kuros alpos būsiet?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nez Tu jau biji vai vel brauksi?
Ar ko lūdzu lidosi ?
Nez, lūdzu skaidrāk - ar lidmašīnu vai ar "lidmašīnu" ?
ar zemu lidojošo (līdz 2m) vai augsti lidojošo (virs 2m)
Milānā var pa lēto smukas zīda šlipses iepirkt
vajag?
kādu izmēru kadā krāsā un ar kādām puķītēm
nē, milānā ir tikai zīda šlipses
Nez, kops kura laika slipsem ir izmeri ???
snow rakstīja:Hirsch
Ka izslepojies?
Ja vienā vārdā, tad superīgi. Vismaz iemācījos normāli uz slēpēm stāvēt un apstāties Vēl tik jāpraktizējas griezties, jo visu laiku sanāk pa kreisi, a kad vajag pa labi tad gandrīz uz muti
Bet nu kalni un serviss čikeniekā, dažādas trases, labi sagatavotas, darbadienās uz kalna var sastapt labi ja ap 20 cilvēku. Vienīgi aliņš 0.5 L = 5.50 franki, kas ir ~ 2.5 ls
Phe ...zhabas nodziishanai var aizbraukt uz Norveegjiju .... tur man alinsh ar shaadaam taadaam uzkodaam 17 Ls sanaaca ...
Grecco rakstīja: Phe ...zhabas nodziishanai var aizbraukt uz Norveegjiju .... tur man alinsh ar shaadaam taadaam uzkodaam 17 Ls sanaaca ...
Es labāk neteikšu cik tās aliņš tur ar uzkodām maksājā ...
Hirsch
Uzliec uz maila marshrutu un ka brauci.
Man ir doma marta velreiz uz Alpiem aizshaut.
riit uz baldoni varbuut..
nebija slikti riextu kalnaa - pietiktu gan ar 1 stundu, 2 bija par daudz. Toties sniegs, saule utt utt utt.
shodien Kamparkalns.
Forshs laiks, laba atputa.
Mezezera neviens taga nav bijis ?
Nezinite rakstīja:nebija slikti riextu kalnaa - pietiktu gan ar 1 stundu, 2 bija par daudz. Toties sniegs, saule utt utt utt.
Neziniite, kad tu beidzot saaksi vismaz izlikties, ka tu ZINI?!?
Kopsh kura laika pietiek ar vienu stundu uz kalna?
skatīties ilgāk ir grūti
[
Neziniite, kad tu beidzot saaksi vismaz izlikties, ka tu ZINI?!?
Kopsh kura laika pietiek ar vienu stundu uz kalna?
uz tā kalna pietiek ar vienu stundu - nu cik var šļūkāt pa lēzenām nogāzēm, tusēt rindās un sildīties vasaras kafejnīcā (teltī) Labs kalns ģimenēm ar maziem bērniem un termosiem.
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.