Gachs rakstīja: cienijamie eļļu speciālisti
1.izlasam jebkuru automobilu motoru gramatu par ēļļošanas sistēmām un eļļām, konkrēti ir pieejamas iekš RTU un googlē cik uziet.
2.neklausamies ``viena tante teica...un man kaiminam bij tā``
3.ievērojam automašīnas servisa/lietošanas instruktcijas par apkopēm, nu neesam mēs gudrāki par ražotājiem, lai kā to gribētos
4. pērkam labas motoreļlas - uz motora eļļām ietaupot, pēc tam maksāsi divreiz. te viens izteicās, ka motoram vienalga kāda eļļa (!?) {varbūt renaultiem tā ir, ka vienalga }, neklausamies šo padomu...
+1
Nippon Auto
Nu sķiet, ka pagaidām ir garām....
Nezinu, kā tur uz vietas izskatās taču zvanīju šamējiem - kārtējā apkope autiņam.
Paceļ meitietis ar nelielu akcentu: - Nippon Auto.
Es: - Labdien, es gribētu noskaidrot par apkopes izmaksām un kad to varētu izdarīt.
Meitietis: - Pievienošu Jums meistaru, uzgaidiet. (Balss toņa laipnība 10 baļļu skalā ap 1.50.... un nez kāpēc man meistars uzreiz vajadzīigs.... gg).
Gaidu kādu brītiņu, paceļ Meistars: - Lūdzu.
Es: - Labdien, es gribētu noskaidrot par apkopes izmaksām un kad to varētu izdarīt.
Meistars: - Nūūū, mēs vēl tā īsti nezinām... vēl tikai kalkulējam... nu būs kādus 10 latus lētāk kā pie iepriekšējiem, nu pie Bensona.
Es: - Tur bija aptuveni 150,- Ls.
Meistars: - Nu jā, mums būs kādi 10... 15 lati mazāk. Bet mēs vēl kalkulējam.
Es: - Un kad to apkopi varētu uztaisīt.
Meistars: - Nu vēl nevaram, nav mumsa serviss vēl vaļā. Kaut kad pēc 15-tā datuma varētu. Bet precīzi vēl nevaru pateikt.
Es: labi, paldies par informāciju.
Sarunas beigas.
Secinājums: Ja pie Bensona Tu jebkurā saziņas veidā - pa telefonu vai uz vietas esi KLIENTS, tad šeit man radās padomju laika gastranomijas veikala apmeklējuma sajūta.....