anonimikis rakstīja: jaunbērzes ceļš uz 170 ir droši? tur jābūt pilnīgam psihopātam, lai tā domātu. viens mālu pikucis no traķa nokritis un tāds drošais braucējs jāgriež ārā no lūžņa (ja bija piesprādzējies, protams).
zini, kāpēc rallijā blakus sēž stūrmanis un pirms sacensībām katra ekipāža taisa pierakstus?
taaneko ieraudzījis smuku asfaltu tā min grīdā? izklausās pēc 18-gadīga siekalaina puišeļa, kurš ticis pie auto ar ārzemju numuriem un jūtas pilnīgi nesodīts.
vot pankūka, tik daudz zinātāju, kur atrodas Jaunbērze un kāds ir ceļš Dobeli šajā portālā nebiju gaidījis ieraudzīt.
Personīgi neuzskatu, ka patreizējā FR izvietošana būtu uzlabojusi drošību un ātruma ievērošanu uz LV ceļiem.
Esmu sodīts(saņēmis vienu rūtoto aploksni) 1x, un tad iešauts mugurā. Jā pamatā pārvietojos ar ~95km/h vai ~55-60km/h, bet citādi ar fermeru auto īpaši nevar. Tas nav kartings.
Bet, ja nu dikti esmu iebraucis auzās ar laika plānošanu vai kaut kur aizmuldējies, tad ir reizes, kad lidoju ātri arī ar šo auto. Ir pēc tam neliels morālais krenķis par kretīnisku attieksmi pret pārējiem satiksmes dalībniekiem, tāpēc cenšos plānot labāk. Tomēr lidošana ietekmē arī patēriņu, kas nav mazsvarīgi.
Varbūt atkārtošos, bet mans viedoklis ir, ka FR izvietojums standarta pozīcijās tikai veicina šādu lidošanu. Pirms FR atmeties vai paslēpies aiz lēnā, pēc tam dod pedal to metal un piļī tālāk.
Un par Taaneko 170km/h pie Pinķiem, nu kretīns, bet emigrantam ir auto ar NOR numuriem, kas noteikti nozīmē, ka riepām un teh.stāvoklim jābūt krietni virs vidējā, kāds standartā ir vidējam LV šumaheram