Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ziema

gr Reģ.: 23.07.2002

Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

Man i Varta Silver super truper un liekas pedeja kaka.

Vais nekad nepirkshu Varta

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

Es arī sliecos uz to, ka nepirkšu Varta.. Bija problēmas diezgan bieži..

Iespējams, ka ņemšu Banner Power Bull.. tik tas nosaukums kaut kā atstumj..

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Es lietoju Baren, parametrus nepateikšu, bet tur tikai pāris der pēc izmēriem. Pašreizējais iet trešo ziemu un problēmas vēl nav manītas. Vienu reizi esmu viņu izlādējis tukšu, bet ne uz mašīnas. Arī iepriekšējai bija tāds pats. Trīs gados nekas negadījās, tālāk nezinu.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

man Varta.. iepriekseejo sakurinaaju ar turbiinu... iet OK.. soziem probleemu nav bijis....

Grecco Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Mainiiju akji ES. Pie reizes uzprasiiju kaapeec nav to varta un bossh. Shitie krutaki nostraadaa preciizi garantijas laiku un kirdik. Man kautkaads deta .... tas velkot ilgaak un nav bijushas suudziibas.

SaaBeR Reģ.: 19.09.2002
0 0 Atbildēt

Vislabaak nemt taadu, kas peec kataloga domaac, tipa parametri (ziimols gan paliek pasha zinjaa). Galvenais nenem "lielaaku" kaa ir defaultaa. Jo parasti domaa lielaaks labaaks, a beigaas auto nespeej pielaadeet akiiti liidz galam, tipa nedalaadee, un tas aatri izniikst . . .

Man, skiet, kauc kaads sitaads joks ir ar diizeli . . . braukaajot reizi 2 meneshos akiits jaalaadee, signaliz. nav pie vainas, staavot arii nezuud, meenesi nostaaveeja, pieleca ar paaris apgriezieniem. A varbuut "gengeris" kaartiigi nelaadee (jau mainiits) . . .

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
0 0 Atbildēt

snow rakstīja:

Man i Varta Silver super truper un liekas pedeja kaka.

Vais nekad nepirkshu Varta

ieris rakstiija:

Es arī sliecos uz to, ka nepirkšu Varta.. Bija problēmas diezgan bieži.. Iespējams, ka ņemšu Banner Power Bull.. tik tas nosaukums kaut kā atstumj..

Nez, man ar VARTA, savukaart, nekad nav bijushas prob. Nepateikshu gan kaads tieshi modelis, bet ruulz.

llxx Reģ.: 30.05.2003
0 0 Atbildēt

Man ar Vartu arii nekad nav bijushas problemas.Ar parejiem"force","supra" u.c kaa sals klaat taa nelec.Vot.

0 0 Atbildēt

ieprieksh bija kaukads uz B burta taga Varta Silver un vel kaukas rakstits.

Mazliet paspeleju muziku un akjis sauss

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Huh, esmu pa celam uz majam. Turpmak palaushos tikai uz saviem spekiem, nekadus avio turpmak, zb ta kverneshana un vzinis ari citus minusus aprakstija, franchu streiku es vispar nemineshu b%$##%^. Vispar shis viss celojums ir reali crazy, sikak pastastishu, kad noklushu maja. Izslepojos labi, bija incanti, bet citiem to vietu neieteikshu, es dodu priekshroku IT un ceru uz AT, es sapratu, ka FR man ka zeme vispar ne parak. Dargi, nevizhiigi, neserviss, nevaloda utt es turpmak izvairishos uz sho zemi celot ka vasara ta ziema, nezinu, bet kautka taa mani piebesiija

0 0 Atbildēt

veiksmiigi nokljuut maajaas..!

kad rakstiisi "kopsavilkumu" sliktie iespaidi noteikti jau buus aizmirsusies..

