Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ziema

gr Reģ.: 23.07.2002

Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.

diggen Reģ.: 31.10.2002
0 0 Atbildēt
Reģ.: 29.11.2024
0 0 Atbildēt

Diggen, ja tev kaut kas nāk, vai ta uzreiz visiem jāzin?

0 0 Atbildēt

dex: līdz šim biju domājis ka tu pilsētniex... nekā

Reģ.: 29.11.2024
0 0 Atbildēt

esmu pāķis!

0 0 Atbildēt

ielaid vannā ūdeni! rīt noderēs. nebūs jāskrien uz birzīti!

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Iesakiet kādu saprātīgu būtni, kas mani atbrīvos no mokām sarunāties franciski (es saprotu tikai Merde monseur) un par saprātīgām naudiņām norezervēs man un Co dzīvošanu tajā Alpe d'Huez. 3 LV un 1 FR ceļojumu aģentūrām es jau uzrakstīju, bet pārākās cerības uz viņiem visiem nelieku (man kautkā slikta pieredze), bet tālāk čakarēties un zvanīt leFrance katrai franču būdelei un hotelim nav laika.

Vziņa apraksts par mežonīgajiem dabas skatiem mani aizķēra un internetā rodamās ainiņas paņēma pavisam. Lētā lidošanas desa jau ātrumā sapirkta, atliek tikai kādu stūrīti kādā LeChambre sameklēt

vzinis Reģ.: 26.06.2001
0 0 Atbildēt

ipasts kļuvis par maksas pakalpojumu, tādēļ meklē rokās mani. Iedošu vīra telefonu, kurš nokārtos dzīvošanu par smieklīgu atlīdzību. Tikai jārēķinās, ka tur vienmēr vietu nav.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Vzini, padod to lūdzu uz yukki at inbox.lv, tas būs bez maksas! iPastu es arī neabonēju, krāju eur svarīgākām lietām, piedod Red. Pašlaik man ir pāris solījumi un 3 puslīdz reāli piedāvājumi sākot no 25 EUR līdz 129 EUR par nakti no slēpotāja cepures, bet protams, ka izskatīšu visus variantus un tam Tavam vīram uzzvanīšu, jo labprātāk dzīvotu vietā, kur kāds ir bijis un spētu man latviski labi noraksturot, nevis tādā, kuru franči man atmeta ar atzīmi "Not classified, no pictures".

0 0 Atbildēt

ķer

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

shodien atgriezos no Livigno.

sniegs ir pietiekami un slepot var. pirmo reizi muzha no Motellino braucu leja ar retraku jo bija vetra un trase, pacelaji nestradaja. cilvekus puta pa gaisu.

labi var izbraukaties ar Porsche pa ledus trasem un ar sniega mochiem.

visits Tullamor Dew 1litrs 43% maksa ap 8EUR.

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

snow rakstījahodien atgriezos no Livigno.

sniegs ir pietiekami un slepot var. pirmo reizi muzha no Motellino braucu leja ar retraku jo bija vetra un trase, pacelaji nestradaja. cilvekus puta pa gaisu.

labi var izbraukaties ar Porsche pa ledus trasem un ar sniega mochiem.

visits Tullamor Dew 1litrs 43% maksa ap 8EUR.

Cik maksaa Porsches iire?

0 0 Atbildēt

zini neskatijos jo nemamies ar vairakiem modeliem pec tam mochiem un vel visadi izdevumi ko pec tam dalijam uz sejaam.

0 0 Atbildēt

un grūti sadalīt

0 0 Atbildēt

un vispār kur var tā nodzerties, ka jēdzer dzira pa 8EUR, ja pa 20EUR tur var nopirkt tiešām garšīgu mantu.

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

sveix mājās snow.

drusku piedomāju, kā Tev tur Eiropā - tāpat jau tur arī vēji un plūdi gāja pāri. Labi, ka sveix mājās

PS To porsche tak būs jāpamēģina

0 0 Atbildēt

dzeru parsvara Tullamoru 12gadnieku pa 15 EUR un man tas labak garsho pat par dziram kas maksa 40-50EUR

katram tak sava gaume un vispar shogad vairak slepoju neka lietoju alko.

imho uz kalniem jabrauc ne mazaku laiku ka 2 nedelas lai visam pietiek laika jo iespejas ir daudz !

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

sodien dienesti atkal paarsteigti...

labi, ka no lielaa celja sniegs nopuusts, bet mazaakie celji pilseetaa ir visai satraucosi....

ja neskaita dazas nenoziimigas saansliides, tikko adrenaliinu negribot dabuju, saansliidee uzbraucot uz ieskreejiena joslas... brrr... likkas tiirs asfalts, te peeksni pasaa pagriezienaa aizveejaa "lamatas"..

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Man vakar atkal hohmapie majas Sloka sanaca.

Braucu es pa ielu un tuvojos krustojumam, ar atrumiem jau savlaicigi biju ticis lidz 2.robam un leni ripinajos. Pirms zimes "dodiet celu" meginaju apstaties lai paskatitos vai pa galveno kads nenak, jo man tur ir jagriezas pa labi virsu uz galvena cela.

Meginaju bremzet, bet nekada jega, 1.roba likt ari laika nebija un apgriezieni sanaktu baigi lielie, sturi ari meginaju griezt bet jega nekada. Nolemu neko nedarit un braukt taisni. Labi ka pa galveno neviens nenaca.Pec tam padevu atpakal un mierigi aizbraucu kur vajadzeja.

Sievas tevs so padzirdejis piezvanija municipaliem un pec 4 stundam visa musu apkartne tika nokaisita ar smiltim (sali tur parasti nemedz bert).

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

pamaacos staasts...!

bet runaajot par ieskreejiena joslaam es tikko dzirdeeju, liidzigu kaa maneejo staastu, tikai tur greideris nobraucis par galveno joslu un ieskreejiena piestumta ar sniegu, kas pa dienu sammiciits spiidiigaa slidotavaa...

Sandis_UR Reģ.: 26.01.2003
0 0 Atbildēt

Sodien visa Riiga viens superiigs rallija poligons.

0 0 Atbildēt

celiem nav ne vainas.

ari sleposhanas trases Latvija ir ok.

rit no rita Milzkalns.

varbut vel kads rit tur bus?

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

mēs rīt Žagarā - vēl šogad nav būts..

tikko skatījāmies Šveices kalnu bildes - dikti dikti jau gribas kalnos būt.. no sajūsmas pārbraucu mājās ar neieslēgtiem uguņiem - labi, ka ceļi apgaismoti un ka neviens nemanīja

0 0 Atbildēt

es ari domaju uz pavasari velreiz aizbraukt tik sskatos kur?

Kur Hirsch i ?

perkons Reģ.: 30.07.2001
0 0 Atbildēt

Es šodien no 20:00 pa Rieksta kalnu !!!

perkons Reģ.: 30.07.2001
0 0 Atbildēt

Martā ar ir nobriedis pirmo reizi izmēģināt Alpus

Lasītākie raksti

Jaunie raksti