Nigeriesi staiga, ne jau es , kur ta man ierindas lettinam dabut kalasniku
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nigeriesi staiga, ne jau es , kur ta man ierindas lettinam dabut kalasniku
ZZ nu gan Tu do
kaa kur daabt ??? noperc !
Zini, man sodien kaut ka negribas ...
shodien Reinja trasē sniega vēl bija gana un visa cita arī, cilvēku tikpat kā ne un vispār! ja visu ziemu buutu tik silts!
PS negribeejaas peec vakardienas DCD neko "kaa parasti" - veel ar vien velk kur mazaak cilveeku un ikdienas..
Daugava veel nekust..
Eu, ka ar to sniegu ko aprili sola ? Vai ripulus jau var mainit vai gaidit maiju, kad sniegu vairs nesola ?
Sestdien un svētdien naktī 0 grādus ar slapju sniegu.
Se tev nu bija, tiesu pa brivdienam biju domajis mainit, bet tagad kaut ka saku saubities.
es mainis ka bus daudzmaz ceelj salabot
ZingZeng rakstījae tev nu bija, tiesu pa brivdienam biju domajis mainit, bet tagad kaut ka saku saubities.
bulls#it
visjaukā temperatūra būs 19.aprīlī
tā ka veči mainat tikai riepas
Hāa, es šodien nomainīju, kā es sestdien tikšu uz laukiem ?
tas special for yukki - ziemas 2005 iespaidiem
topikam 3 gadi, riktīgs oldtaimers
ūuuu... jau gaidu, nevaru sagaidīt, kad atkal sāksies trakulības...
Papriekšu jāietur pauze dabiskajai atlasei lai lidotāji salien pa krūmiem palmām un autoservisiem un pensionāri aiziet ziemas guļā.
gr rakstīja:topikam 3 gadi, riktīgs oldtaimers
un pārcietis pat usera, galdnieka un talibana uzbrukumus
viss, nepiespamot! šim ir jādzīvo vēl ilgi !
rīt būšot sniegs..
Vakar no rita man bija aizsalusi logi
Kādas prognozes kad būs sniegs? Visidiālākais, ja piektdien naktī uzsnigtu - tā būtu dāvana sestdienas rītam....
Sniegs nebūs, bet putnu gripa gan
ZingZeng rakstīja:Vakar no rita man bija aizsalusi logi
Kādās siltajās zemēs Tu dzīvo? Man jau 2x logi bija ciet, otrajā reizē kasot salauzu kredītkarti , sieva vakar vakarā nopirka logu skrāpi, bet šodien atkal bija silts
yukki kaados ziemeljos tu dziivo....laikam par veelu celjos/braucu ja ap 7:00 no riita ledus vairs nav...
Yukki rakstīja:Man jau 2x logi bija ciet, otrajā reizē kasot salauzu kredītkarti , sieva vakar vakarā nopirka logu skrāpi, bet šodien atkal bija silts
Hehe, man baigi liidziigi, tikai 1. reizee kasot salauzu ibankas kodu karti Otrajaa jau bija skraapis nopirkts
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.