Rakstīt uz auto - "Esmu nemākulīgs autovadītājs, kas cenšas braukt ātri ar auto, kam pat bremzes nav salabotas", ir pārāk gari un neērti. Labāk uzrakstīt vienkārši - "Street Racer"!
Vīrietis aiziet pie daktera: "Dakter, man ir triperis". Dakteris: "OOOOO, kā jums ir palaimējies, ka Jums ir triperis nevis opelis". ??? "Nu, no opeļa nevarētu tikt vaļā"
В жаркий солнечный день на пляже, в позе вызывающей лежит прекрасная, обворожительная, обнажённая девушка. Мимо прходит молодой парень. Увидев красотку, постоял немного, а потом взобрался на неё и принялся за "дело".
Vecs nu lloti vecs annuks, beidzot sannemmos lai uzrakstiitu un tad tagad saakamm....
Iznācis civēks no cietuma, konstatē ka tomēr cietumā bija labāk, jo ēst deva un nekas nebija jādara. Nu viņš iet pa pilsētu un domā kā lai tiek atpakaļ. Šis tagad prasa pretīmnācējam kā lai tiek atpakaļ cietumā, šis pamāca, iekāp autobusā un bļauj "Man nav Biļetes"!!! Nu šis tā arī izdara, Bļauj "Man nav, biļetes, Man nav, biļetes!!" Te pienāk viens klāt un saka, "Kušš man arī nav biļetes!"
No ko šim nekas nesanāk! Viņš atkal prasa pretīm nācējam ko lai dara!Nu ieiej bankā un saki ka tev ir spridzeklis! Nu jamais tā arī izdara! Ieiet bankā un bļauj "Man ir bumba, man ir bumba!" Te atkal pienāk viens klāt un saka kušš man arī!!
No ko šim nekas nesanāk! Viņš atkal prasa pretīm nācējam ko lai dara???? Tas viņu pamāca lai uzkāpj uz mājas jumta un bļauj" Jeļcins ar Putinu rakājas pa miskastēm!" Nu jamais tā arī izdara, Uzkāpj uz jumta un bļauj Jeļcins ar Putinu rakājas pa misenēm, Jeļcins ar Putinu rakājas pa misenēm!" Te Jeļcins paceļ galvu un pagriežas uz Putina pusi un saka"Lienam ārā mus ieraudzīja"
vīri kaut kādu bul.l šitu jūs te sarakstījuši.. ček zis aut...
Vecene, sadomazohiste, visa apklāta ar šausmīgiem, strutainiem augoņiem un apdegumu rētām, nedzīstošām, iekaisušām un gļotainām čūlām, piedāva 10000$ tam, ka nokodīs ar zobiem visus augoņus no viņas ķermeņa. Kad vīrs kož pēdējo, vislielāko augoni, tieši starp dirsas vaigiem, vecene ļoti skaļi un riebīgi nopiržas.
Skolotāja māca bērniem skaitīt līdz seši, kad visi tik tāl tikuši, Pēterītis saka, ka protot skaitīt arī tālāk! Skolotāja nespēj valdīt sajūsmu un lūdz Pēterīti noskaitīt tālāk.
Anekdote ... :)
sodien sudigi ar jokiem..