tur vēl ir šāda fišķa, ka škiet attiecas uz tiem gadījumeim kad tr-ta līdzeklis noņemts no uzskaites:
####
3. Noņemot transportlīdzekli no uzskaites, ja tas nav saistīts ar transportlīdzekļa norakstīšanu, nodevas summai jābūt samaksātai apmērā, ko aprēķina saskaņā ar šādu formulu:
nodeva = nodeva gadam x 1/12 x kārtējā gadā aizvadīto mēnešu skaits (ieskaitot kārtējo mēnesi).
4. Ja transportlīdzeklis ir bijis reģistrēts Latvijā, bet nodeva par iepriekšējo gadu nav maksāta un šajā laikā nav mainījies transportlīdzekļa īpašnieks, nodeva maksājama arī par iepriekšējo kalendāro gadu.
####
Līdz ark o to savu koyotu ko novacu no uzskaites šķiet samaksāju to kas minēts punktā 3., tālākais jau vairs uz mani neattiecas.
Aptauja krīzes laikos ...
Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?
.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".