Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Kanibaals rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Bet tas tā nav visur un mani novērojumi liecina, ka FR izvietojums par saviem 90% atbilst veselajam saprātam.

Tad laikam neesi ieskatījies kartē, kur ir melnie punkti un kur fotoradari. Vietām ok, bet 90% toč neatbilst devīzei \"fotoradari nav naudas pelnīsanai\". Diemžēl tādus datus cik kurā punktā ir avārijas čista dēļ ātruma pārsniegšanas parastajam mirstīgajam, gan Zivtiņš nedod, tas esot valsts noslēpums.

www.pietiek.com/... \">www.pietiek.com/...

Vispār šodien bija raksts, ka iekšlietu ministrs esot atcēlis Zivtiņa un Ķuža lēmumu un ka skaidrojums esot jāsniedz līdz 20. jūlijam.

www.pietiek.com/... ,_vai_radaru_izvietosanai_tiesam_bija_kads_pamatojums_kozlovskis_atcel_kuza-zivtina_lemumu

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

pietiek.com jau nu nav nekāds dižais avots no kura smelties informāciju, tas pajols lapsēns ir bļauris vulgaris, kurš ar to pelna naudu, attiecīgi, subjektīvs tips.

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: pietiek.com jau nu nav nekāds dižais avots no kura smelties informāciju, tas pajols lapsēns ir bļauris vulgaris, kurš ar to pelna naudu, attiecīgi, subjektīvs tips.

Nu bet protams, pajoļu sarakstā nākošais ieraksts

Parādi man portālu, kurš nepelna naudu ar bļaustīšanos? Lapsa to dara tikai daudz aktīvāk. Tas, ka viņš ik pa brīdim sašmucējas ar kādu pasūtījuma rakstu, protams nav labi.

Bet - ja nopublicē zinu (faktu), ka ministrs atcēlis divu patiešām pajoļu lēmumu, kāds tam sakars ar portāla īpašnieku vai tā misiju? Fakts paliek fakts

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: pietiek.com jau nu nav nekāds dižais avots no kura smelties informāciju, tas pajols lapsēns ir bļauris vulgaris, kurš ar to pelna naudu, attiecīgi, subjektīvs tips.

Nez kāpēc mani nepārsteidz šis teksts...

P.S. Neesmu LL fans.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu jā Zivtiņš ir tas reti objektīvais tips

Lai publicē datus, uzmetīšu uz kartes un varēsim čolēt, kur it jēdzīgi un kur nav.

Fotoradars nekādi nevar novērst negadījumus, kuru iemesls nav ātruma pārsniegšana.

0 0 Atbildēt

Man ir mans objektīvais skats uz šīm lietām un , cik esmu redzējis FR izvietošanas vietas, spēcīgi lielākā to daļa izvietota atbilstošās vietās.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Man ir mans objektīvais skats uz šīm lietām un , cik esmu redzējis FR izvietošanas vietas, spēcīgi lielākā to daļa izvietota atbilstošās vietās.

muhahā... Ahujeķ cik daudz avāriju ātruma pārsnuegšanas dēļ notiek manā ceļa galā....

Radaru jamie iekrāmē mežā (aiz grāvja, man ir fotka, kurā uzreiz ir grūti saskatīt to kasti....), paši iebrauc (noslēpjas) uz mana ceļa iekšā kokos

Jā, tur ir bijušas avārijas... Apgāzās betonvedējs griežoties iekšā.... Drošvien brauca uz galvu reibinošiem 112km/h Nokrita buldozers no treilera griežoties āra.... Un tamlīdzīgi...

Tur ir zīme "apstāties aizliegts", jo ceļš nav īpaši plats, bet grāvji ir dziļi....

0 0 Atbildēt

pašā pirmajā fotomedību dienā kaste bija sauriešos..... Jamie nav padomājuši, ka tur nav kur nolikt bulkuvāģi, tas bija noparkots uz sānceļa, pa kuru brauc iekšā viss pieknaufa sauriešu ciemats.... Pieparkots tā, ka garām nobraukt nevarēja....

Tālāk... Vālodzes... Labi, tur ir skola, ņekui skriet... Tur fotokasti neesu redzējis ne reizi....

Toties tec2 kase nav mentu kartē, bet pat es piecīti nomaksāju....

Tut smagais atkalas laikā pārbrauca bojā gājēju.... Es redzēju kā tas izskatījās.... Neticu, ka tas smagais brauca ātrāk par 70.... Vienkārši tur ir autobusa pietura....

0 0 Atbildēt

Programmer, drukā vēl.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Man ir mans objektīvais skats uz šīm lietām un , cik esmu redzējis FR izvietošanas vietas, spēcīgi lielākā to daļa izvietota atbilstošās vietās.

Jā, cepistu fotoradaru manā galā arī es esmu redzējis ahujeķ atbilstošās vietās - nu kaut vai paslēptu uz A11 aiz kontrolpunkta būdas - laikam uzmanot lai kāds pārsniedzot ātrumu neietestu kādam, kurš taisās nogriezties uz šrotu, pakaļā Nezinu kad pēdējoreiz tā kaste bija nīcā, bet tur arī to liek tādā labā vietā - lai pafočētu tos, kas līdz otaņķu/grobiņas ceļa galam grib aizripināties tāpat.

0 0 Atbildēt

Izskatās, ka te dažiem joprojām nekādi neaiziet ļoti vienkārša lieta- ātrums ir jāievēro vienmēr un visur. Ja kaut kur ir saliktas dīvainas zīmes, tā nav FR vaina.

Ja jābrauc uz 90, tad jābrauc , neatkarīgi no tā, ir vai nav tur FR vai CP ekipāza.

