Shiirs rakstīja:
nafigators rakstīja: Šitiem pedariem naher priekšā pa mēmajiem jādod...
Dabīgā atlase, pārs nositīsies, pārējie pie prāta nāks un šeku reku mociklistu uz ielām vairs nav! Vai vismaz brauks kā pienākas, ja ne stroga pēc CSN, tad vismaz pēc elementāras cieņas normām. Nejau jūs esat tie, kas uz masu var paņemt, ja kas....
mani viens gribeeja shitaa paarmaaciit, bet tu pats sev kakas tikai sataisiisi. tjipa izbraucu caur joslaam un pielienu visiem priekshaa. itkaa netrauceeju ne vienam, jo kad iedegas dzeltenais es jau esmu gabalaa. bet nee, vienam amplim no priekshaa staavoshiem ljoti nepatika kaa es izdaru, kaut gan reaali es nevienam netrauceeju. vinsh man dzinaas pakalj, nokjera, piebrauca priekshaa un iebremzeeja. es protams arii sabremzejos, pec tam iedevu ruchkaa un apdzenot ar slaidu kaajas veezienu vinja vecaa mersha spogulis atdaliijaas no durviim un tad protams ruchka lidz galam un pec 5 sekundem visuvarenais mersists ir taalu taalu spogulii redzams - mazs melns nieciigs punktins. pilniiga nulle (un palicis bez spogulja).
taka apdomajiet vai motociklisti jums reaali traucee. un ja arii traucee, tad var paraadiit faku, uztaureet. BET NEKAD NEBREMZEEJIET PRIEKSHAA. Jo es zinu, ja tur pagadiisies smiltis vai puteklji uz celja, es iestadiishu vainu tam prieksha braucoshaam pakaljaa vainu nozhaushu uz muti. un to zinot es kljustu ljoti ljoti dusmiigs un savu agresiju izgaazhu uz "paarmaaciitaaja" spoguljiem.
Par spoguli tev noveicās un tas džeks mīslis bijis. Neaizgonkosi tik ātri, lai V/N nepiefiksētu. Neatrausies uzreiz, atrausies vēlāk!
2) Ja es braucu uz 50 un tu no aizmugures uz 150 un nedod dievs man tiktiešām nāktos nodot pa mēmajiem, varēsi spoguļus pie Antona debesīs lauzt. Pat 150 nevajag. Uz Baronenes 1reiz viens baikers uz kaukādiem ~50 lidojis pāri kapotam, spranda lauzta un kirdikt uz vietas....
Moču gaismas naktī
Esmu pavērojis, ka tumsā ārpus pilsētas bieži vien pretim braucošie moči apžilbina ar gaismām, pie tam tās spilgtuma ziņā neatpaliek no automašīnas gaismām. Šovakar vispār kuriozs - apžilbināja mocis, kurš brauca auto kolonā pa šoseju - viņam priekšā viena mašīna, aizmugurē vēl vairākas.
Tad nu radās tāds retorisks jautājums - tās ir tālās gaismas, vai tuvās gaismas? Varbūt kāds var apskaidrot šo fenomernu.
Ja nu tomēr tālās - varbūt ir argumenti, kāpēc tās nepārslēgt?
Un kā tādus ārstēt - bliezt pretī ar tālajiem, vai tomēr labāk tālie + miklas lukturi?
P.s. Nekas personisks pret motobraucējiem