staar rakstīja: Kas teica, ka mocis nespiež acīs? Spiež un pamatīgi. Tiešām jāpiekrīt tiem, kas saka ka nav ko gaidīt, ka mūs motociklistus cienīs ja izrādām necieņu pret citiem. Mans princips ir braucu tā lai netraucētu pārējos. Ja neviena nav vai satiksme ir prognozējama, tad nav ko vilkties, bet ja blīva satiksme nekad nepaļaujos uz to, ka mani ieraudzīs. Bet vot tas man nav ienācis prātā braukt ar tālajiem lai pievērstu uzmanību. Ja sastrēgumā starp mašīnām stiep uz 80 un tev kāds pārkātojoties aizgriež priekšā, tad nav ko apbižoties, bet ja ir vēl tāda iespēja, tad izdarīt secinājumus priekš sevis.
Līdz savstarpējai cieņai un kultūrai uz LV ceļiem vēl ļoti tāls ceļš ejams. Kamēr viss ir tā kā ir nedomāju atteikties no tālajiem. Ja kultūra būtu jau pašu autovadītāju starpā tad vel kautko varētu raudāt ka motobraucēji ir baigi nekulturālie ar saviem tālajiem.
Neloloju cerības uz to ka autovādītāji sāks reāli respektēt motociklus uz ceļa ja motocikli braukās tikai ar tuvajiem un nelīdīs starp rindām.
Motocikls+tālās gaismas
Pareizi dari! Es ar nevaru ciest, ka motobraucēji brauc ar tālajiem