Man ir Volvo S70 2,5Tdi 2000.g. Vēlos nopirkt ļoti labu akumulātoru. Cena nav svarīga- visu izšķir kvalitāte. Iesakiet kur var nopirkt labu aķi un kādas markas labāk izvēlēties. Jau iepriekš paldies par info.
Man ir Volvo S70 2,5Tdi 2000.g. Vēlos nopirkt ļoti labu akumulātoru. Cena nav svarīga- visu izšķir kvalitāte. Iesakiet kur var nopirkt labu aķi un kādas markas labāk izvēlēties. Jau iepriekš paldies par info.
Kas ir palaidējs?
Tad izlasi vēlreiz ko cilvēks raksta!!!
===Šobrīd manā auto kādus 4 gadus darbojas Bosch Silver 74Ah 680A akumulators. Gribēju tagad pirkt analoģisku, bet salasījos te sliktas atsauksmes un tagad vairs nezinu, ko ņemt. ===
Aizej uz bodi un paskaties kas ir palaidējs!!!
Pastaipi šo aķi kādas reizes 5 msh ieliekot un izņemot no autiņa, tad parunāsim par sievietēm!
ARKA
Ja ato turi garā'zā tad klemes nonemšana būs pašā laikā , ja baidies atslēgt signalizāciju tad lādētāju nopērc
Piekrītu tam kurš teica ,ka pie tik biežas(retas) braukšanas jebkurš aķis nobirs .
P S Vispār man izskatās( jo auto lieto reti un acīm redzami tev nav butiski nokavēt darbu u t t ) ,ka tev jāņem jebkurs masu produkcijas aķis un būs labi .