Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Lai izlasītu kārtējo nepamatoto ziņu un saceptos un būtu par ko pavaidēt?

labāk infantilā neziņā ar muļķīgu smaidu uz lūpām? Augšā liek kluci tavā šķīvī, bet tu kā debesmannu to rij, aplaizies un prasi vēl...

Tas tev liek, tavā sapratnē.

Man neliek kaut kā.

0 0 Atbildēt

Mums ir slikti.

Mums ir ļoti slikti.

Mums ir ļoti ļoti ļoti slikti.

Viss ir slikti vispār.

Vispār viss ir slikti ļoti ļoti.

Fotoradari ir slikti.

Fotoradari ir slikti, jo tie fotografē.

Fotoradari ir slikti, jo tie pieder kādam.

FR ir slikti vienkārši tāpat.

Mums vispār viss viss ir slikti.

Leišiem, vot tiem gan viss ir labi, ļoti labi.

Mums gan viss ir ļoti ļoti slikti.

Vispār jau mums viss ir tik slikti, ka mums nav nekā laba.

Ārprāts, cik mums tomēr viss ir slikti.

Mums ir ļoti slikti politiķi.

Mums ir ļoti slikti fotoradari.

Vot Lapsa, tas gan ir baigi labais.

Bet vispār jau viss ir tik slikti....

(c) KSI, Yeti,Seene un pārējie memļas.

Da bļā, ejiet un sakārtojiet !!! Ko jūs katrs KONKRĒTI esat izdarījuši,lai būtu labāk?? Kas mainīsies no šitās jūsu žvankšķēšanas?

Atbilde ir-nekas.

Ak jā, mainīsies, piezagsies mūžīgā impotence no pārliekas negativitātes.

Jo jums nav NEKĀ pozitīva, nekā. Jūs visu laiku redzat tikai negatīvo, jums viss ir slikti pēc noklusējuma.

Pridurki.

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

foto.delfi.lv/...

Prieks, ka Latvijas ļaužiem izdomas netrūkst un visi protestēt gribošie tomēr nav aizvilkuši uz Īriju

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Bams rakstīja: Viena no 'sakarīgākajām' FR vietām ir Vanšu tilts, kur gandrīz katru reizi atrodas kāds idiņš, kurš pēkšņi ieraugot to ledusskapi met strauji mierā zem 50km/h, kaut var braukt uz 70...

Pirms FR uzstādīšanas crašu praktiski tur nebija, tagad gan teju katru dienu

Un struja bremzēšana pirms FR notiek daudz kur. Vai tas ir droši? Nu nez vai. Drīz būs ziema ar sniegiem, tad tādi bremzētāji sataisīs sūdus uz līdzenas vietas...

Tu ar sāc piebiedroties tiem, kuri bez pižikiem ziemā staigā?? Kādssakars FR ar to,ka mūsu vidū ir daudz idiotu-autovadītāju?

Kā uzlīst, brauc uz 30...kā ierauga FR, met pamēmajiem, kā ierauga CP, atkal tas pats.

Tā ir vadītāju vaina ne jau FR .

Piekrītu, ka tādu, kuriem pie stūres atrasties nevajadzētu ir pietiekami daudz. Bet viņi ir. Un būsim atklāti- neviens tos atsijāt negrasās. Sarežģījot dzīvi tiem, "kas tankā", apdraudēti tiek arī pāºējie, normālie.

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Mums ir slikti.

Mums ir ļoti slikti.

Viss ir slikti vispār.

Fotoradari ir slikti.

...

Pridurki.

Tad, kad aptrūkstas argumentu pēc būtības, sāc dzīt pilnīgu huiņu kā Tavs radinieks Palaidniex...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Mums ir ļoti slikti.

Viss ir slikti vispār.

Fotoradari ir slikti.

...

Pridurki.

