Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Aptauja krīzes laikos ...

911 Reģ.: 11.04.2003

Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?

.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

es apzinos ka manu olympus spoguli salika kjinietis, bet LG teljuku polis, ASUS telefonu skruveja taivanietis. bet es vienmeer atceros, ka izstradaaja to pavisam citi ljaudis, apzinos arii to, ka tadaa veidaa, arii cena buus zemaaka, kas manutpraat ir butiski.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Slinkais rakstīja: nuuu, jadomaa kas labaak. LG no polijas. vai Sony no klasiskaas kjinas. sony pie tam elkoraa dod 5 gadu garantiju. mershus skruvee turki, volksvagenus kaadaa nez spanijaa. da kaada raznica, man vienalga pa lielam. kur tas robots staav. galvenais ka stradaa labi un viss

Optimisc... Nestrādā labi, nestrādā... Sony ir izņēmums - Elkor ir gatavs līst uz vēdera, lai nezadētu viņu oficiālā izplatītāja stautusu. Pa pārējiem - pilnīga taisnība. Bet neaizmirsti - Sony ir dārgākais "širpotrebs". Ja gribi kaut ko patiešām kvalitatīvu, interesēsies pie B&O, HC vai augstākiem. Un tiem NAV ražotnes pie lētā darbaspēka. Un arī atbilstošas cenas.

nuuu, kaa lai pasaka. ja sony ir izreklameets shirpotrebs, tad B&O un citi ir izreklametas tas pashas preces ar citu meldinju. re, skataties, taa luuk ir manta, tas nekas ka gala rezultaats taads pats, skan, raada, un kustaas taa pat kaa shirpotrebs, bet tomeer luuk, esiet tik laipni, piemaksaajiet pa divaam nuleem vairaak.. tas ir taa pat kaa teiksim S mersis un kaads Majbahs. luksus ir lidziigs, bet redz pedejam uzbur auru, izrazho 10 reiz mazakaa skaitaa un uzreiz shamais skaitaas mega kruts.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: es apzinos ka manu olympus spoguli salika kjinietis, bet LG teljuku polis, ASUS telefonu skruveja taivanietis. bet es vienmeer atceros, ka izstradaaja to pavisam citi ljaudis, apzinos arii to, ka tadaa veidaa, arii cena buus zemaaka, kas manutpraat ir butiski.

PN. Lietoju jau vairāk kā gadu Xperia X1, kas pēc tavas izpratnes ir 1:1 HTC Touch Pro. Atšķirība ir MILZĪGA. Un tikai tāpēc, ka pirmajam ir pāris somu idejas tehniskajā realizācijā un pilnībā S/E realizēts softs. Ja tevi interesē tikai cena, "have fun"...

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja:

Seene rakstīja:

Slinkais rakstīja: nuuu, jadomaa kas labaak. LG no polijas. vai Sony no klasiskaas kjinas. sony pie tam elkoraa dod 5 gadu garantiju. mershus skruvee turki, volksvagenus kaadaa nez spanijaa. da kaada raznica, man vienalga pa lielam. kur tas robots staav. galvenais ka stradaa labi un viss

Optimisc... Nestrādā labi, nestrādā... Sony ir izņēmums - Elkor ir gatavs līst uz vēdera, lai nezadētu viņu oficiālā izplatītāja stautusu. Pa pārējiem - pilnīga taisnība. Bet neaizmirsti - Sony ir dārgākais "širpotrebs". Ja gribi kaut ko patiešām kvalitatīvu, interesēsies pie B&O, HC vai augstākiem. Un tiem NAV ražotnes pie lētā darbaspēka. Un arī atbilstošas cenas.

nuuu, kaa lai pasaka. ja sony ir izreklameets shirpotrebs, tad B&O un citi ir izreklametas tas pashas preces ar citu meldinju. re, skataties, taa luuk ir manta, tas nekas ka gala rezultaats taads pats, skan, raada, un kustaas taa pat kaa shirpotrebs, bet tomeer luuk, esiet tik laipni, piemaksaajiet pa divaam nuleem vairaak.. tas ir taa pat kaa teiksim S mersis un kaads Majbahs. luksus ir lidziigs, bet redz pedejam uzbur auru, izrazho 10 reiz mazakaa skaitaa un uzreiz shamais skaitaas mega kruts.

