Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Bazhix rakstīja:

Kāda cilvēciskā kļūda, ja viss ir pēc likuma. Resp., šim nevajadzēja aizsūtīt, bet kaut kāds praktikants aizsūtīja?

Un ja nebūtu pārsūdzēts? Tad samaksātu un pie kājas tā cilvēciskā kļūda. Btw, Tev ir informācija, uz kāda pamata atcēla šo piespriesto sodu? Ātruma pārsniegšana ir nebūtiska, tāpēc atceļam? Bet ja būtu par +2 pārsniegts?

Ja nebūtu pārsūdzēts, tad pats vainīgs, ka ir lohs un nepārsūdz. Pie tā nav vainīga policija. Kļūdīties var ikviens un par dajebko. Tu arī savā darbā kļūdies un, ja kāds to kļūdu nepamana vai neko nedara, lai to novērstu, citam tā nesīs zaudējumus.

Uz kā pamata atcēla, vari pats internetā pameklēt, bija raksts tvnetā, man slinkums to darīt.

Nezinu, kā būtu par tiem +2, bet tu joprojām neesi uzrādījis nevienu +1 samaksātu un neatceltu protokolu, kurš būtu piestādīts pēc būtības. Kad tādu parādīsi, tad arī parunāsim par šo...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Kontroles pasākumi vienai daļai sabiedrības vienmēr traucēs, jo viņiem vienkārši viss traucē un viņi ir PRET jebko.

Man FR netraucē, ļoti daudziem radiem, draugiem, paziņām arī netraucē, jo viņi apzinās, ka jābrauc, ievērojot atļauto ātrumu.

Ir sabiedrības daļa, padomju laiku elementi, kuriem patīk uzstāt uz savām pārspīlētajām cilvēktiesībām. Nu un tiem, protams, pašiem ir atļauts jebkas, bet no citiem sagaida baigo pareizo rīcību.

Pacietieties un pieņemiet to, ka visu uzreiz nevar.

0 0 Atbildēt

Viens man te pārmeta regulāras it kā rupjības un nekorektas atbildes.

Ja es ieraudzīšu pa logu, ka uz manas mājas sētas čurā kaut kāds pajolis, es iziešu ārā un ,loģiski, samērā neiecietīgi viņam norādīšu to nedarīt, tad viņš man teiks ' kāpēc tu esi nekorekts' ??

Redzi, čurāt var, bet aizrādīt par to nevar, ja?

'Uz sētas čurātājiem' attiecīga attieksme un attieksmes veids.

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Viens man te pārmeta regulāras it kā rupjības un nekorektas atbildes.

Ja es ieraudzīšu pa logu, ka uz manas mājas sētas čurā kaut kāds pajolis...

Kaut kā nezināju, ka šis portāls ir Tavs privātais portāls intīmai saziņai ar citiem garā vājajiem.

Tā kā tā nav, tad nedzen te demagoģiju par čurāšanu uz Tavas sētas.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: ziniet ko?

izbesījāt jūs pajolīši, kas vienā teikumā raksta, ka ātrums ir jāievēro, bet turpat otrā teikumā ar putām uz lūpām brēc, ka paši brauc ar +5

Pajāt.

Ir starpība, brauc +5 vai +60 . Un braukšanu uz +60 attaisnot ar steigu.

Tu, mīzalgalva, spēj to saprast?

kad tu pajolīt beidzot sapratīsi, ka ar tavu pieeju (ķipa likumi ir jāievēro) arī +5 ir pārkāpums????

tas tāpat kā toreiz ar tava ekskavatora transportēšanu - ja likums nosaka, ka kravas, kas platākas par XXX centimetriem ir jāved specifiskā veidā (varbūt ar visādu pavadīšanu uttt) tad tā ir jādara, nevis jāmēģina pierunāt transporta kompāniju, ka +5 centimentri jau nav nekāds pārkāpums

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

www.tvnet.lv/...

Acīmredzot avanss no \"paskaidrojuma\" Valsts Policijā jau ir iesniegts. Vakar šis pats Marķitāns ar putām uz lūpām klāstīja, ka 100% lauzīs līgumu (pat ministrs šo kušināja), šodien tiek dziedāta pavisam cita dziesma.

Un izskatās, ka šiem VP ir galvā tikpat grūti, kā Dexteram - līgumu negrib lauzt, jo FR ir vajadzīgi.

Jā, FR ir vajadzīgi, taču Vitronics nav tos monopolizējis, var normāli darbināt FR arī bez privātā Teilāna. Ja nu vienīgi tas nav līgumā, maziem burtiņiem aizliegts ...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

izbesījāt jūs pajolīši, kas vienā teikumā raksta, ka ātrums ir jāievēro, bet turpat otrā teikumā ar putām uz lūpām brēc, ka paši brauc ar +5

Pajāt.

kad tu pajolīt beidzot sapratīsi, ka ar tavu pieeju (ķipa likumi ir jāievēro) arī +5 ir pārkāpums????

tas tāpat kā toreiz ar tava ekskavatora transportēšanu - ja likums nosaka, ka kravas, kas platākas par XXX centimetriem ir jāved specifiskā veidā (varbūt ar visādu pavadīšanu uttt) tad tā ir jādara, nevis jāmēģina pierunāt transporta kompāniju, ka +5 centimentri jau nav nekāds pārkāpums

Es labi zinu ka arī +5 ir pārkāpums. un?

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Viens man te pārmeta regulāras it kā rupjības un nekorektas atbildes.

Ja es ieraudzīšu pa logu, ka uz manas mājas sētas čurā kaut kāds pajolis...

Kaut kā nezināju, ka šis portāls ir Tavs privātais portāls intīmai saziņai ar citiem garā vājajiem.

Tā kā tā nav, tad nedzen te demagoģiju par čurāšanu uz Tavas sētas.

Tas ir piemērs komunikācijas stilam.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

krix rakstīja:

anonimikis rakstīja: jaunbērzes ceļš uz 170 ir droši? tur jābūt pilnīgam psihopātam, lai tā domātu. viens mālu pikucis no traķa nokritis un tāds drošais braucējs jāgriež ārā no lūžņa (ja bija piesprādzējies, protams).

zini, kāpēc rallijā blakus sēž stūrmanis un pirms sacensībām katra ekipāža taisa pierakstus?

taaneko ieraudzījis smuku asfaltu tā min grīdā? izklausās pēc 18-gadīga siekalaina puišeļa, kurš ticis pie auto ar ārzemju numuriem un jūtas pilnīgi nesodīts.

vot pankūka, tik daudz zinātāju, kur atrodas Jaunbērze un kāds ir ceļš Dobeli šajā portālā nebiju gaidījis ieraudzīt.

nākamtrešdien atkal braukšu pa šito ceļu. kaut kur pusdienlaikā

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pajāt.

???kas par ekskavatoru?

Protams, +5 ir pārkāpums, par kuru atbildu. Bet sekas no +5 un no +60 ir atšķirīgas, ne?

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja:

krix rakstīja:

anonimikis rakstīja: jaunbērzes ceļš uz 170 ir droši? tur jābūt pilnīgam psihopātam, lai tā domātu. viens mālu pikucis no traķa nokritis un tāds drošais braucējs jāgriež ārā no lūžņa (ja bija piesprādzējies, protams).

zini, kāpēc rallijā blakus sēž stūrmanis un pirms sacensībām katra ekipāža taisa pierakstus?

taaneko ieraudzījis smuku asfaltu tā min grīdā? izklausās pēc 18-gadīga siekalaina puišeļa, kurš ticis pie auto ar ārzemju numuriem un jūtas pilnīgi nesodīts.

vot pankūka, tik daudz zinātāju, kur atrodas Jaunbērze un kāds ir ceļš Dobeli šajā portālā nebiju gaidījis ieraudzīt.

Tad jau nemaz nebūsi vairs anonīms. Jāstāv tur un jāskatās, kurš brauc pusdienlaikā, tas anonimikis.

krix Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

anonimikis rakstīja:

krix rakstīja:

Tad jau nemaz nebūsi vairs anonīms. Jāstāv tur un jāskatās, kurš brauc pusdienlaikā, tas anonimikis.

redzot šā ceļa zinātāju pulciņu, nez vai anonimiķis būs vienīgais nūn taim raideris

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

jū, mēs tur vesels bars brauksim - uaziks, pikaps, traķis un vēl viens uz ziemeļbrieža jās

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: jū, mēs tur vesels bars brauksim - uaziks, pikaps, traķis un vēl viens uz ziemeļbrieža jās

Tu esi tas vecis no ziemeļpola?

0 0 Atbildēt

Saņēmu FR kvīti beidzot. +17 Lubānas ielā 16. maijā.

10,- Ls, jāsamaksā, lai tiek Vitronikam 3 lati.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

???kas par ekskavatoru?

man pokui ko tev veda.... pats izlielījies (šajā portālā), ka latvieši paprasījuši megamaksu par keutkāda sūda atvešanu, bet lietuvieši esot atveduši pa parasto cenu, neskatoties uz to, ka tas sūds bijis par 5 cm platāks kā noteikumos paredzēts

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Saņēmu FR kvīti beidzot. +17 Lubānas ielā 16. maijā.