Tad, kad aptrūkstas argumentu pēc būtības, sāc dzīt pilnīgu *******u kā Tavs radinieks Palaidniex...

kāds vēl radinieks? ko nu muldies

bet tā rī neatbildēji - kāpēc pasīti mājās aizmirst pirms ceļojuma nedrīkst, bet drīkst pārsniegt ātrumu skrienot uz lidostu?

un kāpēc milicis nedrīkst sodīt ātruma pārkāpēju tikai tāpēc, ka tam dažāda izmēra zābaki kājās? vai tāpēc ātruma pārkāpums kļuvis legāls vai nenoticis?

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Mums ir ļoti slikti.

Viss ir slikti vispār.

Fotoradari ir slikti.

...

Pridurki.

Tad, kad aptrūkstas argumentu pēc būtības, sāc dzīt pilnīgu *******u kā Tavs radinieks Palaidniex...

Kā tad, es dzenu. Tu palasi,ko raksti pats un tavi radinieki gaudotāji, izlobi no katra 2. teksta jēgu un sapratīsi, ka pa lielam mans teksts ir jūsu tekstu atspoguļojums.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

KSI rakstīja:

kāds vēl radinieks? ko nu muldies

A ja nu ?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nu pēc dažām teorijām pirms 70 000 gadu bija tikai ap 2 000 cilvēku palicis pēc supervulkāna izvirduma tagadējās Indonēzijas teritorijā.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: nu pēc dažām teorijām pirms 70 000 gadu bija tikai ap 2 000 cilvēku palicis pēc supervulkāna izvirduma tagadējās Indonēzijas teritorijā.

Es par to pašu sakarā par faktiem, ka Latviju pametot iedzīvotāji.

Manis pēc, jo vairāk notīsies, jo brīvāk palikušajiem. Tikai,lūdzu, nebrauciet atpakaļ.

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Man bij' kautkādi pacmit gadi, kad Omai (baptistei) uzdevu jautājumu (biju lasījis Bībeli un ZA Apvāršņa sērijā izdotu "Bībeles skaidrojumu" vai kkas tml)

Om' incests taču ir slikti?

Fui puika, par, ko tu domā!

Lasīju bībeli, tur teikts, ka radi nedrīkst, mīlēt viens otru, tā?

Kā tad tika pavairots Ādams ar Ievu?

Norāvos ar trauku lupatu, Omai tas iekrita, aizstiepa mani pie mācītāja...

Jā, jaunais cilvēk, visi mēs esam grēka augļi, tararam...

Paprasīju, a nax sosedam vairāk kā man, viņa veči mazāk grēkoja?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

anonimikis rakstīja: nu pēc dažām teorijām pirms 70 000 gadu bija tikai ap 2 000 cilvēku palicis pēc supervulkāna izvirduma tagadējās Indonēzijas teritorijā.

Manis pēc, jo vairāk notīsies, jo brīvāk palikušajiem. Tikai,lūdzu, nebrauciet atpakaļ.

Da tev jau tagad trūkst, kas strādā...

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Da tev jau tagad trūkst, kas strādā...

Spēcīgi maldies.

Un uzņēmēji iemācīsies vairāk pielietot tehnoloģijas.

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja: Man bij' kautkādi pacmit gadi, kad Omai (baptistei) uzdevu jautājumu (biju lasījis Bībeli un ZA Apvāršņa sērijā izdotu "Bībeles skaidrojumu" vai kkas tml)

Cik dienas jau ir ?

0 0 Atbildēt

tev nav vienalga?

Par tevi smaidiņus staipa...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja: Man bij' kautkādi pacmit gadi, kad Omai (baptistei) uzdevu jautājumu (biju lasījis Bībeli un ZA Apvāršņa sērijā izdotu "Bībeles skaidrojumu" vai kkas tml)

Vispār jau uz to jautājumu ir elementāra atbilde. Incests tika aizliegts tikai Mozus laikā, tobiš, vairāk kā 2000 gadus pēc Ādama. Ādams ar Ievu drīkstēja kauč ar saviem bērniem... Tāpat viņu bērni... Un arī - ne jau aizliegšanas pēc tika aizliegts, bet dēļ ģenētiskajām kļūdām, kas sāka arvien vairāk ietekmēt cilvēces veselību. Domāju, man nav jāstāsta, kādi pēcnācēji mēdz nākt ārā pēc māsu un brāļu "būšanas kopā". Paskatieties paši, kādi bērni bija, piemēram, Čārlzam Darvinam, kurš bija precējies ar savu māsīcu.

