Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

gribu auto

suutiiba Reģ.: 11.06.2007

ir taa, ka veelos iegaadaaties savu personisko auto, bet nevaru izveeleeties, jo piedaavaajums ir liels... es apjuku... varbuut varat ko ieteikt?

veelamie mashiinas parametri: 1000-2000eur, ne lielax par 2.0, virs 1994. gada, veelams sedans un veelams diizelis. tas taa laikam viss.

runaa, ka 3. golfi ruuseejot vairak par 2. golfiem, mitsu daargas detaljas. tad nu shitie divi taa kaa atkriit. volvo un ford manaa izpratnee vispaar nav mashiinas... japaanju izcelsmes auto arii neprasaas... no tiem, kas paliek, ko varat ieteikt?

1 2 3 4
Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

SAAB un veel sedans ??? un veel ar 2.0 litru motoru ?? yaiks

0 0 Atbildēt

ir kaads labaax variants? neko neiesaka, tikai noliek citus un vispaar - motors var buut arii mazaax. tie 2.0 ir maximaalaa robezha, ko es tomeer ne visai gribu...

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

suutiiba rakstīja: ir taa, ka veelos iegaadaaties savu personisko auto, bet nevaru izveeleeties, jo piedaavaajums ir liels... es apjuku... varbuut varat ko ieteikt?

veelamie mashiinas parametri: 1000-2000eur, ne lielax par 2.0, virs 1994. gada, veelams sedans un veelams diizelis. tas taa laikam viss.

runaa, ka 3. golfi ruuseejot vairak par 2. golfiem, mitsu daargas detaljas. tad nu shitie divi taa kaa atkriit. volvo un ford manaa izpratnee vispaar nav mashiinas... japaanju izcelsmes auto arii neprasaas... no tiem, kas paliek, ko varat ieteikt?

Nu Golf II un Golf III patiešām ir izcili sedani!

Ja jau vēlies sedanu, tad Golfu vari nemaz nepieminēt, ja nu vienīgi Vento.

Bet vispār pats jautājums izskatās līdzīgi tam, kā rīko ieprikumus auto iegēdei valsts iestādes - nosaka konkrētu dzinēja tipu, opcijas, utt, kas automātiski izslēdz no piedāvājuma lielāko daļu auto.

Golf - rūsē;

Volvo - nav mašīna;

Ford - nav mašīna;

japāni - neder.

Nu bļins, kas tad paliek? Neaizmirsti, ka Tevis paredzētais budžets ir 1000-2000 EUR.

Manuprāt, par šo naudu auto vispār nopirkt NAV IESPĒJAMS!!!

IMHO tieši VW ir tas auto, uz kuru vēl ir vērts lūkoties, zinot, ka vajadzīgs dīzelis, jaunāks par 13 gadiem un ne dārgāks par 2000 EUR.

0 0 Atbildēt

nu labi golf nav sedans, bet princips kaa taads - kas kuram auto ir pozitiivs un kas negatiivs

0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: pa 2 k eiro var nopirkt labu pēdējo gadu izlaiduma MB 190

ak jaa - mersis manaa izpratnee arii nav mashiina

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

vari nodefinēt savu izpratni par to, kas ir mašīna?

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: vari nodefinēt savu izpratni par to, kas ir mašīna?

tulīt pasmiesimies

0 0 Atbildēt

rt rakstīja:

anonimikis rakstīja: vari nodefinēt savu izpratni par to, kas ir mašīna?

tulīt pasmiesimies

hmmm. transportliidzeklis, ar kuru paarvietoties

nu mersis un fords manaa izpratnee nav mashiinas, jo nav gadiijies pabraukt ar kaadu jeedziigu un tad nu liekas, ka visi ir meesli. volvo nav mashiinas, jo tas ir viirieshu auto un man kaa sievietei prasaas kko sievishkjiigu

veel kaadi jautaajumu vai arii beidzot raxtiisiet ieteikumus? gan jau tad es pati izpeetiishu un atradiishu labaako variantu...

0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja:

suutiiba rakstīja: ak jaa - mersis manaa izpratnee arii nav mashiina

nu tad es nez....pērc Getz, būs jauns un ar 1,4

tas maksā vairāk kā 2K, tātad tā arī nebūs mašīna. es laikam uzķēru pavedienu

0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: par 2 k eiro nekas prātīgs nenāk prātā..

nu naudinjas man vairaak nav, taa ka jaanjem to, ko var dabuut. tikai mekleejo to mazaako ljaunumu no visiem

Tominjsh Reģ.: 31.03.2003
0 0 Atbildēt

renault thalia

ieksh ss.lv ir pa 3k eur 2004 gada

bish piekraaj un kauleejies un tas pat ir sedans, ar mazu motoru

0 0 Atbildēt

Tominjsh rakstīja: renault thalia

thalia? es kkaa ieksh ss.lv neredzu...

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

suutiiba rakstīja:

nu naudinjas man vairaak nav, taa ka jaanjem to, ko var dabuut. tikai mekleejo to mazaako ljaunumu no visiem

varbuut tomeer sabiedriskais????

0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: ir tak visādi Hanza Līzingi utt..... nebaidies un paņem kaut ko vismaz jaunu... kādu Mitsu vai tos pašu Hjundai

liizingu man neviens nedos - man nav oficiaalu regulaaru ienaakumu. citaadaak es te nemaz neseedeetu! jauns jau protams ir labaax par lietotu, bet nu nevaru taadu atljauties.

0 0 Atbildēt

btw, suutiiba, varu tev piedaavaat sedanu mazdu 626 97.g-... 2.0, videejais pateerinjsh ap 7.5-8litriem, iekshaa pilna elektriiba, klimats leeti tehniski viss buus kaartiibaa uz ilgu laiku, tikai kad naudinjas paraadiisies, naaksies mazliet dzelzhus nokraasot.

0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja:

suutiiba rakstīja:

varbuut tomeer sabiedriskais????

ha, ha, ha, ha, ha!

0 0 Atbildēt

suutiiba rakstīja:

Tominjsh rakstīja: renault thalia

thalia? es kkaa ieksh ss.lv neredzu...

eeem, meklee zem renault clio, sedanus sauc par thalia

0 0 Atbildēt

okz. me pagaidaam offline. jaaskrien. bet juus tik turpinat raxtiit

Lomixx Reģ.: 11.05.2007
0 0 Atbildēt

Paņem BMW e36, pa 2k eur sanāks

0 0 Atbildēt

tu labaak njem rokas naudu un chaapo pie manis peeec mazdas.

0 0 Atbildēt

Tominjsh rakstīja: tu labaak njem rokas naudu un chaapo pie manis peeec mazdas.

pag, vispirms veco auto jaapaardod, tad buus nauda un tad arii pirkshu. pagaidaam tik ievaacu info

Smart7 Reģ.: 16.11.2005
0 0 Atbildēt

Ņu tā FORDS ir mašīna nevajag braukt ar fiestu! Man sievai kādreiz bija Coltiņš 1.6 16v, ideāla mašīna, detaļas tik pat maksā cik citeim un arī ekonomiska bija!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Tominjsh rakstīja: btw, suutiiba, varu tev piedaavaat sedanu mazdu 626 97.g-... 2.0, videejais pateerinjsh ap 7.5-8litriem, iekshaa pilna elektriiba, klimats leeti tehniski viss buus kaartiibaa uz ilgu laiku, tikai kad naudinjas paraadiisies, naaksies mazliet dzelzhus nokraasot.

ko var šķidri drist par to vidējo patēriņu??? ta viņai tie 8 litri patēriņš ir tikai un vienīgi stāvot pie sētas.... vidējais..... nedēļā....

0 0 Atbildēt

Yonas rakstīja: Sedans, ne japānis ne fords ne volvo ne MB, ar mazu motoru un gandrīz pa velti - ŽIGULIS!!!!

nav dīzelis- nav mašīna!

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Reku tepat lapas augsa - isti sieviskigs mazauto par 2000 EUR - www.autonet.lv/... Sarkans, lets, ekonomisks, mazins. Ko vel vajag?

1 2 3 4

Lasītākie raksti

Jaunie raksti