- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
primo rakstīja:
bet tagad nāksies piebremzēt, jo ar īrētajām slidām līdz miesai norīvēju potīti. sāp.
..un arī uz darbu jāiet ![]()
cita starpā. sestdien piedalījos topošās mājas pirmā vainaga baļķa nešanā un novietošanā tam paredzētajā vietā.
dīvaina sajūta.
(tas par to baļķi
)
Nez.
Lopa jautrak !
blakus taustish ![]()
snow rakstīja:atvainojos Kopa jautrak !
blakus taustish
vai esat dzirdējuši par onkuli freidu??
vinjam te buutu kas sakāms..
![]()
no tiem aģentiem neko nevar saprast
Nez
tieshaam vari?
Paldies!
Nez
manuprat Latvijas kompanijas ir saslegushas ligumus ar eiropas valstu kompanijam ari polise ir katra valsti uzraditi telefoni uz kuriem var zvanit man liekas visadas valodas pat krievu.
domaju ja kas notiek un jagulas slimnica vini ir informeti ka esi apdroshinats un vini rekjinu piestadis pashi apdroshinatajam ja mazakas vainas tad liekas javac cheki un atmaksas Latvija bet isti nezinu.
seesam saka ka it kaa vinjiem taa esot - ar taalruni
snow rakstīja:man bija Balta.
Man a bij Balta, paņēmu kā ceļojuma un ka pateicu, ka vajag (labi, ka nevajadzēja) arī uz slēpošanu, tad cena x2 ![]()
Tad pie ergo palixshu.
shovakar gan nepaspeeju, bet veel riit no riita..
pasutu 1 T 12gad. ja var ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2