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Vēl par aķīšiem. Labs ir Optima ar tā saucamo deep cycle, vai kaut kā tā. Ar to zimā pat krievu traktoru var pielaist, kuram kārbā ir nigrols. Tiesa cena tā ne visai, grozījās ap simtu. Principā aķīts kā aķīts, tikai ar milzīgu starta strāvu. Starp citu šajā saitā var redzēt pie motora uzlabojumiemto aķīti:

www.kyankton.net/saab9000/engine.htm#

vzinis Reģ.: 26.06.2001
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja:Huh, esmu pa celam uz majam. Turpmak palaushos tikai uz saviem spekiem, nekadus avio turpmak, zb ta kverneshana un vzinis ari citus minusus aprakstija, franchu streiku es vispar nemineshu b%$##%^. Vispar shis viss celojums ir reali crazy, sikak pastastishu, kad noklushu maja. Izslepojos labi, bija incanti, bet citiem to vietu neieteikshu, es dodu priekshroku IT un ceru uz AT, es sapratu, ka FR man ka zeme vispar ne parak. Dargi, nevizhiigi, neserviss, nevaloda utt es turpmak izvairishos uz sho zemi celot ka vasara ta ziema, nezinu, bet kautka taa mani piebesiija

Dārgi - tas vai tad mīnuss?

Nevīžīgi - paskaties uz dzimto LV kritiski. Te ir cūcību cūcība. FR tikai mazs vienkāršības elements.

Nevaloda - he he

Neserviss - ah tad domā, ka esi kāds, par kuru īpaši jārūpējas? Visi cilvēki ir vienādi. Arī tie, kas strādā uz kalna, krogos utt. Visa pamatā ir brīvība!

FR kalni - nekā labāka nav un nevar būt! Tas ir arguments Nr.1!

0 0 Atbildēt

pirmajos gados...

es ar veel esmu pirmajos gados... taa ka paziistamas izjuutas...

0 0 Atbildēt

Sniegadēlis man diemžēl vēl pāris gadus nebūs lemts. Putēs mājās uz plaukta. Taču LV kalni vienalga cietā dēļa fanam ir par mazu - divi griezieni un lejā.

0 0 Atbildēt

kameer starp abiem griezieniem ir kritiens tikmeer veel ir interesanti...

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:kameer starp abiem griezieniem ir kritiens tikmeer veel ir interesanti...

Skatoties kā krīt Ja sanāk kā man, tad ... interesanta maz.

0 0 Atbildēt

es a apgustu deeli.

pagaidam gan vish izvelas kur slidet ne es

ari par Slovakiju ne visai labas atsauksmes

es i bijs Italija un Shveice slepot abas vietas viss ok ! Shveice dargak bet tadejadi ari publika uz kalna savadaka neka Slovakija ...

0 0 Atbildēt

dārgajos kurortos dēļotāju ir ļoti maz. kāpēc?

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

man, salīdzinot serviscilvēku attieksmi pret klientiem, vislabāk patīk Itālija (neslēpojot - portgāle uc dinvidzemes). Jo tur liekas, cilvēki priecājas jau par to vien, ka esi pasaulē un atbraucis pie vinjiem - pasmaida, pajoko, palīdz, uzdzied.. - neatkarīgi no tā vai ko nopirksi pie vinjiem un par cik. šveicē Austrijā - tur jau ir vēsie rēķinātāji. Tikai Grieķijā es redzēju cilvēkus, kas iet pa ielu un dzied (ASV tadi brauc mašīnās )

0 0 Atbildēt

man laikam vislabāk patīk tur, kur ir labas trases, skaista daba un labi pacēlāji, lai nav rindu un debīliķu.

ja vēl cena laba, tad vispār ir pie kājas viss apkalpojošais personāls.

0 0 Atbildēt

cenas vai tad arii Itaalijaa nav labaakas kaa pie franchiem?

0 0 Atbildēt

nav gan. Francijā dzīvoju lētāk piedevām. Pacēlājs FR 206EUR, IT 201EUR. Tātad vienādi. Itālija noteikti tuvāk.

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Nu no manas pieredzes loti jauka apkalposana bija Gana. Ziemas riepas ari vareja nopirkt.

Nigerija asociejas ar nepatiku pret brunotiem cilvekiem.

Anglija ari ir jauka, jo visi tevi lama par SERU.

Griekija ir super (salas) un cilveki ari loti jauki.

Itali ir zuliki un grib no tevim tikai izkrapt vairak naudas, kaut gan skatisies acis un smaidis.

Belgijas privatie klubi ari ir super, bet tur ir jaierodas ar kadu vietejo kluba biedru un obligati slipse + jamak est ar entajam daksinam un jazina kura pie kura ediena lietojama.

Holande, patikama un lietiska.

Krievija, uiiii ....

0 0 Atbildēt

tā iet, ka staigā ar automātu pa Nigēriju

Lasītākie raksti

Jaunie raksti