Tas jums, grūtgalvjiem, ir pārāk sarežģīti??

Un, ja 90 vietā brauc uz 110, tad ir jāsamaksā sods, ja 50 vietā brauc 65, arī tad.

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

Viena no 'sakarīgākajām' FR vietām ir Vanšu tilts, kur gandrīz katru reizi atrodas kāds idiņš, kurš pēkšņi ieraugot to ledusskapi met strauji mierā zem 50km/h, kaut var braukt uz 70...

Pirms FR uzstādīšanas crašu praktiski tur nebija, tagad gan teju katru dienu

Un struja bremzēšana pirms FR notiek daudz kur. Vai tas ir droši? Nu nez vai. Drīz būs ziema ar sniegiem, tad tādi bremzētāji sataisīs sūdus uz līdzenas vietas...

0 0 Atbildēt

Bams rakstīja: Viena no 'sakarīgākajām' FR vietām ir Vanšu tilts, kur gandrīz katru reizi atrodas kāds idiņš, kurš pēkšņi ieraugot to ledusskapi met strauji mierā zem 50km/h, kaut var braukt uz 70...

Pirms FR uzstādīšanas crašu praktiski tur nebija, tagad gan teju katru dienu

Un struja bremzēšana pirms FR notiek daudz kur. Vai tas ir droši? Nu nez vai. Drīz būs ziema ar sniegiem, tad tādi bremzētāji sataisīs sūdus uz līdzenas vietas...

Tu ar sāc piebiedroties tiem, kuri bez pižikiem ziemā staigā?? Kādssakars FR ar to,ka mūsu vidū ir daudz idiotu-autovadītāju?

Kā uzlīst, brauc uz 30...kā ierauga FR, met pamēmajiem, kā ierauga CP, atkal tas pats.

Tā ir vadītāju vaina ne jau FR .

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Izskatās, ka te dažiem joprojām nekādi neaiziet ļoti vienkārša lieta- ātrums ir jāievēro vienmēr un visur. Ja kaut kur ir saliktas dīvainas zīmes, tā nav FR vaina.

Ja jābrauc uz 90, tad jābrauc , neatkarīgi no tā, ir vai nav tur FR vai CP ekipāza.

Un, ja 90 vietā brauc uz 110, tad ir jāsamaksā sods, ja 50 vietā brauc 65, arī tad.

Nu bet lūdzu, ievēro CSN, recidīvist. Bet es dodu priekšroku tam, lai tevi nobildē bīstamā vietā nevis taisnā, pārredzamā gabalā, varbūt pēc tam tu iemācīsies samazināt ātrumu, vismaz pirms tās vietas.-

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Izskatās, ka te dažiem joprojām nekādi neaiziet ļoti vienkārša lieta- ātrums ir jāievēro vienmēr un visur. Ja kaut kur ir saliktas dīvainas zīmes, tā nav FR vaina.

Ej uz locekļa , puišel, man ir 0 soda punktu un neviena FR bilde.

Nu bet lūdzu, ievēro CSN, recidīvist. Bet es dodu priekšroku tam, lai tevi nobildē bīstamā vietā nevis taisnā, pārredzamā gabalā, varbūt pēc tam tu iemācīsies samazināt ātrumu, vismaz pirms tās vietas.-

0 0 Atbildēt

Šis bija domāts

0 0 Atbildēt

vadonc kautkā baigi pareizais palicis... Tautas ticējums vēsta, ka tas uz kodienu...

P.N. Punkti jau anulējas pēc laika, bet vēl nesen vadonc pac taisīja topikus par pleskavas šosejas lēnajiem braucējiem.... Tad paprasīja redaktoram izdzēst visus viņa postus, restartējās un tagad ir "pareizais"...

Bet ja labi paskatās, tad vadoņposti ir palikuši

citātos...

0 0 Atbildēt

Drukā vēl, programmist !

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Šis bija domāts

Apsveicu, līdz šim ir paveicies

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

pa lielam ja viņš izrok kārtējo šmuci, ko kāds sastrādājis, man diži pajāt kā viņš pelna naudu.... un ja tajā "pasūtījuma" rakstā izsprāgst kārtējā cūcība, welcome, esmu ar mieru pat abonēt to...

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: vadonc kautkā baigi pareizais palicis... Tautas ticējums vēsta, ka tas uz kodienu...

P.N. Punkti jau anulējas pēc laika, bet vēl nesen vadonc pac taisīja topikus par pleskavas šosejas lēnajiem braucējiem.... Tad paprasīja redaktoram izdzēst visus viņa postus, restartējās un tagad ir "pareizais"...

Bet ja labi paskatās, tad vadoņposti ir palikuši

citātos...

maita tāc

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Man ir mans objektīvais skats uz šīm lietām un ,

nax viš i objektīvs?

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

pa lielam ja viņš izrok kārtējo šmuci, ko kāds sastrādājis, man diži pajāt kā viņš pelna naudu.... un ja tajā "pasūtījuma" rakstā izsprāgst kārtējā cūcība, welcome, esmu ar mieru pat abonēt to...

Lai izlasītu kārtējo nepamatoto ziņu un saceptos un būtu par ko pavaidēt?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu, diezgan bieži arī kāda pamatota pa vidu patrāpās.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Nu, diezgan bieži arī kāda pamatota pa vidu patrāpās.

Jā, bet nekas tāds, kas nebūtu citur lasāms.

Man reiz bija diskusija ar Lapsu par šo, beigās viņš pateica, ka netaisās diskutēt ar tiem, kuri ir pret viņa labajām idejām Latvijas sakārtošanā

Nu gluži kā Seene.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti