- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vais nekad nepirkshu Varta ![]()
Iespējams, ka ņemšu Banner Power Bull.. tik tas nosaukums kaut kā atstumj..
Man, skiet, kauc kaads sitaads joks ir ar diizeli . . . braukaajot reizi 2 meneshos akiits jaalaadee, signaliz. nav pie vainas, staavot arii nezuud, meenesi nostaaveeja, pieleca ar paaris apgriezieniem. A varbuut "gengeris" kaartiigi nelaadee (jau mainiits) . . .
snow rakstīja:
Man i Varta Silver super truper un liekas pedeja kaka.
Vais nekad nepirkshu Varta
ieris rakstiija:
Es arī sliecos uz to, ka nepirkšu Varta.. Bija problēmas diezgan bieži.. Iespējams, ka ņemšu Banner Power Bull.. tik tas nosaukums kaut kā atstumj..
Nez, man ar VARTA, savukaart, nekad nav bijushas prob. Nepateikshu gan kaads tieshi modelis, bet ruulz.
Mazliet paspeleju muziku un akjis sauss
kad rakstiisi "kopsavilkumu" sliktie iespaidi noteikti jau buus aizmirsusies.. ![]()
Yukki rakstīja:Huh, esmu pa celam uz majam. Turpmak palaushos tikai uz saviem spekiem, nekadus avio turpmak, zb ta kverneshana un vzinis ari citus minusus aprakstija, franchu streiku es vispar nemineshu b%$##%^. Vispar shis viss celojums ir reali crazy, sikak pastastishu, kad noklushu maja. Izslepojos labi, bija incanti, bet citiem to vietu neieteikshu, es dodu priekshroku IT un ceru uz AT, es sapratu, ka FR man ka zeme vispar ne parak. Dargi, nevizhiigi, neserviss, nevaloda utt es turpmak izvairishos uz sho zemi celot ka vasara ta ziema, nezinu, bet kautka taa mani piebesiija
Dārgi - tas vai tad mīnuss?
Nevīžīgi - paskaties uz dzimto LV kritiski. Te ir cūcību cūcība. FR tikai mazs vienkāršības elements.
Nevaloda - he he
Neserviss - ah tad domā, ka esi kāds, par kuru īpaši jārūpējas? Visi cilvēki ir vienādi. Arī tie, kas strādā uz kalna, krogos utt. Visa pamatā ir brīvība!
FR kalni - nekā labāka nav un nevar būt! Tas ir arguments Nr.1!
es ar veel esmu pirmajos gados... taa ka paziistamas izjuutas...
turbopiile rakstīja:kameer starp abiem griezieniem ir kritiens tikmeer veel ir interesanti...
Skatoties kā krīt
Ja sanāk kā man, tad ... interesanta maz. ![]()
pagaidam gan vish izvelas kur slidet ne es
ari par Slovakiju ne visai labas atsauksmes
es i bijs Italija un Shveice slepot abas vietas viss ok ! Shveice dargak bet tadejadi ari publika uz kalna savadaka neka Slovakija ...
ja vēl cena laba, tad vispār ir pie kājas viss apkalpojošais personāls.
Nigerija asociejas ar nepatiku pret brunotiem cilvekiem.
Anglija ari ir jauka, jo visi tevi lama par SERU.
Griekija ir super (salas) un cilveki ari loti jauki.
Itali ir zuliki un grib no tevim tikai izkrapt vairak naudas, kaut gan skatisies acis un smaidis.
Belgijas privatie klubi ari ir super, bet tur ir jaierodas ar kadu vietejo kluba biedru un obligati slipse + jamak est ar entajam daksinam un jazina kura pie kura ediena lietojama.
Holande, patikama un lietiska.
Krievija, uiiii ....
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2