Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

anonimikis rakstīja: Seene pazudis ar galiem. nebūs izdarījis virtuālo pašnāvību?

Apvainojās.

Dīvains tips...

Atzīsti taču, ka tava rīcība jau arī diezko smuka nebija...

Neatzīstu vis, patin atpakaļ filmu. Nez kāpēc pie dīvaiņiem pieņemts, ka paši var, bet ,kad pret pašiem izdara ko tādu, tad uzreiz bļauj.

Un parādi, KUR TIEŠI es ko nelāgu izdarīju.

Parādīju linku, kur Seene redzams?? Tas ir PUBLISKI pieejams materiāls, ja kas.

nu vot padomā... teiksim, ja tavas meitas bildi kāds ieliktu netā un par pirkstu bāšanu tekstus sāktu dzīt... nekas nelikumīgs jau nav, protams...

jamā meitā jau visi gribētāji pirkstus ir sabāzuši....

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pēdējās dienās kaut kā daudz esmu pamanījis FR paºvietojamos. Lapa būs, nebūs.... uz Valmieras ielas bija ap 65. Salu tilta sākumā no Pareizās Daugavas puses braucot arī ir.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Šodien braucot atpakaļ uz Rīgu pa Veclaicenes šoseju bija pilns ar "ātruma slazdiem". Pa vienam pārvietojamam Siguldā, Vangažos un tieši pirms iebraukšanas pirms Rīgā pie viadukta, pāris stacionārie pa ceļam un neizpalika vēl bez CP, kas grāvī aiz Garkalnes tvarstīja. Pilns komplekts , Īpaši gan netraucēja braukt galvu reibinošajos 100km/h

Tik priekškam tie slazdi, avārijas dēļ ātruma tajā posmā tāpat tur nav.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Es ieliku kaut kur viņa meitas bildi??? JA jau nav nelikumīgi, ko tas smieklīgais tipiņš man draud ar tiesu, bļin!

Meitas nē, bet sievas gan.

Un kas te tā tāda par modi? Ja viens ir lohs, tad otram arī tādam kā likums jākļūst?

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Es ieliku kaut kur viņa meitas bildi??? JA jau nav nelikumīgi, ko tas smieklīgais tipiņš man draud ar tiesu, bļin!

Un kas te tā tāda par modi? Ja viens ir lohs, tad otram arī tādam kā likums jākļūst?

A kas šitā Pirmajam ira?content22-foto.inbox.lv/...

0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Šitajā pirksti jābāž?? Neko nesaprotu.

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

sarashkins rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Šitajā pirksti jābāž?? Neko nesaprotu.

Vai ta nezināji, ka ar šo bildi šis draugos feiko profilu uztaisījis, laikam lai koļītu mazgadīgos.. www.draugiem.lv/...

Skat - Cīrulis ar šamai draugos - www.draugiem.lv/...

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Ceru, ka patiesībā tu saproti, ka abi tavi linki ir pilnīgs SŪDS.

FR nav panaceja un problēma ir tur, ka no ceļiem ir novākta CP, kam ir jādarbojas kopā ar FR.

Un, iesit savā stulbajā paurī- pašiem vadītājiem ir jābūt apzinīgiem, nevis to vajag CP vai FR izvietotājiem. Joprojām ir spēkā princips- nepārkāp un paliksi dzīvs, nepārkāp un nebūs jāmaksā sods.

Visādi gobzemi,seenes un ksi.... pajoļi.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Visādi gobzemi,seenes un ksi.... pajoļi.

Pamēģini iepostēt Gobzema meitenes bildi un piedāvāt tai iebāzt pāris pirkstus - redzēsim, kurš ir īstais pajolis

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: ... Joprojām ir spēkā princips- nepārkāp un paliksi dzīvs ...

Un šis jau izklausās pēc kaut kāda musulmaņa murgiem. Acīmredzot - Dex kalpo savam īpašam Dievam un tāpēc uzskata sevi par vienīgo pareizo

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

tas gobzemis izklausās pēc praidista. vai šim meitene maz ir? gan jau kāds onkulis drīzāk.

0 0 Atbildēt

Kā jebkuram advokātam, arī šim stihija ir nevis, lai tiktu ievēroti likumi, bet lai būtu iespējams tos apiet. Tāda ir viņa būtība. Nebūtu pārkāpēju, Šams varētu iet govis ganīt. Nez kāpēc Gobzems nevēršas pie auto vadītājiem, lai takš nepārkāpj notiekumus un viss būs bumbās...

Un vispār jau - baigais tas Gobzems autoritāte, viņa viedoklis jau toč ir jāņem vērā... tāpat kā Džeriņa...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: ... lai būtu iespējams tos apiet. Tāda ir viņa būtība.

Nu bet protams. It īpaši, ja likums stulbs vai nepilnīgs. Un par ganos iešanu - ja mēs visi mācētu visu darīt paši - sākot no mājas celtniecības, sakaru nodrošināšanas, pārtikas iegūšanas, tad mēs visi varētu iet ganos

Un vispār jau - baigais tas Gobzems autoritāte, viņa viedoklis jau toč ir jāņem vērā... tāpat kā Džeriņa...

Man nav nekāda darīšana ar G bijusi, taču uz šo gribas pajautāt - ja KAS TAD IR AUTORITĀTE?

Kaimiņu Fedja, kura viedoklis sakrīt ar Tavējo? Vai Dexters?

Jo tiesībsargs izrādās pajolis, senāta tiesneši arī pajoļi, Gobzems pajolis, Džeriņš pajolis, Dombrovskis muļķis, 90% no lielo portālu komentētājiem ir lohi - kas tad jums beidzot būs TAS cilvēks, kura viedoklī (ja tas ir pretējs jūsējam) jūs būsiet gatavi ieklausīties?

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: tas gobzemis izklausās pēc praidista. vai šim meitene maz ir? gan jau kāds onkulis drīzāk.

Nu tā, tagad gaidi problēmas

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Visādi gobzemi,seenes un ksi.... pajoļi.

Pamēģini iepostēt Gobzema meitenes bildi un piedāvāt tai iebāzt pāris pirkstus - redzēsim, kurš ir īstais pajolis

Nu, ja viņš te uzradīsies, sāks tizloties un izpildīties, palūkosim.

Un pajolis ir viņš.

0 0 Atbildēt

Un, ksi, kas jums, pamuļķiem, ir kopīgs-jūs sagrozat lietas būtību. Tas jau laikam šitiem lēto sensāciju bļāvējiem ir normāli.

palaidnieks jautāja Seenem, vai pirkstu bāšana būtu vai nebūtu pārkāpums, ja iebāž mazliet vai ja iebāž līdz galam.

Un es PAJAUTĀJU, vai šai beibei būtu labi bāzt.

Klau, pelikān, pajautāt un piedāvāt iebāzt ir atšķirīgas lietas??

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Jo tiesībsargs izrādās pajolis, senāta tiesneši arī pajoļi, Gobzems pajolis, Džeriņš pajolis, Dombrovskis muļķis, 90% no lielo portālu komentētājiem ir lohi - kas tad jums beidzot būs TAS cilvēks, kura viedoklī (ja tas ir pretējs jūsējam) jūs būsiet gatavi ieklausīties?

Vai tiesībsargs ir Dievs ?? Tiesneši neko nav lēmuši.

Ko teica Dombrovskis?

Un,jā, 90% lielo portālu komentētāji ir negāciju pilni lohi.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Vai tiesībsargs ir Dievs ?? Tiesneši neko nav lēmuši.

Ko teica Dombrovskis?

Un,jā, 90% lielo portālu komentētāji ir negāciju pilni lohi.

Labs!

P.S. tiesneši lēma, ka ir iemesls sākt lemt. Tas jau ir vairāk kā nekas

0 0 Atbildēt

Protams, ka visur viss nav nedz ļoti labi nedz arī ļoti slikti.

Tā arī ar FR.

Piem, vakar braucu pa Ulbrokas ielu un nekādi nespēju saprast, kāpēc uz 4 joslu ceļa, ja agrāk tur bija 70 zīme, ir tagad jābrauc uz 50. Un tur ir FR. Ja ņem no Likuma viedokļa, tur ir jābrauc uz 50 un nav ko diskutēt par FR likumīgu izmantošanu kā tādu. Bet gan kāpēc tur ir 50, ja var būt 70.

Bet tas tā nav visur un mani novērojumi liecina, ka FR izvietojums par saviem 90% atbilst veselajam saprātam.

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Man nav nekāda darīšana ar G bijusi, taču uz šo gribas pajautāt - ja KAS TAD IR AUTORITĀTE?

Kaimiņu Fedja, kura viedoklis sakrīt ar Tavējo? Vai Dexters?

Dexsters nav, kaimiņu Fedja arī nē un viedoklis droši var nesakrist ar manējo, bet - lai tas ir PAMATOTS un neatkarīgs.

Par tiesībsargu nesaku, par senāta tiesnešiem arī nē, pat neesmu iedziļinājies, ko viņi tur dara šajā sakarā.

Gobzems lietu apskata tikai no vienas puses, bet nekādi nevēlas iedziļināties otrā. Džeriņu nu točno te nevajadzētu ņemt vērā, jo viņš uz šī visa sev peļņu skrūvē, tātad, viņa viedoklis nekā nevar būs objektīvs un neatkarīgs. Par Dombrovski te vispār neiet runa, bet es neuskatu, ka viņš ir muļķis, tikai bezmugurkaula marionete. Un jā, 90% no lielo portālu komentētājiem ir lohi vai cilvēki ar mentālām problēmām.

Atbildot uz jautājumu - es būtu gatavs ieklausīties jebkurā objektīvā viedoklī... Pat arī tad, ja tas nesaskan ar manējo.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

viedoklis pēc definīcijas nevar būt objektīvs. tas vienmēr būs subjektīvs

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Bet tas tā nav visur un mani novērojumi liecina, ka FR izvietojums par saviem 90% atbilst veselajam saprātam.

Tad laikam neesi ieskatījies kartē, kur ir melnie punkti un kur fotoradari. Vietām ok, bet 90% toč neatbilst devīzei \"fotoradari nav naudas pelnīsanai\". Diemžēl tādus datus cik kurā punktā ir avārijas čista dēļ ātruma pārsniegšanas parastajam mirstīgajam, gan Zivtiņš nedod, tas esot valsts noslēpums.

www.pietiek.com/... ">www.pietiek.com/...

0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tad laikam neesi ieskatījies kartē, kur ir melnie punkti un kur fotoradari. Vietām ok, bet 90% toč neatbilst devīzei "fotoradari nav naudas pelnīsanai". Diemžēl tādus datus cik kurā punktā ir avārijas čista dēļ ātruma pārsniegšanas parastajam mirstīgajam, gan Zivtiņš nedod, tas esot valsts noslēpums.

www.pietiek.com/... ">www.pietiek.com/...

Vispār šodien bija raksts, ka iekšlietu ministrs esot atcēlis Zivtiņa un Ķuža lēmumu un ka skaidrojums esot jāsniedz līdz 20. jūlijam.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti