- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vziņa apraksts par mežonīgajiem dabas skatiem mani aizķēra un internetā rodamās ainiņas paņēma pavisam. Lētā lidošanas desa jau ātrumā sapirkta, atliek tikai kādu stūrīti kādā LeChambre sameklēt![]()
sniegs ir pietiekami un slepot var. pirmo reizi muzha no Motellino braucu leja ar retraku jo bija vetra un trase, pacelaji nestradaja. cilvekus puta pa gaisu.
labi var izbraukaties ar Porsche pa ledus trasem un ar sniega mochiem.
visits Tullamor Dew 1litrs 43% maksa ap 8EUR.
snow rakstīja:shodien atgriezos no Livigno.
sniegs ir pietiekami un slepot var. pirmo reizi muzha no Motellino braucu leja ar retraku jo bija vetra un trase, pacelaji nestradaja. cilvekus puta pa gaisu.
labi var izbraukaties ar Porsche pa ledus trasem un ar sniega mochiem.
visits Tullamor Dew 1litrs 43% maksa ap 8EUR.
Cik maksaa Porsches iire?
drusku piedomāju, kā Tev tur Eiropā - tāpat jau tur arī vēji un plūdi gāja pāri. Labi, ka sveix mājās
PS To porsche tak būs jāpamēģina ![]()
katram tak sava gaume un vispar shogad vairak slepoju neka lietoju alko.
imho uz kalniem jabrauc ne mazaku laiku ka 2 nedelas lai visam pietiek laika jo iespejas ir daudz !
labi, ka no lielaa celja sniegs nopuusts, bet mazaakie celji pilseetaa ir visai satraucosi....
ja neskaita dazas nenoziimigas saansliides, tikko adrenaliinu negribot dabuju, saansliidee uzbraucot uz ieskreejiena joslas... brrr... likkas tiirs asfalts, te peeksni pasaa pagriezienaa aizveejaa "lamatas"..
Braucu es pa ielu un tuvojos krustojumam, ar atrumiem jau savlaicigi biju ticis lidz 2.robam un leni ripinajos. Pirms zimes "dodiet celu" meginaju apstaties lai paskatitos vai pa galveno kads nenak, jo man tur ir jagriezas pa labi virsu uz galvena cela.
Meginaju bremzet, bet nekada jega, 1.roba likt ari laika nebija un apgriezieni sanaktu baigi lielie, sturi ari meginaju griezt bet jega nekada. Nolemu neko nedarit un braukt taisni. Labi ka pa galveno neviens nenaca.Pec tam padevu atpakal un mierigi aizbraucu kur vajadzeja.
Sievas tevs so padzirdejis piezvanija municipaliem un pec 4 stundam visa musu apkartne tika nokaisita ar smiltim (sali tur parasti nemedz bert).
bet runaajot par ieskreejiena joslaam es tikko dzirdeeju, liidzigu kaa maneejo staastu, tikai tur greideris nobraucis par galveno joslu un ieskreejiena piestumta ar sniegu, kas pa dienu sammiciits spiidiigaa slidotavaa...
ari sleposhanas trases Latvija ir ok.
rit no rita Milzkalns.
varbut vel kads rit tur bus?
tikko skatījāmies Šveices kalnu bildes - dikti dikti jau gribas kalnos būt.. no sajūsmas pārbraucu mājās ar neieslēgtiem uguņiem - labi, ka ceļi apgaismoti un ka neviens nemanīja ![]()
Kur Hirsch i ?
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
1