fures uz cela brivdienas

kerglis Reģ.: 06.07.2004

Pedeja laika tragiskajas avarijas arvien vairak ir iesastitas fures. Protams, tas nav biezi vainojamas pie tiesas CSN izraisisanas, tomer to kustiba pa parslogotajiem celiem pika stundas ir loti veicinoss faktors satiksmes negadijumiem. Es uzskatu, ka brivdienas smago kustiba ir jaierobezo, atlaujot to parvietosanos vienigi naktis.Var jau viniem aizliegt veidot kolonnas, vai ko citu, bet to neviens nekontroles un isinajums , manuprat ir tikai ierobezosana, ka vairuma normalo Eiropas valstu. Kadas ir jusu domas?

 
1 2 3 4 5 6
Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Es savukaart iesaku nesaspringt un braukt praatiigi, kaa arii njemt veeraa, ka labaak ir lieku reizi to fuuri palaist pa prieksu, nevis nogriezt tai celju un veel nolikt pa nazhiem pasaa prieksaa....

Cilveeki jau nesaprot, ka tai fuurei ir gruuti apstaaties, un veel gruutaak uzsaakt...Uzsaakot tas laiks kas fuurei aiznjem apmeeram tikpat, cik nepieciesams lai aizbrauktu 4 vieglaas automasiinas...

azors Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

kerglis rakstīja: Pedeja laika tragiskajas avarijas arvien vairak ir iesastitas fures. Protams, tas nav biezi vainojamas pie tiesas CSN izraisisanas, tomer to kustiba pa parslogotajiem celiem pika stundas ir loti veicinoss faktors satiksmes negadijumiem. Es uzskatu, ka brivdienas smago kustiba ir jaierobezo, atlaujot to parvietosanos vienigi naktis.Var jau viniem aizliegt veidot kolonnas, vai ko citu, bet to neviens nekontroles un isinajums , manuprat ir tikai ierobezosana, ka vairuma normalo Eiropas valstu. Kadas ir jusu domas?

Ja tu būtu fūres šoferis, tu pats būtu apmierināts ar to ka tev būtu jābrauc tikai naktīs?

markss Reģ.: 17.12.2002
0 0 Atbildēt

Varbūt tad vispār aizliegt iebraukt LR? Ne jau pārvadātāji ir vainīgi pie mūsu ceļiem, un dažām āža galvām, kas domā, ka uz ceļa liels un varens.

SPYDERs Reģ.: 17.03.2006
0 0 Atbildēt

Lielākajā daļa eiropas no piekdienas vakara lidz svētdienas pusnaktij iz aizliegta a/m vis 3.5 to kustība !!! Aizliegums neattiecas uz refrižeratoriem ... a tā pārējie stāv un nemuld !!

SPYDERs Reģ.: 17.03.2006
0 0 Atbildēt

Vasaras laikā Polijā arī var braukt tikai naktīs coz jamie ceļus būvē uz sūdiem kas karstumā jūk ārā

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Jāņem vērā, ka fūres brauc caur LV ne tikai tranzītā, bet veic arī iekšzemes pārvadājumus. Ja pārvadājumi tiks atļauti tikai naktī, tas palielinās transporta izmaksas, kas izraisīs vispārēju cenu kāpumu.

Cik esmu dzirdējis, bieži vien fūres izvēlas labprātīgi brakt pa nakti, jo tad vielie netraucē braukt...

Man personīgi fūres pārlieku netraucē uz ceļa... Parasti viņas brauc pietiekami ātri, lai nepieciešamības gadījumā varētu dažu km nobrakt tās aizmugurē un droša iespēja apdzīt agrāk vai vēlāk rodas....

markss Reģ.: 17.12.2002
0 0 Atbildēt

SPYDERs rakstīja: Lielākajā daļa eiropas no piekdienas vakara lidz svētdienas pusnaktij iz aizliegta a/m vis 3.5 to kustība !!! Aizliegums neattiecas uz refrižeratoriem ... a tā pārējie stāv un nemuld !!

tas jau nav saistīts ar tēmu, Tā viņi vēlas panākt lai šoferi ievēro darba laiku, un nesēžas pie stūres noguris

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

p.s.izmaksas palielinās, jo par nakts darbu - darbu, kas tiek veikts no 22.00-6.00, ir jāmaksā piemaksa Darba likumā noteiktajā apmērā un kārtībā

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

shrotainaaas , braukt nespeejiigaas un paarkrautaas - buutu jaaizkjer un jaaiz.... , paareejaas ok jebkuraa diennakts laikaa. Taapat pietiekami biezji gadaas ka fuure 'velkaas' deelj schrottu un blondiinju/oopiishu kollonas tai priekshaa - vot tos , uz 78,9km/h , braucoshos miglumeerkakjus ar vajadzeetu draa..zt ne mazaak , kaa uz 120+km/h lidojoshos . Un tad viss buutu 'kedaa' -pluusma 90-100km/h un nekaadas 'raustiishanaas' .

Maariss Reģ.: 19.11.2003
0 0 Atbildēt

Jurmalas apvedcels(babiite-salaspils) regulari smagie velkas uz 70-80km/h un tad nu jalavieree garam.Katru ritu sanak braukt pa so celu, drausmas.Protams merojot sho celju adrenalina limenis celas,jo vietejie shumaheri taisa tadus apdzisanas manevrus ka jamet pa memejiem lai neieskrietu purna

ak Reģ.: 13.01.2003
0 0 Atbildēt

Fūres vajag aizliegt kā sugu nekas nav jāved, te tāpat viss ar precēm bezjēgā pārbāzts

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

Kā man ir apriebušies šitie visi milzīgie transportlīdzekļi līdz nāvei un man no viņiem nelabi metas (autobusi, un smagās mašīnas) braucot pa A7 no bauskas 3 reizes bija bīstamas situācijas (ja nebūtu bremzējis būtu crashi kā uz daugavpils šosejas svētdien) ko netieši izraisīja visi šitie smagie un autobusi.

Risinājums: aizliegt kustību dienas laikā, (ne visai labi) bet vislabāk noteikt minimālo ātruma ierobežojumu vismaz 90KM/H par vilkšanos uz 70-80 ja brīvs ceļš un nav tehnisku problēmu jāliek sods un pietiekami liels, jo bīstamība ir identiska kā ja brauc uz 120KM/H

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Mans uzskats ir tāds, ka lielo kravas auto un autobusu vadītāji, vidēji ņemot, ir augstākās raudzes profesionāļi. Viņu darbā nekādus ierobežojumus noteikt nevajag, jo tā būtu tautsaimniecības graušana. Vieglo auto vadītājiem, kuri vēlas braukt ātrāk, jābūt pacietīgiem un jārēķinās ar to, ka ekonomikas izaugsmes un Latvijas neizbēgamās saimnieciskās integrācijas ar kaimiņvalstīm rezultātā ir būtiski pieaugusi satiksmes intensitāte. Tai ir jāpielāgojas, noskaņojoties uz mierīgāku braukšanu - vieglie auto vairs nevar sev stādīt augstus vidējā ātruma mērķus, braucot pa noslogotākajām šosejām. Piemēram, maršrutā Ogre - Jēkabpils nevar vairs vēlēties sasniegt vidējo ātrumu 80 km/h, bet jāsamierinās ar kādiem 70 km/h, ja vien neveic bīstamus apdzīšanas manevrus.

Mana pieredze liecina, ka bīstamas situācijas uz ceļa 99% gadījumu veido mazākie un ātrākie auto. Es nekad neesmu sastapis bīstamu rīcību no liela smagā auto puses - viņi pārsvarā vienmērīgi brauc ar saviem 85 km/h un nevienam netraucē.

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Tad tu neesi redzejis ka ir kad fure apdzen kaut kadu gaziku kas velaks uz 80.Fure ta nevar uzraut atrymu ka vieglais

ak Reģ.: 13.01.2003
0 0 Atbildēt

Tā ekonomiskā izaugsme nevienam nav vajadzīga . Vajag, lai var normāli braukt .

