Paskatoties mobile.de, secinam ka tur 2gadīgi FRV maksā tikpat cik te jauni. Sviests. Es pirms pāris mēnešiem arī sāku meklēt lielāku aparātu (6-7vietīgu), biju iedomājies ka uz vasaru tā kā vajadzētu lielāku, lai var paceļot ar ģimeni. Fanoju par corolla verso, gandrīz jau saņēmos pirkt, bet nu pakalējā rinda ir nebaudāma, ne ielīst ne izlīst. Bagāžnieka nav. Zafirai tikpat krimināli, tikai vel neertaki tie kloki, lai palocītu otro rindu. Vēl pie apvāršņa vīdēja mazlietots Avensis Verso. Pastaigājot pa veikaliem, arī nonācu pie secinājuma, ka FRV ir labs 6 vietīgais aparāts, kuru laikam arī ņemtu tomēr jaunu. Bet nu dzīve bikucit savādāk iegrozījās, un nākas iegādi uz kādu gadu vismaz atlikt. Lai cik kuriozi neskanētu, bet šo vasaru atkal izbraukāšu apkārt ar to pašu Yaris ar kuru arī citu gadu. Vietas mazāk, za to ielīst var da jeb kur un patēriņš nekāds (vasarā ap 4.5L/100km puse pa pilsētu, puse 110km/h režīmā pa šoseju). Ja saskaitītu, cik esmu uz 100k km ietaupījis uz degvielas rēķina, domāju, ka nākošo varētu pirkt benzīnieku ar automātu. Un rezultātā uzskatīt, ka turpinu braukt pa lēto. Tikai viss rūpīgi jāpieraksta, lai rēķini nenojūk...

Šobrīd mēnesī tērētais par Yari vidēji varētu būt ap 250-290Ls(tas ierēķinot pilnīgi visu, gan iegādes izmaksas, gan līzingu, gan degvieluriepas, eļļas, kolodkas, logu šķidrumus utt), jauna FRV gadījumā tas varētu būt ap 600-650Ls. Taču ja var atļauties, tad kāpēc knapināties? Nepatikšanas jau ir tikai tad, ja mēģina palekties augstāk par savu paka*u. Ceru, ka nākošgad varēšu, jo sīči aug un gan bagāžnieks paliek par mazu

Ideāli būtu, ja varēs atstāt Yari kā otro mašīnu.
FRV vienīgais trūkums varētu būt tas, ka 10cm platāks par parasto mašīnu, man varētu nepatikt šaurajās stāvvietās (kā Dominā, piemēram).