Fuure ir vainiiga,ka vinja vispaar ir uz celja,jo provocee agresiivu braukshanu.Taadu stulbumu vel vajag pacensties izsplaut!Interesanti un kur tad tai fuurei buut?Ir kaads cits celsh(pusliidz normaals un nevis kautkaads tanku poligons pa sazin kuru Daugavas pusi).Nu tad lai celj maksa autobahn un piespiezh fuures pa to braukt un maksaat(kaa tas notiek Polijaa uz E-30,pie Poznañas),kameer baanja nav,tikmeer nav ko iideet.Un kameer vien Sat.ministrija neaizliegs fuureem briivdienaas braukt(kaa lielaakajaa daljaa ES valstiis),tikmeer buus vien jaasamierinaas,ka fuures uz celja ir... .Man vinji netraucee.Un tajaa negadijumaa uz R-D shosejas vainot fuuri,ka luuk bija neiistaja vietaa un neiistajaa laika(ja nebuutu tur bijusi,tad nekas nebuutu noticis),var vieniigi kautkaads kerglis
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
fures uz cela brivdienas
Pedeja laika tragiskajas avarijas arvien vairak ir iesastitas fures. Protams, tas nav biezi vainojamas pie tiesas CSN izraisisanas, tomer to kustiba pa parslogotajiem celiem pika stundas ir loti veicinoss faktors satiksmes negadijumiem. Es uzskatu, ka brivdienas smago kustiba ir jaierobezo, atlaujot to parvietosanos vienigi naktis.Var jau viniem aizliegt veidot kolonnas, vai ko citu, bet to neviens nekontroles un isinajums , manuprat ir tikai ierobezosana, ka vairuma normalo Eiropas valstu. Kadas ir jusu domas?