aizvermuti rakstīja:
GB12 rakstīja:
Pirmais rakstīja:
GB12 rakstīja:
anonimikis rakstīja: ja šitādu tev krustā zem sarkanā izlīdis peģiks nošķils, no apdrošinātāja saņemsi 150Ls. un neinteresēs viņiem visas tās basņas par vienu saimnieku mācītāju....
Kā nu kurš apdrošinātājs...
pareizi
no baltas nedabūsi neko
pirmais, tu tā arī neizstāstīji, par ko balta tevi tā apbižoja, ka neciet to nepagalam?
pirms 4 gadiem www.iauto.lv/...
Pirmais rakstīja: par bta runājot - man tur bija kasko, iebrauca man pakaļā mazda, piezvanīju uz to kantori, kurai bija bta octa (man octa toreiz bija citur, tas tā lai daži brokerīši neiedomājās, ka klienti visu pērk vienā vietā un tāpēc kautko kāds pārdod zem pašizmaksas)
es piezvanīju uz bta mobīlo numuru, sākām rakstīt saskaņoto, vēl nebijām beiguši, kad piebrauca bta mašīna, palīdzēja aizpildīt saskaņoto, safočīja mašinu...
pēc stundas ar aizpildītu saskaņoto aizbraucu uz bta kantori, iznāca "eksperts" un savērtēja... pēc tam izbraucu uz mūsu, tur paskatījās un pierakstīja rindā uz remontu, pēc kādām pāris nedēļām savāca mašīnu, taisīja apmēram nedēļu, tur esot bijuši vēl slēptie defekti par kuriem mūsa vēl esot noslaukusi no bta piķi
tas viss par OCTA līdzekļiem....
un man pouhj, vai viņi piestādīja regresu LMT vai nē
otrs gadījums kasko apdirsinātāju sabiedrībā BALTA.... pie kangaru kalniem kur ir izeja no karjera pretī braucošais smagais man uzmeta ekmeņus, rezultātā priekšas stikls lupatās un izšāva drošības jostu spriegotājus.... balta ielika stiklu, bet spriegotājus atšuva.... pamatojoties uz to, ka es esot parakstījis apskates protokolu kur "eksperts" bija ierakstījis, ka viņš nevar noteikt bojājumu cēloni.....
pēc visa šitā balta nepakautrējās man piestādīt rēķinu par otro maksājumu (kasko bija 2 maksājumos)
domā, ka "brokeris" būtu dabūjis naudu no baltas?????
Vai tad pie akmeņa logā būtu jāšaujas ārā jostu spriegotājiem? Neesmu nekāds autotehspečuks, bet man kaut kā šķiet, ka tas vairāk ož pēc tehniska defekta. bet iespējams kļūdos.
Pārdodu superwagen
Pārdodu superwagen