rīt no rīta pie Saeimas..

Nezinite Reģ.: 10.09.2002

Sveiki!

Rītdien, plkst.8:15 pie Saeimas notiks pikets pret Loskutovu atcelšanu no KNAB priekšnieka amata. Lūdzu visi, kam ir tāda iespēja, rītdien atnāciet (līdzi vēlams ņemt Latvijas karogus sēru noformējumā)! Būtu svarīgi, lai šī ziņa aizietu pēc iespējas daudziem cilvēkiem!

.. pārpostēju... ja kādam arī ir piegriezies..

 
Storms Reģ.: 07.10.2003
0 0 Atbildēt

O! Jauki. Šķiet ka rītdien satikšu daudzus šejieniešus. Vismaz šinī jautājumā iAuto forumos ir vienotība.

Pase, jā, veuns, gandrīz nolažojos. Būs jāpaņem. Ka tik parakstīties gribētāji nenobradā tos notārus - tad tāds čiks vien sanāks.

Un par vepra noņemšanu un cita zvēra likšanu vietā - nu, iesim balss saites vingrināt atkal. Treniņš jau būs bijis tā kā 2 špičkas. Un nezinu vai nākamie zvēri tik atklāti atļausies likt mīksto uz visu. Mācību būs dabūjuši - ka kūtrais latvietis var arī izlīzt no savas migas un sākt kauko vāvuļot tiešā zvēra tuvumā.

richy Reģ.: 09.03.2004
0 0 Atbildēt

Ceru,ka būs kā saki

Tik kas Vepra vietā būs? Sesks?

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja: man jau šķita, ka sorosafobija ir noiets etaps.. izrādās, ka nē..

Ne jau soross sobriid ir pie vainas....

bet nu taads pljuutiijiens, ka gundarbeerzins pagajusnedeelj pa NRA nolaida, saakot ar kateriinu todu beiliju, un beidzot ar mistiskajiem kapitaalistu interventiem, kas liek spiekjus miskastnieku partijas ritenjos taadu šņagu pat JL nenesa... iespeejams, ka Pabriks taapeec dabuuja atkaapties, ka partgenosse sašmuceejaas

richy Reģ.: 09.03.2004
0 0 Atbildēt

nu visam savs laiks. Pagaidām mēs tik sākam apjaust kas aiz kā stāv. Var būt pēc laika cilvēks sāks vēlēt nevis pēc frizūrām un spilgtām krāsām, bet pēc izglītības, paveiktajiem darbiem un ekonomiskajām interesēm. Citādi Atslēdzniekam par padomnieku sēž viens Šekelmanis, kurš ne reizi vien ir smērējies pa kriminālo pasauli tirgojot zagtu metālu utt.

smart235 Reģ.: 14.06.2007
0 0 Atbildēt

Zoo rakstīja:

turbopiile rakstīja: Nez jau teica.. jāpārvēl Saeima.. vienīgais risninājums..

No saakuma ir jaatlaizh vecaa....un nevar zinaat cik resna zarna ir valdim....var buut ka pa tievu...

man liekas, ka, ja valdis atlaiž veco, viš apzinās, ka riskē ar Marsieša vinni šobrīd. redzēji, kā Marsietis priecīgi klaigāja līdz ar piketētājiem? Šis /M./ vnk jūt, ka nu ir mirklis, kad bišku jāparosās, a moš kkkas sanāk...

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

Valdi-ba paga-juša-s nede-l,as protestu izliekas nepamani-jusi.

Nelikumi-gais le-mums par Loskutova atsta-dina-šanu joproja-m ir spe-ka-, Kalvi-tis pat apstri-d g,enera-lprokurora protestu. KNAB ir apdraude-ts, nere-k,ina-šana-s ar sabiedri-bu turpina-s.

Ta-pe-c mums ir ja-para-da sava nosta-ja un attieksme. Pasta-vi-gi un konsekventi li-dz le-muma atsaukšanai. Tiesiskuma sardze-. Vienka-rši nona-kot gara-m, apsta-joties, vai ierakstot savas domas gra-mata-, kas tiks nodota deputa-tiem.

Lai ari- valdi-ba mu-s nedzird, mums ir svari-gi para-di-t, ka šie le-mumi un ša-da politika nenotiek mu-su katra va-rda-.

Katru Saeimas se-des dienu ierastaja- laika- – 8.15. Pirmo reizi - ri-t, 24.oktobri-.

Nodod ta-la-k, piedalies, aicini! Mu-su roka-s ir mu-su politikas na-kotne.

e-pasts no Delnas

iRAFAR Reģ.: 22.04.2007
0 0 Atbildēt

Nav jau īsti jēgas pārvēlēt... Kas tad mainīsies? TP vietu ieņems JL un viss... Tad sāksies gānīšanās uz JL...

Mans viedoklis par vadošajām partijām ir apmēram šāds:

ZS - plikas balsis Saeimā... klusi, mierīgi, ar visiem draudzējas

TP - hvz, ko viņi dara, bet man tas nepatīk...

JL - ka tik kaut ko salauzt...

Mācītāji & LC - vispār cirks.. viskonservatīvākā partija apvienojas ar liberāļiem... nopietnā sabiedrībā ar to abu partiju pastāvēšana izbeigtos...

Sociāldemokrāti - kāpēc darba tautas intereses pārstāvot obligāti jādraudzējas ar vecajiem komunistiem?

Tēvzemieši - labi, ka ir bites... Citādi tēvzemiešu eksistencei vispār nebūtu jēgas...

Vienvārdsakot, īpaši neredzu par ko balsot...

richy Reģ.: 09.03.2004
0 0 Atbildēt

Delna? Nu skaidrs. Tagad jau visi saskries kā organizātori

smart235 Reģ.: 14.06.2007
0 0 Atbildēt

Lai ari- valdi-ba mu-s nedzird, mums ir svari-gi para-di-t, ka šie le-mumi un ša-da politika nenotiek mu-su katra va-rda-.

Nodod ta-la-k, piedalies, aicini! Mu-su roka-s ir mu-su politikas na-kotne.

ja mūs nedzird, tad nākotne nav mūsu rokās... pat ja rokas sauc par delnām

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

richy rakstīja: Delna? Nu skaidrs. Tagad jau visi saskries kā organizātori

nepiekrītu. Inteliģenci parakstīt aicinājumu pirms nedēļas saorganizēja Putnis. JL tikai piesmērējās mītiņam. Un arī tagad grib vākt sev punktus..

Delna arī konsekventi norobežojas no JL un skaidri definē savu interešu lauciņu - novērst pretiesisku lēmumu pieņemšanu un atjaunot darbā Loskutovu.

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

Varu derēt ka Chegevara kapā trīc aiz skrobes ka nevar būt te

nezinu kas aiz kā stāv, bet manuprāt ir tāpat kā stāvēt rindā pa apli, un spriezt kas aiz kā stāv

Pēc pucha nosolijos shitādās aktivitātes nemaisīties, bet peedas jau knjud!

richy Reģ.: 09.03.2004
0 0 Atbildēt

protams, mana ienaidnieka ienaidnieks ir mans draugs. Bet Delna man ne pārāk patīk. Taču ne par to runa. Patreiz ir svarīgi risināt konkrēto problēmu, nevis globālas Latvijas problēmas.

