad_MF Reģ.: 03.07.2002
0 0 Atbildēt

ieris: a ko uz graspic neskaties? taam ir kantiite taada kaa pakaapieni kantaina un skaitaas vispaar bezcelju riepa - es te vakar demonstreeju vienam vinjam ar ljoti patikaas.

0 0 Atbildēt

aizieshu uztaisiishu kaadu bildiiti lai var apskatiit tuvaak - vakar vakaraa nu toch ledus visur bija naakot maajaas gandriiz nokritu a braucu uz staavvietu 70kmh pa apledojusho sniegu un nekaadas sliideeshanas iznjemot to kad noraavu roceni lai smukaak ieraxtiitos staavvietaa bet tad uzdodot gaazi momentaa uz ledus iztaisnoja.

0 0 Atbildēt

home.delfi.lv/legers/graspicds1.htm

var redzeet to kantiiti smuko, tad to ka katram protektora klucim apkaart lielaakas atveres kur sniegam sakraaties un tad cik protektors ir miiksts un kaa no vinja uudeni var izspiest padaudz skaties ja kaa pac saki ka pa laukiem jaavandaas ideaali... becelju riepas jau skaitaas

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

Šito nevaru dabuut pa lēto... un nezinu vai gribu švammi...

0 0 Atbildēt

Bad: vienc te bišķiņ safočējis..

0 0 Atbildēt

nu skaties vismaz pie celja tur - es tikai sniegu atkal gaidu let it snow

Mixeris Reģ.: 29.11.2002
0 0 Atbildēt

Kaa tev bad vinjas uzvedaas mainot joslas un braucot paari nenotiiritajaam celja vidusdaljaam?[addsig]

0 0 Atbildēt

nu tas ir tas pa ko es esu jau teicis . visi brauc pa 2 izbrauktaam sliediiteem a es apdzenu pa vidu pa kaudzi ja iebrauc shitajaas joslaas pa saaniem var tikai redzeet ka ~ logu augstumaa uz saaniem lido shljura

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Bad, kā uz asfalta, vai nedūc pārāk skaļi? Citādi izskatās baigi labas.[addsig]

0 0 Atbildēt

nu pa sausu veel nav sanaacis, bet pa slapju neduuc un tajaa krievu lapaa manupraat ar bija raxtiic ka vinjaam pluss ir tas ka klusas ariidzan. vieniig uz sausa asfalta dilst gan noteikti aatri. man buus otraadaak - saulainajaas dienaas auto neaiztiksh

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

to kadas i redzesi tikai pavasari

ari liekas ka dils atri un vel ar Bad braukshanas stilu ...

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

To Bad_MF:

Cik tevis uzrādītās riepeles maksā un kur nopirki? Vai R15/195 ir availablas?

Izskatās smeķīgas...

0 0 Atbildēt

195 R15 shitaas tieshi ar ir

tirgojas autofavoriitaa cik maxaa nezinu, jaazvana jaaintereseejaas. betnu nedomaaju ka baigi dils ar shitaam minu es tikai uz sniega, ledus pa pikji nii nii

Grecco Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Interesanti kaaadas ir sekas ja ar tik miikstaam riepaa uzbrauc taa straujaak uzapmales vai kaads dzelzis patraapaas vai asaaka koka shkjemba. Varbuut sanaak taa izturiiba tikai vienai sezonai

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

Grecco

panemu Pirelli Snowsport

ko vari labu un sliktu teikt par shamajam ?

0 0 Atbildēt

nu TIK miixtas jau ar vinjas nav

0 0 Atbildēt

Bet tādas kā Bad'am takš dilst niknāk nekā Alpin, ne?

Grecco Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Snow, man taas snowsport riepas naaca liidzi ar mashiinu un jau nodeldeetas, taa ka jaunu riepu prieshrociibas neizdevaas taa iisti nobaudiit. Vienu ziemu nebija probzu .... tikai ekstremaalos apledojuma apstaakljos iisti netureeja .. citaadi neko sliktu nevar teikt ... vispuseeji un vienmeeriigi sabalanseeta riepa. Taa ka katru gadu vairaakas reizes tomeer izdodas iekulties ekstremaalos apstaakljos laikam jaapameegjina radzes.

Latvaans Reģ.: 08.07.2003
0 0 Atbildēt

Hmm, riepinjas izskataas cool!! Cik ta maksaaja?! Sumitomo sc910 ir mazliet liidziigas... lameljojums, ziimeejums gan nav tik "smuks", bet savaadaak arii labas....

0 0 Atbildēt

205 uz R15 bijis ap 70Ls un 195 R15 ar atlaideem mistiskaam laikam pa 45Ls

Latvaans Reģ.: 08.07.2003
0 0 Atbildēt

eee.... a uz 14 175/70 laikam arii kaadi 40 buus. Neezinu... man jau gribeetos ietesteet nebrendu daargo galu - kaa jau mineeju Uniroyal, falken...

martsSR Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

jjkjasnsaooia

Belochka Reģ.: 25.09.2002
0 0 Atbildēt

To: SNOW

SnowSport ... rulle! ('a kādu indeksu tu paņēmi?)

Ceru, ka tu nopirki Ver.2 (ražo kopš 2002 gada vēla pavasara)

Redzēsi - ka riktīgi labas!

Iepriekšējais Ver.1 bija cietākas un bez "gudrajiem" navarotiem.

Braucu ar Ver.2 (uz abiem SAABiem) jau otro sezonu un domāju, ka 4 sezonas meybe... nobraukšu!

[addsig]

mazule Reģ.: 26.10.2003
0 0 Atbildēt

bet man ir problēma ka es nemaz nezinu, kādas man ir ziemas riepas. Vai par to CP var mani sodīt?

ziemas ir noteikti, jo ir dzelzīši

Lasītākie raksti

Jaunie raksti