Konkrēts lūzera viedoklis. Atceries Ēzopa fabulu par lapsu un skābajām vīnogām. Manu (neesmu audiofans) SAAB ESS2 audio 5 minūšu laikā nolika pie vietas cilvēks, kura Renault grabažas (auto cienītāja viedoklis) no finiera pašbūvētā audiosistēma ir nesalīdzināmi pārāka. Ir KVALITĀTE un ir ZĪMOLS. B&O, AMG, Alpina u.c. ir VĀRDI, kas nozīmē krietni vairāk, nekā tikai izreklamētu mantu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Nopirku Latvijā Canon fotoaparātu. Veikalā, ar garantiju. Uz tā rakstīts ' Made in Japan' Sazvērestības teoriju Guru Seene teiks,ka tas ražots Polijā šķūnī

Značit cūcene Brālēns arī nopirka canon ziepjutrauku, pirka to Dubajā, made in japan, komplektā maciņš un vēl pāris nieki, teica ka leišos visur ir dārgāk un made in china

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: JL ir viņu līdzskrējēji ir tie paši zaglēni

vajadzētu ieviest Latvijas dabas resursu izsaimniekošanas nodokli

Sākums jau ir, baikeri maksās Ls 100 gadā

100Ls baikeri nemaksās. tas ir pilnīgi idiotisks lēmums. pēc tāda viņi pilnībā ignorēs noteikumus un lai menti pamēģina tādu noķert.

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

Tas ko tagadiņ dara ( un ir darijuši agrāk ) Job enL ohi , ar šizoidālo marsieti priekšgalā , ceļot nodokļus un NEVEICOT reālas struktuālās reformas , nograuj pēdējās ekonomiskās atveseļošanās cerības ,tuvakajai nākotnei .

Ja kāds te vēl turpina fanot par tiem sūttbambāļiem , tad viņa diagnõze daudz netškiras no marsieša , atliek tik iepirkt strīpaino plastmasas uzvalcinu un sipt uz tribīni.

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Mūsu tirgum vispār visu ražo vai nu Polijā šķūņos, vai Ķīnā pie upes.

Folksvāgenus, slaucenes, svarus, fotoaparātus, televizorus, grūtniecības novēršanas spirāles,tējkannas... visu ražo lielā šķūnī pie Polijas un Lietuvas robežas pans Jekimons.

Vai ne, Seene ?

Mēs jau reiz ar Seeni konstatējām, ka manu Merivu ražo temperamentīgi spāņu puiši Saragosā.

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

To, ka no motociklistiem transporta nodevā paņems 100 latus, es gan atbalstu. Vienreiz vismaz ķeras pie biezajiem! Bet šie, maitas, protestē:

www.tvnet.lv/...

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: To, ka no motociklistiem transporta nodevā paņems 100 latus, es gan atbalstu. Vienreiz vismaz ķeras pie biezajiem! Bet šie, maitas, protestē:

www.tvnet.lv/...

neaksties. moto ir reala iespeeja ietaupiit, ja brauc viens. pats biezhi domaju par to. atslogo ielas, mazaak piepljutii dabu, maz tere degvielu, un neboja celjus. plus varbuut kaadam var izlidzeet ar kaadu organu

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: To, ka no motociklistiem transporta nodevā paņems 100 latus, es gan atbalstu. Vienreiz vismaz ķeras pie biezajiem! Bet šie, maitas, protestē:

www.tvnet.lv/...

Gara acīm iztēlojos biezo dursi, kurš aiz biezuma atjauno savu motorolleri un tālāk lai ar to tarataiku legāli piedalītos satiksmē reizi mēnesī, gadā dabū nolikt, teiksim, 150 el es. Galu galā - viss kas uz diviem riteņiem ir luksuss, kur nu vēl kaut kāda vjatka - tāds mīksts luksusa sēdeklis, spīdīgs luksusa kikstarteris, un paskatieties, tik, pat spidometrs!

P.N. Šajā valstelē nevar būt drošs par to, ka neierubīs ceļa nodokli pat visādiem divriteņu veidojumiem, kam motors ir tāds, kas knapi par motoru nosaucams - a man ir uz mana vārda rīģele

druknais1 Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

TDIOTS rakstīja: Tas ko tagadiņ dara ( un ir darijuši agrāk ) Job enL ohi , ar šizoidālo marsieti priekšgalā , ceļot nodokļus un NEVEICOT reālas struktuālās reformas , nograuj pēdējās ekonomiskās atveseļošanās cerības ,tuvakajai nākotnei .

Ja kāds te vēl turpina fanot par tiem sūttbambāļiem , tad viņa diagnõze daudz netškiras no marsieša , atliek tik iepirkt strīpaino plastmasas uzvalcinu un sipt uz tribīni.

kārtējais diagnozes uzstādītājs. Ja , un es balsošu par JL. Iepūt,resnīt.

Tev taču, pasaules gudrais, neko nevar iebilst. Rādās, ka esi uz kūdras čupas sēdošs pašapmierināts gailis.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Man ir priekšlikums par transporta nodokli.

Principā netaisnība ir liela transporta nodokļa jomā.

Mans nodoklis – Pieņemt par etalonu Porche Cayenne maksimālās komplektācijas 2 gadīga modeļa cenu. Pārējo auto cenas starpību starp augstāk minēto modeli katru gadu iekasēt transporta nodoklī… A to saproties brauc ar visādiem KIA un nemaksā… Bet Cayennes īpašnieki maksā… Netaisnība…

Ieviešot šādu nodokli no ceļiem uzreiz pazudīs šroti, uzlabosies satiksmes drošība, palielināsies vidējais ātrums… Vai nav idille?

0 0 Atbildēt

Citāts no TV neta:

»Vēlāk kāds no Valsts policijas darbiniekiem gāja ar motociklistiem bārties par viņu uz ietves novietotajiem spēkratiem, uz ko motociklisti atbildēja, kaitinot policistu ar citātiem no ceļu satiksmes noteikumiem.«

Dekster – te jau pat žurnālisti uzrakstīja, ka policists jūtas aizvainots, ja pilsonis parastais zina likumus un noteikumus, un runā vēl pretī… Šitādu visatļautību…

Tāda nu ir mūsu policija…

Dažu labu ūberizglītotu ierēdņu skatījumā pat pikets tiek tulkots kā mēģinājums gāzt pastāvošo (pseidodemokrātisko) valsts iekārtu…

0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: O bļe, tad jau valsts man pat piemaksās Nevis es maksāšu nodokli valstij, bet valsts man.

Nu dabīgi – ja tev pieder murcelago tad grūti ir tādu monstru uzturēt, es pat domāju ka sociālie dienesti sniegs lielu atbalstu dārgo auto īpašniekiem – līdz pat bezmaksas pusdienām Radisson SAS restorānā divām personām…

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja:

uupis rakstīja: Man ir priekšlikums par transporta nodokli.

Principā netaisnība ir liela transporta nodokļa jomā.

Mans nodoklis – Pieņemt par etalonu Porche Cayenne maksimālās komplektācijas 2 gadīga modeļa cenu. Pārējo auto cenas starpību starp augstāk minēto modeli katru gadu iekasēt transporta nodoklī… A to saproties brauc ar visādiem KIA un nemaksā… Bet Cayennes īpašnieki maksā… Netaisnība…

Ieviešot šādu nodokli no ceļiem uzreiz pazudīs šroti, uzlabosies satiksmes drošība, palielināsies vidējais ātrums… Vai nav idille?

O bļe, tad jau valsts man pat piemaksās Nevis es maksāšu nodokli valstij, bet valsts man.

par auto modelīšiem pagaidām nodoklis nav ieviests

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

www.tvnet.lv/...

Šitiem varētu pat visus Ls 200 vai vairāk uzlikt - jaudīgs mocis tas ir ekskluzīvs tr. līdzeklis, extra, tā teikt. Tikai vajag noteikt robežu, no kuras (masas/jaudas) uzlikt šo lielo nodokli, lai visādi mopēdi netiktu apbižoti.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

brmbrmm rakstīja:

Šitiem varētu pat visus Ls 200 vai vairāk uzlikt - jaudīgs mocis tas ir ekskluzīvs tr. līdzeklis, extra, tā teikt. Tikai vajag noteikt robežu, no kuras (masas/jaudas) uzlikt šo lielo nodokli, lai visādi mopēdi netiktu apbižoti.

Hmm, nu kas gan ir jaudīgs mocis, tās "šujamašīnas" tak spēj nežēļīgus zirgus noņemt no 1 litra, kamēr čoperi jaudas ziņā atpaliek. Tad visi salīdīs uz čôperiem un atkal būs ideja ZH-opā.

Bet nu jau ja godīgi tas viss izskatās pēc ta ka valdībai pakaļa svilst un nespēj vien rast risinājumu. Varbūt jāiesaka šiem lai iebāž TO ūdenī kopā ar galvu - lai atdziest mazliet ?!?!?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja: Vai tad visiem močiem, neatkarīgi no kubiem būs 100 LVL. Varēja jau kaut kā tā:

50-125 kubi - 20 LVL;

125-500 - 45 LVL;

500-750 - 75 LVL;

750-1000 - 120 LVL;

1000 un vairāk - 200 LVL.

Rezultāts - jo jaudīgāks braucamais, jo biezāks turētājs, kā rezultātā bagātais vairāk maksā.

Es gan ar moto nebraucu, bet stulbāku ideju iedomāties grūti.

a) mazos dranduļetus centīsies pēc iespējas nereģistrēt !!!

b) lieliem drapakiem norādīs mazāku jaudu, vai aºī ņems mazāko pieejamo un tad "tūnēs" ...

c) vienkārši neko nemaksās

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Es gan ar moto nebraucu, bet stulbāku ideju iedomāties grūti.

a) mazos dranduļetus centīsies pēc iespējas nereģistrēt !!!

b) lieliem drapakiem norādīs mazāku jaudu, vai aºī ņems mazāko pieejamo un tad "tūnēs" ...

c) vienkārši neko nemaksās

Nē, darīs apmēram tā, kā dara nedaudz naudīgāki mazgadītie motorolleru īpašnieki - 49 kubu motorollerim uzliek pakaļu, kurā ietilpst kaut kas ar simts cik tur kubiem.

0 0 Atbildēt

Gerharda gara darbs:

Likumprojekts

Grozījumi likumā “Par transportlīdzekļu ikgadējo nodevu”

Izdarīt likumā “Par transportlīdzekļu ikgadējo nodevu”(Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotājs, 2001, 24.nr.; 2003, 23.nr.; 2004, 4.nr., 10.nr.; 2005, 2.nr.; 2006, 22.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 5.panta pirmo, otro, trešo un ceturto daļu šādā redakcijā:

“(1) Nodeva par motocikliem, tricikliem un kvadricikliem ir 50 lati.

(2) Nodevu par vieglo automobili maksā atbilstoši tā pilnai masai šādā apmērā:

1) līdz 1500 kg - 24 latu;

2) no 1501 kg līdz 1800 kg - 48 lati;

3) no 1801 kg līdz 2100 kg - 77 lati;

4) no 2101 kg līdz 2600 kg - 90 lati;

5) no 2601 kg līdz 3500 kg - 110 lati;

6) vairāk par 3501 kg – 150 lati.

(3) Nodevu par autobusu maksā atbilstoši tā pilnai masai šādā apmērā:

1) līdz 1500 kg - 12 latu;

2) no 1501 kg līdz 1800 kg - 24 lati;

3) no 1801 kg līdz 2100 kg - 45 lati;

4) no 2101 kg līdz 2600 kg - 54 lati;

5) no 2601 kg līdz 3500 kg - 72 lati;

6) no 3501 kg līdz 12000 kg – 78 lati;

7) vairāk par 12000 kg – 102 lati.

(4) Nodevu par kravas automobiļiem ar pilnu masu līdz 12000 kg maksā atbilstoši šo transportlīdzekļu pilnai masai šādā apmērā:

1) līdz 1500 kg - 12 latu;

2) no 1501 kg līdz 1800 kg - 24 lati;

3) no 1801 kg līdz 2100 kg - 45 lati;

4) no 2101 kg līdz 2600 kg - 54 lati;

5) no 2601 kg līdz 3500 kg - 72 lati;

6) no 3501 kg līdz 12000 kg – 102 lati.

2. Izteikt 6.panta otro daļu šādā redakcijā:

„(2) Transportlīdzekļa valsts tehnisko apskati, Latvijā agrāk nereģistrēta transportlīdzekļa reģistrāciju, īpašnieka maiņas reģistrāciju, no uzskaites noņemta transportlīdzekļa atkārtotu reģistrāciju, kā arī transportlīdzekļa noņemšanu no uzskaites neveic, ja nav šajā pantā noteiktajā apmērā samaksāta nodeva par kārtējo gadu un arī par iepriekšējiem gadiem gadījumos, kad iepriekšējos gados transportlīdzeklis ir bijis reģistrēts Latvijā.”

3. Papildināt 8.panta pirmo daļu ar 18.punktu šādā redakcijā:

„1 par transportlīdzekļiem, kuriem ir reģistrēts vai tiek reģistrēts vēsturiskā spēkrata statuss.”.

4. Aizstāt 10.pantā vārdu „sabiedrība”(attiecīgā locījumā) ar vārdiem „VAS „Latvijas Valsts ceļi””(attiecīgā locījumā). Likums stājas spēkā 2010.gada 1.janvārī.

Iesniedzējs:

Satiksmes ministrs K.Gerhards

0 0 Atbildēt

O, zaibis, ja šito pieņems, tātad no ceļa nodokļa nevarēs izmukt pat noņemot no uzskaites Ķipa braukt nebrauc, bet ceļus fiš vienalga.

0 0 Atbildēt

Nu es tak saku ka nodokļos vajag iekasēt vismaz satrpību no jauna auto cenas un tagadējās tirgus vērtības… Labklājība būs klāt vienā dienā; Un galvenais ka visiem uzreiz…

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Beidzot zinasu kur lieko naudu likt

Loti spieda visu laiku kabatu

0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja: Anyway, pilnībā atbalstu močiem lielāku nodokli, lai beidzot atsijātu normālus braucējus, kuri to var atļauties, no donoriem, kas bez aizsargtērpiem krustojumos rauj ratā, pārgalvīgi nesas un pēc tam brēc, ka kāds tur onka šo nav palaidis.

Vēlviens nodokļu paagstināšanas atbalstītājs – nu kas tev liedz 90% no saviem ienākumiem ziedot valstij…

Lasītākie raksti

Jaunie raksti