LABINAIS rakstīja:
es jau ar taisos nemt operatiivajaa
Manējais maksājums ir pie nosacījuma 1,5% + 6 mēnešu Libor
nomiks rakstīja:
LABINAIS rakstīja:
ja nav noslēpums cik tas prieks tef sanaaca un varbuut meenesha maksaajums? a to saak man sapnju burbuulis pliist ka nevareeshu savilkt galus
Tas jautājums kam adresēts?
Ja man, tad mans FR-V iegādāts, izmantojot operatīvo līzingu uz 60 mēnešiem (atlikusī vērtība 35%). Pirmo iemaksu neveicu vispār, jo vēl nebija nopārdots Picasso. Šobrīd mēneša maksājums ir EUR 257,- jeb aptuveni Ls 180 (atkarībā no EUR kursa), bet, kad iemaksāšu par Picasso saņemto summu, tad domājams, ka mēneša maksājums būs ap EUR 200,-.
Nomiks
Vai pirmais kilometru tūkstotis ar lielisko Hondu-FR-V ir pievārēts? Vai sajūsma aizvien vēl nav noplakusi?
VWfans rakstīja: [
Nomiks
Vai pirmais kilometru tūkstotis ar lielisko Hondu-FR-V ir pievārēts? Vai sajūsma aizvien vēl nav noplakusi?
Norullēti jau 2400 km. Sajūsmā par FR-V esmu joprojām, tiesa nu jau tā sajūsma ir daudz mazāka nekā pirmajās dienās.
Pirmo 1 500 km laikā vidējais degvielas patēriņš bija aptuveni 9,4 l/100km, bet tagad kompis rāda 8,1 l/100km. Mazliet tracina tas, ka ar pilnu degvielas bāku var nobraukt ap 650 km, kas pēc Picasso 900-950 km ir baigi maz.
Piekare FR-V ir mazliet cietāka nekā Citroen, tāpēc uz bruģa vai bedrēs vairāk to jūt. Toties uz šosejas auto turas ideāli, arī vadāmība ir lieliska - daudz labāka nekā abiem Citroeniem. Patīkami pārsteidza motora jauda - ar 6.ātrumu no 70km/h var lieliski palielināt ātrumu, arī strauji, ja vajag apdzīt.
6.ātrumā pie 3000 apgr./min. ātrums ir aptuveni 115 km/h. Vairāk par minētajiem apgriezieniem cenšos nespiest!
Cik tad tev tur ir nm un zs? masa?
nomiks rakstīja:
Nomiks
6.ātrumā pie 3000 apgr./min. ātrums ir aptuveni 115 km/h. Vairāk par minētajiem apgriezieniem cenšos nespiest!
fans tevi tuuliit nosodiis par drausmiigo paarkaapumu. Vinjsh iesaka tev paarskatiit savu braukshanas stilu.
nomiks rakstīja:
Nomiks
vwfan vairs ar tevi nedraudzeesies
da tu tak esi noziedznieks !!!!!!!!!!

DeaDMoroZZZ rakstīja:
vwfan vairs ar tevi nedraudzeesies da tu tak esi noziedznieks !!!!!!!!!!
Vai es rakstīju, ka tik ātri braucu Latvijā???
mx_black rakstīja: Cik tad tev tur ir nm un zs? masa?
Max griezes moments Nm/apgr.min - 174/4300
Jauda kW/Zs/apgr.min - 103/140/6300
Max pieļaujamā pilnā masa (kg) - 1975
Pašmasa (kg) - 1494
DeaDMoroZZZ rakstīja:
Vai es rakstīju, ka tik ātri braucu Latvijā???
varbūt Igaunijā ?
Nē. Uz Igauniju no mums visiem tikai viens te dikti braukā
Lietuvā.