Tikai viens man nav skaidrs...Kādēļ parkasti tiek vākti vienu dienu, divās teltīs, vienā pilsētā? Vai arodbiedrība pilda kādu acu aizmālēšanas funkciju? Tipa mēs daram ko varam, bet tauta nav aktīva, līdz ar to, nav jēgas nekam un nekad? kaut kā savādi viss notiek. Un tas lēmums taisīt parakstu vākšanu arī tika pieņemts šodien, kaut gan ideja viņiem jau sen bija...

richy Reģ.: 09.03.2004
0 0 Atbildēt

ko tad te maisīties vai nemaisīties? Tagad informācijas laikmets. Tiko sāc kaut ko darīt pret spalvu, tā sabiedrība uzzin par tevi to, ko pats neesi zinājis. Es pat teiktu melu laikmets.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Zoo rakstīja:

modena rakstīja:

Nezinite rakstīja: www.apollo.lv/...

un kad es par šito jums te runāju - visi baigi gudrie kliedzēji bija....

Apsaukāja un teica ka es neorientējos politikā....

Nee, Tu nepareizi formuleeji savus spiedzienus....

vai nu runaa skaidri, vai paklusee, ibo sitaadu pusteiceeju pilna sajoma...

varbūt tu arī spiedzi - es mierīgi runāju....

un vel pasaki - ka torīt tur nesavāktu 10 000 parakstu.... mierīgi! ja jau piketētāju bija 5000... domāju ka bez problēmam pārējus 5000 no garamgājējiem savākt....

PS. protams ja ne ar vienu parakstu grāmātu vaktu

Un vispār varētu tā opozīcija novienotos par parakstu vākšanu.... lai viss būtu godīgi - katra organizācija vāktu atsevišķi- tad nu būtu redzams kurus vairāk tabalsta - un pēc tam apvienojot kopā nodotu kopēja mērķa sasniegšanai....

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

richy rakstīja: ko tad te maisīties vai nemaisīties? Tagad informācijas laikmets. Tiko sāc kaut ko darīt pret spalvu, tā sabiedrība uzzin par tevi to, ko pats neesi zinājis. Es pat teiktu melu laikmets.

zem šitā arī var parakstīties

KOHINURS Reģ.: 07.11.2006
0 0 Atbildēt

Atlaist Saeimu, gazt šito valdību - OK, par!!!

Bet ko pēc tam? Ko pēc tam, ja ņirga par JL, SC pinas ar rubikiešiem, ZZ nekad zaļi nav bijuši, PP/LC - pietiek jau ar vienu Šleseru, TB - maz kas vairs no Tēvzemes palicis (nacionāli domājošiem tad jau vairāk Visu Latvijai). Kur ir tie Saulveži, kurus likt vietā? Varbūt tomēr vispirms izveidot nopietnu masu kustību, tādu spēku, kā Tautas fronti atmodas sākumā?

Bet Satversmes grozīšana - tas nu ir pārāk nopietni, lai par to lemtu pūlis pāris dienās. Vai Latvijas tauta, kas nav tikai latvieši (un pat tie ir tik dažādi), mācēs saprātīgi izmantot šādas ekskluzīvas tiesības uz Saeimas atlaišanu. Te tikai pāris soļi līdz anarhijai un haosam. Varbūt tomēr sākt ar vēlēšanu likumu un prezidenta ievēlēšanas kārtību?

Man pašlaik jautājumu vairāk kā atbilžu, jo nekas jau nav pilnībā balts vai melns.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

njā.. tikko nogāju gar Saeimu.. pirmais iespaids, ka policistu mītiņš.. tad starp zaļajiem vīriem pamanīju arī pāris bļaustīgus pendžus un ap stūri bailīgi lūrošus japāņu tūristus..

kā bija no rīta?

vismaz tagad iespaids nožēlojams..

un pasi ar atstājis laukos biju..

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

aha, pa raadio ar staastiija, ka policistu vairaak par piketeetaajiem....

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Ja jau nav ko darīt - var nākt pie Saeimas nama uz izbļaustīties pēc sirds patikas. Ar un bez plakātiem. Demokratiskā valstī tas ir atļauts. Daudzi,protams, tml. veidā relaksējas. Ir jau arī tie, kam traucē pilnmēness - nu, tad tā relaksācija jāpapildina arī ar mediķu iejaukšanos. Bet pēdējā laikā ,šķiet, tā bļaustīšanās kļuvusi par modes lietu Arī hudožņiku kompānijām, kuras atradušas iespēju papildus reklāmai. Bet REALI pie pašreizējo politisko spēku attiecībām, NEKAS īpaši nemainītos parlamenta atlaišanas gadījumā. Pēc trim menešiem visi nobalsotu līdzīgi kā GADU atpakaļ - rezultā vairāk deputatu būtu tikai krievvalodīgajām partijām, un tas diez vai būtu tas labākais risinājums. Uzskatu, ka repšisti-marsieši savaus resursus arī ir izmēluši ar pastāvigajiem kašķiem partijā , arī meitenes,motocikli,kuģi,māksla ,sorosieši un "amerikāņi" ir kaitējuši šis partijas imidžam , LAI cilvēki jebkad kādreiz ticētu šis partijas iespējamiem panākumiem. VIENĪGAIS risinājums, gaidīt kādas jaunas,perspektīvas un spēcīgas izveidi un izaugsmi līdz nākamajām Saeimas vēlēsanām. Lai gan maz ticams, ka tml. partija varētu izveidoties, jo šobrīd Latvijā jau ir manāms jaunu,aktīvu un zinošu politiķu deficits. Nedomāju, ka VVF uz savas amerikāniskās domāšanas bāzes izdosies kaut ko izveidot, drīzāk jau štokijam varētu kaut kas izdoties - ja viņš spētu atrast sev līdzīgus vismaz 200 domu biedrus.

richy Reģ.: 09.03.2004
0 0 Atbildēt

Biju parakstīties. Izpētiju tekstus utt. Organizatoriskā puse zem katras kritikas. Izrādās,ka viss pasākums nenotiek vienu dienu, bet tik ilgi, kamēr tiek savākti 10 000 parakstu. Bet šodien ir iespēja parakstīties Doma laukumā un Jēkaba ielas sākumā, teltīs. Pēc tam būs jāiet pie notāriem. Pie kuriem? Man paskaidrot nespēja

Teikšu tā- aktivitāte bija. Bet pārsvarā nāca pensionāri. Jauniešu bija pamaz. Bet vis maz tie, kas atnāca, zināja par ko parakstās.

Obligāti ņemiet līdzi PASI! Bet tās neko parakstīt nevar!!!

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

Nu bet uz ko var cereet, ja vakar atkal tikai tika pazinjots

pendžam po, vinji var aiziet jebkuraa laikaa, bet normaals straadaajošs cilveeks, ja vien nestraadaa apkaart esošajos opisos, no vecmiilgraavja nevar izrauties....

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

pēc Krīgera rīta TV runas sapratu, ka varēs parakstīties arī vēlāk visur citur Latvijā.

Parakstījos, jo saskatu jēgu ierosināt grozījumu tautai ierosināt Saeiams atlaišanu. Šim procesam tāls ceļļs līdz reāliem Satversmes grozījumiem - līdz ar to nav pamata bažām, ka jau rīt būs ārkārtas vēlēšanas un nebūs par ko balsot.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

kalvīc no rīta kārtējo reizi paliecināja savu stulbumu, pasakot, ka šie piketi neatspoguļo sabiedrības viedokli.. un izvirzīja kārtejo sazvērastības teoriju..

richy Reģ.: 09.03.2004
0 0 Atbildēt

nu es arī parakstos par ideju, nevis dēļ Vepra izdarībām. viņu arī bez mums dabūs nost.

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

un ka valdiiba neesot paarkaapusi "sarkano liiniju" utt...

laikam jau tiešaam tie kretiini pie varas nesaprot, ka kauta jau saak leenaam šubiities par vinju vaadru patiesumu sakaraa ar darbiem...

Bet miskastnieku partijai jaaturaas-kaut vai lattelekoma sakaraa (ja vien tas nav kaarteejais PR un Melngailis-andra šestjorka...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti