Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Reizes 4 lasīju, ko Tu īsti gribēji uzzināt?

0 0 Atbildēt

P.S. Deksters un Palaidniex bļauj ka nē, es ar sēni, ka jā, pa lielam katru gadījum vērtē tiesa....

BadAss Reģ.: 27.09.2006
0 0 Atbildēt

(Man kaut kādi runas plūdi šodien uznākuši...

It kā skaidrā, tajā pašā laikā izteikties ir vēlme. )

Papildus cepiens cilvēkiem ir tāpēc, ka daļa no valsts institūciju likumiski nekorekti noslauktajiem līdzekļiem ietek privāta uzņēmuma kabatā.

Publiski nav redzēta informācija par to, cik kāposta vitroniks ir ieguldījis un iegulda foto radaru projekta izveikšanai un cik ātri vai neveiksmīgi tā atpelnas no iekasēto (nevis piespriesto) sodu naudiņas. Un ja šāda informācija būtu pieejama, tad tā vai tā neviens neticētu tās patiesumam.

Līdz ar to visiem ir pārliecība, ka valsts un kaut kāda privāta struktūra ir piedarbinājusi juridiski korekti nepabeigtu slaukšanas mehānismu un tagad nu dzīvo kā nieres taukos par "nabaga pārkāpēja" naudu.

Katram jau šķiet, ka viņa izdarītais pārkāpums ir adekvāts tā brīža ceļa stāvoklim, mašīnas teh. stāvoklim un paša prasmēm. Un vēl katram ir viedoklis par ātrumu ierobežojumu (un sekojošo foto radaru) izvietojuma adekvātumu uz Latvijas ceļiem.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Bucefals rakstīja:

man ir zināms gadījums, ka dēļ policista pārkāpuma, nezinu gan, kāda tieši, tika anulēts sods sievietei, kuru šis pieķēra pie stūres ar vairāk kā 1 promili.

Ja policists pats ir pālī, tad laikam grūti ticēt viņa teiktajam. Tajā pašā laikā, ja pārkāpums ir fiksēts juridiski korekti arī ekspertīzē, tad diez vai tik viegli varēs tikt vaļā no sprieduma par sliktu šmigainajai vadītājai.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Tagad jā, bet tajā laikā nē. Palasi pats Bībeli - asinsgrēks par grēku kļuva 2. vai 3. Mozus grāmatā... Pirms tam tas neskaitījās grēks. Vēl vairāk, tajā pašā Bībelē patriarhi - Ābrahāms bija precējies ar savu māsu, Jēkabs - ar māsīcu.

Neapstrīdu, nezinu, kas ir Mozusa grāmatas un kur un kāpēc pirmā no viņām nosvīda?

Un neviena no reliģijām (angļu dižciltīgos un Baltijas krastos dzīvojošās ciltis neskaitās) nav atzīts asinsgrēks...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Bucefals rakstīja:

GB12 rakstīja:

Bucefals rakstīja:

man ir zināms gadījums, ka dēļ policista pārkāpuma, nezinu gan, kāda tieši, tika anulēts sods sievietei, kuru šis pieķēra pie stūres ar vairāk kā 1 promili.

Ja policists pats ir pālī, tad laikam grūti ticēt viņa teiktajam. Tajā pašā laikā, ja pārkāpums ir fiksēts juridiski korekti arī ekspertīzē, tad diez vai tik viegli varēs tikt vaļā no sprieduma par sliktu šmigainajai vadītājai.

Protams,pēc 'pareizo' pilsoņu pārliecības ir tā,ka var atļauties jebko, tikai jāmāk atrast kā piepisties policistam. Droši vien daudzi policisti pieļaus kādu, varbūt niecīgu, bet kļūdu un TĀĀĀĀD nāks jurists Seene un drāzīs policistu, attaisnojot pārkēpēju.

Tieši šāda shēma darbojas FR nīdēju rindās.

Tos (FR) drīkst bojāt,sist, aizklāt, motociklisti drīkst uzlocīt numurus utt.

Deģenerāti un anarhisti.

0 0 Atbildēt

Esmu jau stāstījis. Mārupē ir grantēta iela, apkuru ir apbūve un dzīvo cilvēki, ir zīme 30. Vasara, karsts laiks, staigācilvēki... un ik pa laikam kāds morālais deģenerāts brauc uz vismaz 70 un vairāk. Esmu vairākkārtēji tādus apturējis, brutāli nogriežot ceļu, un , kad pasaku,kāpēc tas tika darīts, tad atbilde ir 'a kas tu ments esi?'

Jautājums- policistam vajag vai mums visiem??

Es saprotu, ka to ātrumu vajag ievērot, lai māmiņām ar bērniem, citiem cilvēkiem un satiksmes dalībniekiem nelido akmeņi virsū , nav jārij putekļi un nav vienkāršs apdraudējums ātruma dēļ.

Katram no mums ir tiesības prasīt,lai līdzcilvēki ievēro Likumu.

Ja tādsseene pārkāps likumu, tad viņš to drīkst darīt un 'otmazatsa' ,ja CP nebūs pareizā krāsā kurpju šņores??

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Ja tādsseene pārkāps likumu, tad viņš to drīkst darīt un 'otmazatsa' ,ja CP nebūs pareizā krāsā kurpju šņores??

Umerikā ja ments Tevi aptur bez pamatojuma un bagāžniekā atrod līķi nereģistrētu kalašņikovu, tiesa Tevi palaidīs vaļā, jo mentam nebija tiesību Tevi apturēt un pierādījumi skaitās nelikumīgi iegūti

Pareizi vai nepareizi - kā uz to skatās, taču galvenais message ir - jebkuram mentam jābūt ideāli perfektam.

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Umerikā ja ments Tevi aptur bez pamatojuma un bagāžniekā atrod līķi nereģistrētu kalašņikovu, tiesa Tevi palaidīs vaļā, jo mentam nebija tiesību Tevi apturēt un pierādījumi skaitās nelikumīgi iegūti

Pareizi vai nepareizi - kā uz to skatās, taču galvenais message ir - jebkuram mentam jābūt ideāli perfektam.

Iesālies ar savu ameriku un iesālies ar savām prasībām pret policistiem. Tādu , neatvainošos,idiņu dēļ kā tu,seene utml , tiek noslogotas tiesas, policija un cieš visi.

Nevis viena policista dēļ, kuram ,redz,nebija līdzi apliecība.

Idiotu varza.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Bucefals rakstīja: Ja par jebkuru mazāko pārkāpumu būtu nāvessods, tad diez vai cilvēki vēlētos pārkāpt noteikumus un likumus. Bet tā kā šādas likuma normas nav, tad vienmēr atradīsies tādi, kas gatavi riskēt un jebkura fiziska persona (korumpēts policists), juridiska persona (vitroniks) kā arī valsts saskata iespēju uz šādu riskētāju rēķina papildināt savu budžetu, aizsedzoties ar "satiksmes drošības organizēšanu".

Aptuveni - kā ieviešot zināmu nodokli visiem pārkāpt gribētājiem.

Pa lielam jau tas arī ierobežo autovadītāju patvaļu uz ceļa, tomēr nekādi nenovērš visus apzinātos vai nejaušos pārkāpumus.

Iela nekad (tuvākajā laikā) nebūs droša mums un mūsu bērniem.

Cepiens par foto radariem manuprāt ir tāpēc, ka tie nodrošina iespēju slaukt pārkāpējus daudz intensīvāk. Līdz ar to palielinot šo nerakstīto autovadītāju-pārkāpēju nodokli.

Iespējams, ka kopējais plūsmas ātrums pilsētā ir samazinājies, it sevišķi foto radaru tuvumā, bet manuprāt mēs visi šeit esam autovadītāji un katrs no mums pie sevis domā, ka ne jau tajos pārsniegtajos 20 km/h slēpjas to satiksmes negadījumu sakne.

Piedevām vēl Sēne un Co cepjas par to, ka valsts pārvalde pat nav pacentusies šo naudas slaukšanas mehānismu padarīt līdz galam korektu no likuma viedokļa.

Ļoti sadalu viedokli. Tik seene varēja neelst te, bet reāli spiest likumdevēju mainīt likumus un noteikumus un "kristāltīrais" džeriņš varēja nestutēt privātbizīti iedrošinot bezpriģeļščikus ar atlaidīi iekš "pērkam kopā".

Kopumā salīzinot situāciju, kas darījās 90-mitajos un, kas darās pašlaik - situācija ir čum labāka uz ceļa, kaut auto daudzums ir vismaz desmitkāršojies...

Un jā - un vēl derētu iemācīies domāt - nevis jāapspriež kur lūk CP, FR vai citām metodiem drīkst/nedrīkst korekti(???)/nekorekti(???) ir kontrolēt ātrumu, bet gan apspriest ceļa organizāciju un spiest to nosakošajām, organizējošajām iestādēm veikt vēlamās (nepieciešamās?) izmaiņas.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

pavecas 90-to gadu filmas pārāk esi saskatījies.

FastKiller Reģ.: 05.10.2005
0 0 Atbildēt

Lai topiks vēl padzīvotu kādu laiciņu ierakstīšu savu redzējumu.

Ātri pārskrienot pāri topikam, es piekrītu Dekteram par to, ka tev pašam jāsaprot, ka ja ir 90km/h tad ir 90km/h nevis 105, 110 vai vairāk un, ja uzraujies tad tā nav FR, Vitroniks, Zivtiņa vai CP vai kāda cita vaina, bet tieši tava vaina un tu arī atbildi par to. Un ir pilnīgi pie kājas, kur FR atrodas, uz Jūrmalas šosejas, krustojumā, vai piebraucamajā ceļā, kur zīme ir 30km.

Otrs jautājums, kuram piesūtīt soda kvīti, manuprāt, pilnīgi vienalga, jo tu savu auto nedod uz ielas sastaptam, nepazīstamam Pēterim, bet zināmiem cilvēkiem, kuriem tu uzticies, nu tad piedzen no viņiem. Personiski pats esmu pāris reizes samaksājis pie TA brāļa sodus, kurus pēc tam man viņš ir atgriezis, neredzu te nekādas problēmas.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: .....

.....seene.....

sēne tak tieši par to arī cīnas, ja neesi sapratis

jams cīnās lai par fotoradaru fiksētiem pārkāpumiem tie pārkāpēji sodīti tiktu ievērojot LIKUMUS....

vai nu jāmaina procedūra, vai likums....

man pašam ir kvīts, tur rakstīts, ka sods tiek uzlikts vadītājam..... bet atsūtīts tas protokols nez kāpēc tika man, nevis sēnei

0 0 Atbildēt

FastKiller rakstīja: Lai topiks vēl padzīvotu kādu laiciņu ierakstīšu savu redzējumu.

Ātri pārskrienot pāri topikam, es piekrītu Dekteram par to, ka tev pašam jāsaprot, ka ja ir 90km/h tad ir 90km/h nevis 105, 110 vai vairāk un, ja uzraujies tad tā nav FR, Vitroniks, Zivtiņa vai CP vai kāda cita vaina, bet tieši tava vaina un tu arī atbildi par to. Un ir pilnīgi pie kājas, kur FR atrodas, uz Jūrmalas šosejas, krustojumā, vai piebraucamajā ceļā, kur zīme ir 30km.

Otrs jautājums, kuram piesūtīt soda kvīti, manuprāt, pilnīgi vienalga, jo tu savu auto nedod uz ielas sastaptam, nepazīstamam Pēterim, bet zināmiem cilvēkiem, kuriem tu uzticies, nu tad piedzen no viņiem. Personiski pats esmu pāris reizes samaksājis pie TA brāļa sodus, kurus pēc tam man viņš ir atgriezis, neredzu te nekādas problēmas.

sēne takš jau rakstīja.... tev nav nekādu LIKUMĪGU tiesību piedzīt tos sodus no brāļa... tu vari mīļi palūgt lai šis tev to kāpostu atdot, bet ja jams pasūta tevi drist, tad maksā pats un nečīksti....

0 0 Atbildēt

vienkārša faktu konstatācija...

viss bazars ir faktā, ka pēc patreizējās sistēmas sodīts tiek vadītājs, bet neviens nespēj tiesā pierādīt, ka pie manas mašīnas stūres pārkāpuma brīdī bija sēne.... rezultātā man nācās samaksāt sodu un sēnei mašīnu turpmāk nedošu....

0 0 Atbildēt

Kad man uznāk liekulības lēkme, es mēdzu pārmest citiem viņu atkarības, lai gan labi zinu, cik grūti man pašam tikt galā ar savējām. Tieši tāpat es zinu, kāds ir labs serviss, kas ir cilvēcīga attieksme, smalkjūtība vai empātija. Bet, ziniet, gadās "tādas dienas" vai "tāāādi cilvēki" un... liekulības lēkme klāt gan.

(C) Valdis Melderis

0 0 Atbildēt

Uz apļa stādināt mašīnas mentiem gan nevajadzētu, bet kurpju šņores droši var palikt nepareizā krāsā. Ka tik pārkāpējs noķerts.

Kur ir tā pieļaujamā robeža mentam - cik daudz no saviem oficiālajiem pienākumiem un cik daudz no tīri cilvēciskā viedokļa viņam vajadzētu neņemt vērā, lai noķertu iespējamo pārkāpēju?

0 0 Atbildēt

P.S. Laikam pats sev "nakarkal" - atnaca kvīts, ka pirms 2 mēnešiem uz Deglava tilta esmu braucis ar 72 km/h. Ar tēta mašīnu! Tagad tētim būs jāatdod 10 Ls.

0 0 Atbildēt

Pirmais, ej ka tu dirst.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu, un kāpēc tiek pieminēts ASV? Varētu padomāt, ka viņi ir kaut kādi likumdošanas etaloni... ASV ir ļoti daudz idiotisku likumu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

sēne tak tieši par to arī CĪNAS

kā??????????????????????

0 0 Atbildēt

Bucefals rakstīja: Uz apļa stādināt mašīnas mentiem gan nevajadzētu, bet kurpju šņores droši var palikt nepareizā krāsā. Ka tik pārkāpējs noķerts.

Kur ir tā pieļaujamā robeža mentam - cik daudz no saviem oficiālajiem pienākumiem un cik daudz no tīri cilvēciskā viedokļa viņam vajadzētu neņemt vērā, lai noķertu iespējamo pārkāpēju?

Kāpēc uz apļa nedrīkst??

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Mārupē ir grantēta iela, apkuru ir apbūve un dzīvo cilvēki, ir zīme 30. Vasara, karsts laiks, staigācilvēki... un ik pa laikam kāds morālais deģenerāts brauc uz vismaz 70 un vairāk. Esmu vairākkārtēji tādus apturējis, brutāli nogriežot ceļu, un , kad pasaku,kāpēc tas tika darīts, tad atbilde ir 'a kas tu ments esi?'

Jautājums- policistam vajag vai mums visiem??

Es saprotu, ka to ātrumu vajag ievērot, lai māmiņām ar bērniem, citiem cilvēkiem un satiksmes dalībniekiem nelido akmeņi virsū , nav jārij putekļi un nav vienkāršs apdraudējums ātruma dēļ.

Šo pastāstīšu savam sievastēvam laukos, lai ātrbraucējiem brutāli nogriežot ceļu ar savu kombainu. Nekuj putekļus celt! Jo Katram no mums ir tiesības prasīt, lai līdzcilvēki ievēro Likumu.(c)

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Nu, un kāpēc tiek pieminēts ASV? Varētu padomāt, ka viņi ir kaut kādi likumdošanas etaloni... ASV ir ļoti daudz idiotisku likumu.

Etaloni ne etaloni, bet viņi ir mēģinājuši iekļaut max, lai taisnotos valsts, nevis pilsonis...

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

Šo pastāstīšu savam sievastēvam laukos, lai ātrbraucējiem brutāli nogriežot ceļu ar savu kombainu. Nekuj putekļus celt! Jo Katram no mums ir tiesības prasīt, lai līdzcilvēki ievēro Likumu.(c)

Ja sagadīsies, ka «lidotājs» ir Dex ar saviem standarta +20km/h, tad Tu te dzirdēsi citu dziesmu par šādām sievastēva metodēm

Lasītākie raksti

Jaunie raksti