BadAss Reģ.: 27.09.2006
0 0 Atbildēt

Kopumā atbalstu tendenci tādiem Sēnēm kontrolēt policistus.

Vai policista pārkāpums automātiski anulē fiksēto vadītāja pārkāpumu? (Es nezinu, tāpēc jautāju.)

Ja mēs pieļaujam, ka korekti nenoformēti policisti fiksē pārkāpumus, tad drīz varam nonākt pie Krievijas policistu bezpridela vai arī atpakaļ pie 90 gadu prakses, kad vairākkārt tika pieķerti policisti, kuri īstenībā nemaz nebija policisti, vienkārši formās tērpti krāpnieki, kuri kasījās klat autovadītājiem un iekasēja kukuļus. Pieļauju, ka arī tagad tādi ir, bet – jo vairāk tādi Sēnes, jo mazāk tādiem ir iespējas izvērsties.

Un par to, ka kontrolējam mēs viņus tikai tad, kad paši esam ko nogrēkojušies – manuprāt tā ir vienīga situācija, kad ir kāda iespēja šo kontroli veikt. Jo nestāsies jau bez uzaicinājuma pie mentu patruļas un nesāksi prasīt dokumentus tā pat vien.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: <

Vispār jau uz to jautājumu ir elementāra atbilde. Incests tika aizliegts tikai Mozus laikā, tobiš, vairāk kā 2000 gadus pēc Ādama.

Ūja, asinsgrēks, nav atzīts nevienā reliģijā....

0 0 Atbildēt

Pārdomas par Palaidnieks teikto.

Pasīti aizmirst drīkst pavisam noteikti, jo par to nepienākas sods.

Ja nav karotes, tad nevar paēst, ja nav pildspalvas, tad nevar rakstīt. Ja nav pases, tad nevar izlidot.

Vot ja Tu kaut kā esi pamanījies tikt lidaparātā un lido bez pases - par to gan ir sods, jo to nedrīkst darīt. (Vismaz man tā šķiet)

Par steigšanos uz lidostu likumdošana izskata vairākus variantus.

Pirmkārt steigties virs atļautā ātruma ir aizliegts. Tomēr to var darīt, dažreiz samaksājot par to sodu, dažreiz noraujot arī kādu soda punktu, kas teorētiski var novest pie tiesību zaudēšanas.

Tad nu galvenais, ko vēlējos pateikt:

Sistēma ir tāda - jo lielāks pārkāpums, jo lielāks sods.

Tas automātiski lielākajā daļā vadītāju rada nepareizu priekštatu, ka pilnīgi normāli ir regulāri izdarīt likumpārkāpumus, par kuriem sodus maksāt „ģimenes budžets” atļauj. Jāatzīst, ka papildus uz to mudina arī mūsu valstī vietām „izcili” saliktie ātruma ierobežojumi.

Un tad nu katra paša pārziņā paliek tas, cik bieži un cik daudz viņš ir gatavs maksāt par iespēju nokļūt ātrāk vai vienkāršāk līdz savam galamērķim.

0 0 Atbildēt

Bucefals rakstīja: Pārdomas par Palaidnieks teikto.

Pasīti aizmirst drīkst pavisam noteikti, jo par to nepienākas sods..

Viennozīmigi - pienākas gan....

0 0 Atbildēt

Bucefals rakstīja: Kopumā atbalstu tendenci tādiem Sēnēm kontrolēt policistus.

Vai policista pārkāpums automātiski anulē fiksēto vadītāja pārkāpumu? (Es nezinu, tāpēc jautāju.)

Ja mēs pieļaujam, ka korekti nenoformēti policisti fiksē pārkāpumus, tad drīz varam nonākt pie Krievijas policistu bezpridela vai arī atpakaļ pie 90 gadu prakses, kad vairākkārt tika pieķerti policisti, kuri īstenībā nemaz nebija policisti, vienkārši formās tērpti krāpnieki, kuri kasījās klat autovadītājiem un iekasēja kukuļus. Pieļauju, ka arī tagad tādi ir, bet – jo vairāk tādi Sēnes, jo mazāk tādiem ir iespējas izvērsties.

Un par to, ka kontrolējam mēs viņus tikai tad, kad paši esam ko nogrēkojušies – manuprāt tā ir vienīga situācija, kad ir kāda iespēja šo kontroli veikt. Jo nestāsies jau bez uzaicinājuma pie mentu patruļas un nesāksi prasīt dokumentus tā pat vien.

man ir zināms gadījums, ka dēļ policista pārkāpuma, nezinu gan, kāda tieši, tika anulēts sods sievietei, kuru šis pieķēra pie stūres ar vairāk kā 1 promili.

0 0 Atbildēt

Ja par jebkuru mazāko pārkāpumu būtu nāvessods, tad diez vai cilvēki vēlētos pārkāpt noteikumus un likumus. Bet tā kā šādas likuma normas nav, tad vienmēr atradīsies tādi, kas gatavi riskēt un jebkura fiziska persona (korumpēts policists), juridiska persona (vitroniks) kā arī valsts saskata iespēju uz šādu riskētāju rēķina papildināt savu budžetu, aizsedzoties ar "satiksmes drošības organizēšanu".

Aptuveni - kā ieviešot zināmu nodokli visiem pārkāpt gribētājiem.

Pa lielam jau tas arī ierobežo autovadītāju patvaļu uz ceļa, tomēr nekādi nenovērš visus apzinātos vai nejaušos pārkāpumus.

Iela nekad (tuvākajā laikā) nebūs droša mums un mūsu bērniem.

Cepiens par foto radariem manuprāt ir tāpēc, ka tie nodrošina iespēju slaukt pārkāpējus daudz intensīvāk. Līdz ar to palielinot šo nerakstīto autovadītāju-pārkāpēju nodokli.

Iespējams, ka kopējais plūsmas ātrums pilsētā ir samazinājies, it sevišķi foto radaru tuvumā, bet manuprāt mēs visi šeit esam autovadītāji un katrs no mums pie sevis domā, ka ne jau tajos pārsniegtajos 20 km/h slēpjas to satiksmes negadījumu sakne.

Piedevām vēl Sēne un Co cepjas par to, ka valsts pārvalde pat nav pacentusies šo naudas slaukšanas mehānismu padarīt līdz galam korektu no likuma viedokļa.

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

GB12 rakstīja: <

Vispār jau uz to jautājumu ir elementāra atbilde. Incests tika aizliegts tikai Mozus laikā, tobiš, vairāk kā 2000 gadus pēc Ādama.

Ūja, asinsgrēks, nav atzīts nevienā reliģijā....

Tagad jā, bet tajā laikā nē. Palasi pats Bībeli - asinsgrēks par grēku kļuva 2. vai 3. Mozus grāmatā... Pirms tam tas neskaitījās grēks. Vēl vairāk, tajā pašā Bībelē patriarhi - Ābrahāms bija precējies ar savu māsu, Jēkabs - ar māsīcu.

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

Bucefals rakstīja:

...Pasīti aizmirst...

Viennozīmigi - pienākas gan....

Es to biju domājis tā, ka es, braucot uz lidostu, aizmirstu pasi mājās un automātiski tāpēc netieku ielaists lidmašīnā. Vai par šādu situāciju man pienākas sods?

Varbūt es ko nezinu, bet vai ir kur noteikts, ka man ikdienā ir jānēsā līdzi pase.

Var jau būt, ka pilsoņa pienākumos ir kaut kur ierakstīts...

0 0 Atbildēt

Dienas jautājums:

Vai foto radaru fiksēto pārkāpumu piemērošana kontrolējošo institūciju nenoskaidrotai personai ir kontrolējošo institūciju pārkāpums?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti