Taa arii ir, ka tiesi nepieredzeejusie draiveri lido krustojumos, nelaizh ne gaajeejus ne ritenjbrauceejus.....Tauree staavot rindaa pie luksofora utt.....
tad kad esi iemaaciijies braukt un redzeet visu kas notiek apkaart galvu 10 reizes negrozot, iemaaciijies, ka var ripinaaties, un kad muguras smadzenes signalizee par šaubiigu krustojumu, tad arii saak pamaniit, ka bez vinja uz celja atrodas veel arii citi cilveeki...
°
viena ritenjbrauceeja sadursmes ar automasiinu anatomija...
cilveeks nupat ieguvis tiesiibas brauc pa šauru ielu......tajaa pat virzienaa brauc arii ritenjbrauceejs....
nu tad auto vadiitaajs izdomaaja uztaureet tam ritenjbrauceejam ka lai lasaas malaa....kaa rezultaataa ritenjbrauceejs automaatiski pagriezh galvu pa kreisi, rokas mehaaniski arii pa kraisi, un uz kapota gan....
Nu un kursh vainiigs
Ir vai nav jāpalaiž???
Situācija sekojoša:
Pieņemsim, ka es braucu ar auto pa pilsētu un vēlos nogriezties krustojumā pa labi. Protams pēc CSN man jāpalaiž gājēji, kuri šķērso šo krustojumu, bet vai ir jālaiž arī velosipēdisti, kuri brauc pa trotuāru??? Kā nenormāli nesās, pat nepaskatās pa malām. (vēl ar lecienu no trotuāra apmales)!! Es nemācēju CSN atrast, kur tas atrunāts?! Kā pareizi ir?
P.S. cerams doma skaidra..