Seene rakstīja:
Baidos gan, ka mēģinopt bēgt ar mašīnu bez numuriem var ĻOTI ātri izpelnīties brīdinājuma šavienu pakausī un pēc tam arī riepās. Mūsu policija šajā jomā savas spējas ir jau pierādījusi.
Par kurieni, tavuprāt, brauc ar mašīnām bez numuriem - pa pilsētu uz 50 gaišā dienas laikā? Vai varbūt tomēr pa laukiem, kur cepisti uzrodas pāris x gadā un kur beznumuru braucējs, iespējams, ir pietiekami izmanīgs, lai cepisti nemaz nepagūtu nokļūt šāviena attālumā?
P.N. Dzirdēts te par vienu karakteru, jamam 18 gadi, kurš ar nokautu 318 E30 vairākas reizes izveicis runaway no cepistiem. Ja es mācētu tik labi braukt, nemaz neredzētu vajadzību kāpēc man būtu pie manām pašreizējajām vajadzībām vispār jādomā par TA un OCTA manam A90q, jo tas iet 2x labāk par tādu E30
Aptauja krīzes laikos ...
Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?
.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".