Esmu nonācis visai sarežģītas izvēles priekšā - kādu auto izvēlēties sev kā nākamo?
Tā nu izvēle bija apstājusies jau pie Honda F-RV. Principā pat ir veikta rezervācija, bet te uzpeldēja labs piedāvājums par Corolla Verso.
Tātad, lūdzu forumiešu viedokli par abiem šiem pretendentiem!
p.s. Pieņemam, ka abiem cena un aprīkojums ir visnotaļ līdzīgi.
p.p.s. Izštukojot mājaslapās pieejamo informāciju, nākas secināt, ka, neraugoties uz to, ka Corollai biežāk jāveic apkopes (ik pa 15 k km), tomēr uz 120 000 km kopā izmaksas sanāk lētākas nekā F-RV (ik pa 20 k km), vidēji gadā pa 50 LVL.
Jau iepriekš apzinos, ka spams būs, bet tomēr atālāvos šādu topiku izveidot!
niekalbis rakstīja: vakar ap 20.00 viens šaubīgi zils mētājās uz Raiņa blv pirms Barona ielas- GM57XX vai GM75XX. koļījamies nu, kam tas pieder?
Nomiks tas nebūs bijis, jo viņš reiz teica, ka saglabāšot savu iepriekšējo numuru. Bez tam viņš savam Picasso ir nomainījis numuru, kas arī liek domāt, ka savu veco numuru ir saglabājis.
niekalbis rakstīja: vakar ap 20.00 viens šaubīgi zils mētājās uz Raiņa blv pirms Barona ielas- GM57XX vai GM75XX. koļījamies nu, kam tas pieder?
Nomiks tas nebūs bijis, jo viņš reiz teica, ka saglabāšot savu iepriekšējo numuru. Bez tam viņš savam Picasso ir nomainījis numuru, kas arī liek domāt, ka savu veco numuru ir saglabājis.
fans reiz mani pamanīja braucam pāri Vanšu tiltam (fans gāja kājām centra virzienā, laikam no auto izstādes). Kas dīvainākais, ka pamanīja manu Picasso pat ar jaunizņemtajiem numuriem, kurus fans vēl nevarēja zināt!
it kaa noziimee ka tikai censhos nolikt kas un kaa buus autinjaa gribu automaatu un kraasa laikam buus taa gandriiz gandriiz melna slapshs slapsh asvalts laikam saucas daargaa versija nesanaaks laikam ar xenonu un litakiem
Krāsa tad būs kā man - tumši pelēka ar zilgano toni. Izskatās baigi labi. Nu bez xenoniem un ļitakiem dārgākajā versijā vēl nāk klāt 6 CD čeindžeris, kurš atpazīst arī MP3 formātu. Manējais arī ir "lētā" versija.
Es gan savu sakomplektēju pats. "Paņēmu lēto" versiju, pieliku migliniekus, tonētus logus un dāvanā vēl ļitakus saņēmu!
ja nav noslēpums cik tas prieks tef sanaaca un varbuut meenesha maksaajums? a to saak man sapnju burbuulis pliist ka nevareeshu savilkt galus
it kaa noziimee ka tikai censhos nolikt kas un kaa buus autinjaa gribu automaatu un kraasa laikam buus taa gandriiz gandriiz melna slapshs slapsh asvalts laikam saucas daargaa versija nesanaaks laikam ar xenonu un litakiem
Krāsa tad būs kā man - tumši pelēka ar zilgano toni. Izskatās baigi labi. Nu bez xenoniem un ļitakiem dārgākajā versijā vēl nāk klāt 6 CD čeindžeris, kurš atpazīst arī MP3 formātu. Manējais arī ir "lētā" versija.
Es gan savu sakomplektēju pats. "Paņēmu lēto" versiju, pieliku migliniekus, tonētus logus un dāvanā vēl ļitakus saņēmu!
ja nav noslēpums cik tas prieks tef sanaaca un varbuut meenesha maksaajums? a to saak man sapnju burbuulis pliist ka nevareeshu savilkt galus
14200 Ls. Mēneša maksājums gan man nav, jo paņēmu uzreiz. Iesaku iet un runāt pie Valda Cibuļa.
Tas jautājums kam adresēts?
Ja man, tad mans FR-V iegādāts, izmantojot operatīvo līzingu uz 60 mēnešiem (atlikusī vērtība 35%). Pirmo iemaksu neveicu vispār, jo vēl nebija nopārdots Picasso. Šobrīd mēneša maksājums ir EUR 257,- jeb aptuveni Ls 180 (atkarībā no EUR kursa), bet, kad iemaksāšu par Picasso saņemto summu, tad domājams, ka mēneša maksājums būs ap EUR 200,-.
Ja man, tad mans FR-V iegādāts, izmantojot operatīvo līzingu uz 60 mēnešiem (atlikusī vērtība 35%). Pirmo iemaksu neveicu vispār, jo vēl nebija nopārdots Picasso. Šobrīd mēneša maksājums ir EUR 257,- jeb aptuveni Ls 180 (atkarībā no EUR kursa), bet, kad iemaksāšu par Picasso saņemto summu, tad domājams, ka mēneša maksājums būs ap EUR 200,-.
ta tef sanāca 0% pirmaa iemaksa ja? jeb tu vin ju kauitkaa atliki? bet tas cipars ir patiikami dzirdams
ta tef sanāca 0% pirmaa iemaksa ja? jeb tu vin ju kauitkaa atliki? bet tas cipars ir patiikami dzirdams
ņem vērā ka tas ir operatīvais nevis finanšu līzings
Man bija 0% iemaksa, bet pēc laiciņa grozīšu līzinga atmaksas grafiku, kad iemaksāšu par Picasso saņemto naudas summu.
Atlikusī vērtība ir 35% pie nosacījuma, ka piecos gados nobraukums nepārsniegs 100 000 km. Pat, ja pārsniegs, nestresošu, tā kā jebkurā gadījumā līzinga kompānijai atpakaļ auto netiks atdots.
Nomiks
Vai pirmais kilometru tūkstotis ar lielisko Hondu-FR-V ir pievārēts? Vai sajūsma aizvien vēl nav noplakusi?
Vai pirmais kilometru tūkstotis ar lielisko Hondu-FR-V ir pievārēts? Vai sajūsma aizvien vēl nav noplakusi?
Norullēti jau 2400 km. Sajūsmā par FR-V esmu joprojām, tiesa nu jau tā sajūsma ir daudz mazāka nekā pirmajās dienās.
Pirmo 1 500 km laikā vidējais degvielas patēriņš bija aptuveni 9,4 l/100km, bet tagad kompis rāda 8,1 l/100km. Mazliet tracina tas, ka ar pilnu degvielas bāku var nobraukt ap 650 km, kas pēc Picasso 900-950 km ir baigi maz.
Piekare FR-V ir mazliet cietāka nekā Citroen, tāpēc uz bruģa vai bedrēs vairāk to jūt. Toties uz šosejas auto turas ideāli, arī vadāmība ir lieliska - daudz labāka nekā abiem Citroeniem. Patīkami pārsteidza motora jauda - ar 6.ātrumu no 70km/h var lieliski palielināt ātrumu, arī strauji, ja vajag apdzīt.
6.ātrumā pie 3000 apgr./min. ātrums ir aptuveni 115 km/h. Vairāk par minētajiem apgriezieniem cenšos nespiest!
Patīkami pārsteidza motora jauda - ar 6.ātrumu no 70km/h var lieliski palielināt ātrumu, arī strauji, ja vajag apdzīt.
6.ātrumā pie 3000 apgr./min. ātrums ir aptuveni 115 km/h. Vairāk par minētajiem apgriezieniem cenšos nespiest!
Izskatās ka baigi īsā kārba. manam 6-ā pie 115 ir kaut kur 2100 apgr.
a kaads tev dzineejs ? man V6 3.0 6.robaa pie 120 km/h bija knapi 2000 apgr./min. un benju eeda ap 7 litri bet 1.8 benciinieks 6.robaa pie 120 km/h ir akuraat 3000 apgr.min un eed tos pashus 7L uz 100
Honda F-RV vs Toyota Corolla Verso
Sveiciens pavasarī!!!
Esmu nonācis visai sarežģītas izvēles priekšā - kādu auto izvēlēties sev kā nākamo?
Tā nu izvēle bija apstājusies jau pie Honda F-RV. Principā pat ir veikta rezervācija, bet te uzpeldēja labs piedāvājums par Corolla Verso.
Tātad, lūdzu forumiešu viedokli par abiem šiem pretendentiem!
p.s. Pieņemam, ka abiem cena un aprīkojums ir visnotaļ līdzīgi.
p.p.s. Izštukojot mājaslapās pieejamo informāciju, nākas secināt, ka, neraugoties uz to, ka Corollai biežāk jāveic apkopes (ik pa 15 k km), tomēr uz 120 000 km kopā izmaksas sanāk lētākas nekā F-RV (ik pa 20 k km), vidēji gadā pa 50 LVL.
Jau iepriekš apzinos, ka spams būs, bet tomēr atālāvos šādu topiku izveidot!