ātrums tak ir jāievēro pats katrā postā to vien gvelz, ka visiem likumi ir vienādi

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

???kas par ekskavatoru?

man pokui ko tev veda.... pats izlielījies (šajā portālā), ka latvieši paprasījuši megamaksu par keutkāda sūda atvešanu, bet lietuvieši esot atveduši pa parasto cenu, neskatoties uz to, ka tas sūds bijis par 5 cm platāks kā noteikumos paredzēts

Nu ? Tā nav mana problēma, āzi.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Saņēmu FR kvīti beidzot. +17 Lubānas ielā 16. maijā.

ātrums tak ir jāievēro pats katrā postā to vien gvelz, ka visiem likumi ir vienādi

Nu bet protams, ka jāievēro. Es kļūdījos, es maksāšu sodu. Kur problēma?

Es neuzloku numuru, es nspārsūdzu, es nebraucu ar svešiem numuriem.

Saprati,āzi?

0 0 Atbildēt

man ir fočene, reāla, kur mocim ir numuram priekšā piestutēts gumijas lapsēns.... šodien redzēju moci, kuram numurs bija tā salocīts, ka redzēt varēja tikai burtus (nofočīt nepaspēju) interesanti vai mentiem nebūtu jāķer šitādi brašuļi.... (kaut vai tā vietā lai rīkotu slavenās "dokumentu pārbaudes")

BET (cē bundzinieks) latvijas likumdošana neaizliedz man braukt ar norvēģijā reģistrētu auto.... (norvēģis gan atteicās braukt ar manu mašīnu norvēģijā, teica, ka tur esot sodi par to)

es arī drīkstu kļūdīties (nu ķipa nevienā likumā nav ierakstīts, ka kļūdīties drīkst tikai pajolīši no bauskas) un ja man atsūtīs protokolu, tad es arī maksāšu sodu.... līdzīgi kā idiotiem no purva, ķipa neatsūtīs - nemaksāšu

īsāk sakot - man pokuj ka tu pārkāp, galvenais neārstē citus, ka jamiem nav tādu tiesību "kļūdīties"....

0 0 Atbildēt

kur ir slavenās mentu mašīnas???? arī netrafarētās? vai tām nebūtu jāpatrulē uz mūsu ceļiem un jāliek mierā visi ar uzlocītajiem numuriem, tonētiem stikliem un pepelaciem bez apskates?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

???kas par ekskavatoru?

protams, ka sodu noķeršanas gadījumā maksās pārvadātājs, jo formāli jamais ir pārkāpējs..... ko ta klients, tasjau tikai meklē kā lētāk atvest....

bet ja jau tu tā cepies par likumu ievērošanu, tad kāpēc ignorē to pašu likumu neievērošanu gadījumos, kad tas skar tavu maku???? vai tad valsts vajadzības nav pirmajā vietā????

lielākā daļā pasaules attīstītāko valstu iedzīvotāju vidū būtu tikai normāli par šādu pārkāpumu paziņot attiecīgajām institūcijām..... bet latvijā jau drīkst neziņot par likuma pārkāpumu..... te jau nevienu nesoda kā līdzzinātāju

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

īsāk sakot - man pokuj ka tu pārkāp, galvenais neārstē citus, ka jamiem nav tādu tiesību "kļūdīties"....

Āzi, +60 ir kļūdīties?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: kur ir slavenās mentu mašīnas???? arī netrafarētās? vai tām nebūtu jāpatrulē uz mūsu ceļiem un jāliek mierā visi ar uzlocītajiem numuriem, tonētiem stikliem un pepelaciem bez apskates?

Piezvani prevencijas daļai un pajautā taču.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

???kas par ekskavatoru?

protams, ka sodu noķeršanas gadījumā maksās pārvadātājs, jo formāli jamais ir pārkāpējs..... ko ta klients, tasjau tikai meklē kā lētāk atvest....

bet ja jau tu tā cepies par likumu ievērošanu, tad kāpēc ignorē to pašu likumu neievērošanu gadījumos, kad tas skar tavu maku???? vai tad valsts vajadzības nav pirmajā vietā????

lielākā daļā pasaules attīstītāko valstu iedzīvotāju vidū būtu tikai normāli par šādu pārkāpumu paziņot attiecīgajām institūcijām..... bet latvijā jau drīkst neziņot par likuma pārkāpumu..... te jau nevienu nesoda kā līdzzinātāju

Āzi, es definēju kravu, pārvadātājs

1) atteicās vest vai pieprasīja lielu cenu

2) nosauca normālu cenu un atveda.

Kur problēma? Cik cm drīkst būt uz āru kravas izmērs?

Toč āzis.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti