- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
626 rakstīja:
Kindzulis rakstīja: mīzaliņš vēl nav nošāvies?
Crap ir tikai tavs sarunas atstāsts
un kapēc tu viņu tik ļoti aizstāvi,viņš jau man likās tāds pedisks,laikam jau tava sieva vai vīrs āršloku pavēlnieki ibm.
Ir ienācis ierosinājums Redaktoram šito pajoliņu par mutes brūķēšanu izslēgt no listes.
Master_D rakstīja: lai iet uz autopederastijas tempļiem bmwlife.lv vai bērnout.lv
tu foto neredzēji,tu esi garā vājš?tu uzskati,ka foto esošie uzstādītie lukturi ir atopederastija?
Ampli: ej dārziņā auklītei pasūdzies...pie reizes pamperus apmaini...sāk smakot
626 rakstīja: Būs jāaprunājas ar šo divu pedu priekšniecību,lai atslēdz iauto darba laikā,krīzes vecuma veči vairs nerubī ko dara.
arī TO sarunu es gribētu redzēt ![]()
Kindzulis rakstīja: Ludzu tikai ne priekšniekam
es tev slaidi uz...žu,punkts.
Centis_Nuudele rakstīja:
626 rakstīja:
un kapēc tu viņu tik ļoti aizstāvi,viņš jau man likās tāds pedisks,laikam jau tava sieva vai vīrs āršloku pavēlnieki ibm.
Ir ienācis ierosinājums Redaktoram šito pajoliņu par mutes brūķēšanu izslēgt no listes.
nu kāpēc uzreiz tā, vai tad katram naf tiesības izteikties
Atškirība ir tikai tajā, ka vienam nervi ir stiprāki, citam švakāki, un ja cilvis tā īsti nekad naf lasījis, ko un kā te raksta, tad nu loģiski ka īsti neibrauc vietējā humorā kā arī publikas tekstu īpatnībās, lai gan jāpiekrīt ka tas,tas viss satracina godājamo autoru un rada viņā agresiju, loģiski jau ka ir tikai viņa, a ne vietējās publikas problēma...
P.S.
a par tiem lukturiem, tad cik es saprotu, tad E39 nekādas diožu lampas netika liktas orģinālā ne pirms, ne pēc 2001. gada,jaunākiem auto tur stāvēja ta saucamās kristāliskās lampas, a tās ar diodēm ir tiešām riktīga lauku tjūninga elements....
bet nu patiesībā jau ja cilvēks grib, da lai liek sev tur kaut koka spoileri.....
tik nu nevaig tad tiešām prasīta profesionāla viedokli, jo profesionālis to nekad nedarīs, bet drīzāk kaut kāda purčikracekluba jaunā malača-tjūnera viedokli, kuru visticamāk ka tiešām var powerī vislabāk meklēt... ![]()
Pirmais rakstīja:
626 rakstīja: Būs jāaprunājas ar šo divu pedu priekšniecību,lai atslēdz iauto darba laikā,krīzes vecuma veči vairs nerubī ko dara.
arī TO sarunu es gribētu redzēt
![]()
![]()
žēl... žēl.... atkal viens ekšens ir garām.... ![]()
626 rakstīja:
Kindzulis rakstīja: Ludzu tikai ne priekšniekam
es tev slaidi uz...žu,punkts.
Tu neesi kāds radinieks Šīrim?
![]()
Sviestnesis rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
626 rakstīja:
nu kāpēc uzreiz tā, vai tad katram naf tiesības izteikties
Atškirība ir tikai tajā, ka vienam nervi ir stiprāki, citam švakāki, un ja cilvis tā īsti nekad naf lasījis, ko un kā te raksta, tad nu loģiski ka īsti neibrauc vietējā humorā kā arī publikas tekstu īpatnībās, lai gan jāpiekrīt ka tas,tas viss satracina godājamo autoru un rada viņā agresiju, loģiski jau ka ir tikai viņa, a ne vietējās publikas problēma...
P.S.
a par tiem lukturiem, tad cik es saprotu, tad E39 nekādas diožu lampas netika liktas orģinālā ne pirms, ne pēc 2001. gada,jaunākiem auto tur stāvēja ta saucamās kristāliskās lampas, a tās ar diodēm ir tiešām riktīga lauku tjūninga elements....
bet nu patiesībā jau ja cilvēks grib, da lai liek sev tur kaut koka spoileri.....
tik nu nevaig tad tiešām prasīta profesionāla viedokli, jo profesionālis to nekad nedarīs, bet drīzāk kaut kāda purčikracekluba jaunā malača-tjūnera viedokli, kuru visticamāk ka tiešām var powerī vislabāk meklēt...
nop.pēc 2001 gada opcija ir arī hellas optika(kgan visos bmw e39 no rūpnīcas lika tikai hella,diožu(automašīnām LKM bloki savādāki,lai saprastu,ka pakaļā uguņi ir un tie ir ar mazāku strāvas patēriņu (patreiz būs problēma tieši ar šo,to es noskaidroju) Ir nopērkama šķūninga diožu optika,bet atšķirība ir tā,ka tā ir iegādājama ar blokiem,lai piemērotu auto ar vecā tipa kompi.
Saldā šīra māšele
Vai varbūt tu to auto apkalpo pa kaktu servisiem, kuri nespēj sniegt tev tik elementāru info?
saspamoja topicu un dzeks pats saaka rakt....
apsveicami...
mees jau vareetu sastaastiit ka drisaa rudzi aug, bet patiesiibaa buutu kukurūza...
taa ka no 626 gaajiens uz gastronomu!
![]()
626 rakstīja: ;seit korektu atbilžu nebija,powers rulllllzzzzzzzzz bļa
toties šeit var pilnvērtīgi dabūt pa muti
tā vot ![]()
![]()
![]()
Master_D rakstīja: Paprasi bmwpower.lv - lai gan domāju, ka arī tur tevi apsmies.
padoms pi$t uz poweri tika dots topika 4. lappusē.
Tu gan biji aizņemts, koķetējot ar deksteru...
Pirmais rakstīja:
626 rakstīja: ;seit korektu atbilžu nebija,powers rulllllzzzzzzzzz bļa
toties šeit var pilnvērtīgi dabūt pa muti
tā vot
un var arī iedot pa muti protams.