pitbullz Reģ.: 29.05.2004
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Mans uzskats ir tāds, ka lielo kravas auto un autobusu vadītāji, vidēji ņemot, ir augstākās raudzes profesionāļi. Viņu darbā nekādus ierobežojumus noteikt nevajag, jo tā būtu tautsaimniecības graušana. Vieglo auto vadītājiem, kuri vēlas braukt ātrāk, jābūt pacietīgiem un jārēķinās ar to, ka ekonomikas izaugsmes un Latvijas neizbēgamās saimnieciskās integrācijas ar kaimiņvalstīm rezultātā ir būtiski pieaugusi satiksmes intensitāte. Tai ir jāpielāgojas, noskaņojoties uz mierīgāku braukšanu - vieglie auto vairs nevar sev stādīt augstus vidējā ātruma mērķus, braucot pa noslogotākajām šosejām. Piemēram, maršrutā Ogre - Jēkabpils nevar vairs vēlēties sasniegt vidējo ātrumu 80 km/h, bet jāsamierinās ar kādiem 70 km/h, ja vien neveic bīstamus apdzīšanas manevrus.

Mana pieredze liecina, ka bīstamas situācijas uz ceļa 99% gadījumu veido mazākie un ātrākie auto. Es nekad neesmu sastapis bīstamu rīcību no liela smagā auto puses - viņi pārsvarā vienmērīgi brauc ar saviem 85 km/h un nevienam netraucē.

Tautsaimniecības graušana ir likt pārējiem, kārtīgiem nodokļu maksātājiem čakarēt jau tā īsās brīvdienas, lai pavadītu pusdienu uz šosejas aiz 70 kmh braucošas fūres un aiz tās braucošiem, pusaizmigušiem dīzeļopelistiem!!! Nav normāli, ka vienas biznesa jomas pārstāvji diktē dzīves ritmu visiem valsts iedzīvotājiem.

Plus vēl vajag ierobežot smago auto kustību pār Rīgas tiltiem darbdienu vakaros, jo smagie auto regulāri lūzt un velkās, tādejādi provocējot citus satiksmes dalībniekus uz agresīviem manevriem!

Reģ.: 26.04.2024
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Mana pieredze liecina, ka bīstamas situācijas uz ceļa 99% gadījumu veido mazākie un ātrākie auto. Es nekad neesmu sastapis bīstamu rīcību no liela smagā auto puses - viņi pārsvarā vienmērīgi brauc ar saviem 85 km/h un nevienam netraucē.

Maz esi braucis, tātad. Nu ja, meriva jau daudz nemaz nevar pabraukt.

Pietiekami bieži smagie izraisa stulbas situācijas-apdzenot pārsvarā. Taču tādus var ārstēt

Graberis Reģ.: 20.01.2003
0 0 Atbildēt

Ta liek mierā tās fūres - viņi brauc un aizbrauks, kamēr nepacietīgie apsitīsies ap kokiem. Ja jamie normāli velk +/- 100, tad tieši apsveicami - iekārtojies aizmugurē, baudi braucienu un turpini psist savu santīmu. Aiz šādas fūras braucot ne tikai litru uz simta ieekonomēsi, bet arī garantēti neatčoknīsies uz cita šūma priekšējā stikla.

Reģ.: 26.04.2024
0 0 Atbildēt

Bet tā- fūres netraucē. Traucē visādi stulbie VWfani un tamlīdzīgi ekobraukšanas mīļotāji. Lūk tādiem VWfaniem gan vajag aizliegt braukt pa ielām un ceļiem pa dienu.

Topiks kaka.

pitbullz Reģ.: 29.05.2004
0 0 Atbildēt

Graberis rakstīja: Ta liek mierā tās fūres - viņi brauc un aizbrauks, kamēr nepacietīgie apsitīsies ap kokiem. Ja jamie normāli velk +/- 100, tad tieši apsveicami - iekārtojies aizmugurē, baudi braucienu un turpini psist savu santīmu. Aiz šādas fūras braucot ne tikai litru uz simta ieekonomēsi, bet arī garantēti neatčoknīsies uz cita šūma priekšējā stikla.

...bet atkončīsies fūrei zem d***sas pabraucis, jo biji tā kūkodams aizdomājies par senajām bērnu dienām un nepamaniji, pa kuru laiku smagais sāka bremzēt. Šitādi idiņi steriem pastiprina bojāgājušo statistiku un ne tikai Latvijā!

kerglis Reģ.: 06.07.2004
0 0 Atbildēt

Atvainojos, ja neskaidri izteicos, bet es biju domajis ierobezot furu kustibu brivdienu dienas, nevis darbdienu dienas (darba deina tomer ir un paliek darba diena), un, teiksim, piektdienas vakaros. Ka piemeru varu ieteikt celojumu piektdienas vakara, Riga - Jekabpils vai, vel labak, otradi, tad gan neizskatas ka tas nevienam netraucetu. Reti kurs iztur braukt aiz tam un tad sakas bistamas apdzisanas. Kas attiecas uz furem, tas, protams, parsvara brauc korekti, iznemot, to ka distance biezi starp sam ir ap 10 m. Kapec gan no Nedelas 168 stundam 40 nevaretu tik ziedotas cilvekiem, kas grib bez stresa izbraukt brivdienas pa Latvijas celiem. Bez tam mums ir dzelzcels, kapec nevaretu to parvadajumu attiecibu pardalit uz dzelzcela pusi. Fures atstajot iekszemes parvadajumiem.

Reģ.: 26.04.2024
0 0 Atbildēt

kerglis rakstīja: Atvainojos, ja neskaidri izteicos, bet es biju domajis ierobezot furu kustibu brivdienu dienas, nevis darbdienu dienas (darba deina tomer ir un paliek darba diena), un, teiksim, piektdienas vakaros. Ka piemeru varu ieteikt celojumu piektdienas vakara, Riga - Jekabpils vai, vel labak, otradi, tad gan neizskatas ka tas nevienam netraucetu. Reti kurs iztur braukt aiz tam un tad sakas bistamas apdzisanas. Kas attiecas uz furem, tas, protams, parsvara brauc korekti, iznemot, to ka distance biezi starp sam ir ap 10 m. Kapec gan no Nedelas 168 stundam 40 nevaretu tik ziedotas cilvekiem, kas grib bez stresa izbraukt brivdienas pa Latvijas celiem. Bez tam mums ir dzelzcels, kapec nevaretu to parvadajumu attiecibu pardalit uz dzelzcela pusi. Fures atstajot iekszemes parvadajumiem.

Izvēlies citus ceļus, interesantāk būs. Un mierīgāk. Ir tāda lieta, priekšmets vai...saucās KARTE. Nopērc un papēti un neīdi...traucējot viņam... starp citu, smagie sestdienās un svētdienās ir maz uz ceļiem.

Reģ.: 26.04.2024
0 0 Atbildēt

pitbullz rakstīja:

Tautsaimniecības graušana ir likt pārējiem, kārtīgiem nodokļu maksātājiem čakarēt jau tā īsās brīvdienas, lai pavadītu pusdienu uz šosejas aiz 70 kmh braucošas fūres un aiz tās braucošiem, pusaizmigušiem dīzeļopelistiem!!!

Plus vēl vajag ierobežot smago auto kustību pār Rīgas tiltiem darbdienu vakaros, jo smagie auto regulāri lūzt un velkās, tādejādi provocējot citus satiksmes dalībniekus uz agresīviem manevriem!

Nu bļā Re kur mums vēl viens kārtīgs nodokļu maksātājs kuram, redz, traucē smagie.

Tak aizej, Ilgoni, pie roku ārsta un acu ārsta un vēl galvas ārsta ar. Kur tu esi redzējis uz 70 braucošu fūri??? Tie ir kaut kādiu gazi un kamazi, kuri pavilkties nevar, ne jau normālie smagie. Lūk kamazus toč vajag deletēt un pavisam.

Un kur tu uz tiltiem esi redzējis 'regulāri lūztošus smagos' ?

Auns.

kerglis Reģ.: 06.07.2004
0 0 Atbildēt

Ja, karte man ir un es biezi izvelos Daugavas otru krastu. Tacu atskiriba no tevis, mani neatstaj vienaldzigu tas, ka atkal cilveki ir izlimejusies pret furi uz Daugavpils sosejas...

Graberis Reģ.: 20.01.2003
0 0 Atbildēt

Mjā - uz tiltiem vairāk redzami šumaheri, kas parāvuši zem smagā ar domu, ka "ja džigit, proskaču..."

Par brīvdienām - tev ome nemācīja, ka darbs ir tikums? Tagad tu gribi diskriminēt tos, kas strādā, lai viņi tev netraucē atpūsties. Nešķiet nedaudz nepareizi?

1 2 3 4 5 6
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti