Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Hei, programmer, vēl par konvojiem un pārvadājumiem, drukā vien !

Redz, bet stāsts toreiz bija par ko citu, par LV pārvadātājiem.

Leišu kompānija ar poļu auto man to tehniku atveda pa 2200 Eur, latvieši pieprasīja 4000 eur.

Un tā 4 !!! reizes. Dārgākais gan bija smago mašīnu iedabūt tenta piekabē, bet uzradās leiši, kam ir uz malām izbīdāma piekabes pakaļa kravas uzkraušanai un atveda. Latvijas kuģu kompānija prasīja 5500 ls, leitis atveda par 2700 eur.

Brauc pa UK, pa FRA utt, nedomāju, ka leiši ir tik stulbi un nesaprot,kādas sekas būs negabarītam.

Tā kā, programmer, savas taisnās runiņas par sodiem uzraksti uz glancēta papīra, sarullē un iebāz sev ānusā.

Bet es nemaz neceru,ka pirmais āzis to spēs sagremot

Rxx Reģ.: 13.01.2008
0 0 Atbildēt

lvportals.lv/...

Tūlīt te vesels bars muļķu sāks bļaut, ka nevajag neko pārkāpt un ka viss ir labi.

0 0 Atbildēt

Rxx rakstīja: lvportals.lv/...

Tūlīt te vesels bars muļķu sāks bļaut, ka nevajag neko pārkāpt un ka viss ir labi.

Kaut vai tas viens piemērs, ka stacionāro FR aizkrāsoja Murjāņos, kur tas ir īstajā vietā par visiem 100% parāda, ka arī bļāvējiem par FR ( arī Timrotam) nebūt nav taisnība par visiem 100%, tā ir kaut kur pa vidu.

0 0 Atbildēt

Tie krāsotāji jau nedomā, krāsot to vai citu radaru, nopūš tuvāko un miers.

Un viņš jau nevienā vietā neapgalvo, ka visi radari ir salikti nepareizi. Nepareizi ir salikti pietiekoši daudzi, lai sabiedrībai būtu šāds noskaņojums.

Tas process ir maksimāli tizls un rezultāts ir likumsakarīgs. Atklāti sakot, es brīnos, kāpēc to huligānisko izgājienu ir tik maz. Laikam atkal visi samierināsies un viss būs ok.

0 0 Atbildēt

Visi FR nav novietoti nepareizi, to nevajag aizmirst. Timrots pārstāv klasisko latvju daļu,kuriem nekad nekas nebūs labi. Ja var pateikt, ka FR aizkrāso, jo tie ir salikti nepareizās vietās, tad tāds Timrota viedoklis ir sūds.

0 0 Atbildēt

Rxx rakstīja: Tie krāsotāji jau nedomā, krāsot to vai citu radaru, nopūš tuvāko un miers.

Tas ir prasts pajoļu piegājiens. Man nepatīk kaimiņa mašīna, man ko , iet un to apkrāsot? Pilna Mārupe ar tādu kretīneļu apkrāsotām telekomunikāciju un elektrības kastēm. Tās ar nepareizi saliktas??

Kā PAREIZI jāsaliek FR ?? Saliks 'pareizi', tikpat būskādai sab daļai pretenzijas, tāpat kā pret visu pārējo.

0 0 Atbildēt

Un, kas ir pats galvenais šajā visā lietā, beidzot iekaliet savos pauros ( arī Timrots), ka nevis FR ir salikti nepareizi, bet satiksmes organizācija ir nepareiza.

Primāras ir zīmes.

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

... tāds Timrota viedoklis ir sūds.

Nu bet protams

Visuvarenā un Visuzinošā vadoņa Dextera pajoļu sarakstā jauns ieraksts...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

ne tikai autopārvadājumi... Paņem un paskaties kas notiek, piemēram, ar būvniecību.... Kā var normāla firma, kurai ir jāmaksā visi nodokļi un jābūvē "ar konvoju", konkurēt cenā ar "leišu būvnieku, kas būvē no polijā fizģītiem materiāliem par 5% uz katru pusi mazāku māju, jo ir tak pielaides"....

Labi, es pārspīlēju.... Bet arī valsts pasūtītiem objektiem konkura vinnētājs ņem apakšuzņēmējus, kas nemaksā tai pašai valstij nodokļus....

Bet klientam jau vajag lētāk.... Un tajā brīdī klients ierubī ņepaņatku.... Es taču nezinu kas un no kā būvē, man taču interesē tikai cena.... Un tagad pati jautājuma būtība - tajā pat laikā "ekonomētājs" var apdrist citus, kas meklē veidu kā ieekonomēt, piemēram pērkot un reģistrējot auto citā valstī....

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: ne tikai autopārvadājumi... Paņem un paskaties kas notiek, piemēram, ar būvniecību.... Kā var normāla firma, kurai ir jāmaksā visi nodokļi un jābūvē "ar konvoju", konkurēt cenā ar "leišu būvnieku, kas būvē no polijā fizģītiem materiāliem par 5% uz katru pusi mazāku māju, jo ir tak pielaides"....

Labi, es pārspīlēju.... Bet arī valsts pasūtītiem objektiem konkura vinnētājs ņem apakšuzņēmējus, kas nemaksā tai pašai valstij nodokļus....

Bet klientam jau vajag lētāk.... Un tajā brīdī klients ierubī ņepaņatku.... Es taču nezinu kas un no kā būvē, man taču interesē tikai cena.... Un tagad pati jautājuma būtība - tajā pat laikā "ekonomētājs" var apdrist citus, kas meklē veidu kā ieekonomēt, piemēram pērkot un reģistrējot auto citā valstī....

Šitais viss balstīts uz tavām fantāzijām. Neko reālu tikpat pateikt envari.

Dod piemērus.

Nekā tev nav. Kā murgs ar to,ka +7 cm kravai vajag konvoju.

Tukša diršana kā vienmēr. Runāšana runāšanas pēc..

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu bet protams

Izlasi VISU tekstu un nerauj kaut ko no konteksta, pamuļķā kaza.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu bet protams

Tā turpini idiņ un es savu būšu panācis. Arvien vairāk cilvēku te pārliecinās, ka esi divkosīgs pamuļķis, kas uz situāciju un likumiem ir spējīgs skatīties tikai no sev izdevīgā viedokļa.

Še gaili palasi par savu traktoru. Un- modeli studijā, ieguglēsim un atradīsim gabarītus.

www.likumi.lv/...

Un neuzskati šeit esošos par muļķiem ar tekstiem, ka nezināji, neatradi un šos redzi pirmo reizi...

Nākamreiz, kad gribēsi kko teikt- labāk paklusē, jēgas būs vairāk...

krix Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Pirmais, lasi divreiz vai desmit reizes.

Man nepieder transporta kompānija un man ir pajāt, KĀ viņi atved. Tā ir viņu atbildība.

Japar demagoģiju, zilais āzi, tad vai +7 cm uz ārmalu ( kas nav ārpus spoguļiem pat) , var ietest ar moci gabarītu dēļ?

Ak tu, zilais āzi..

vakar vakarā man iznāca padiskutēt ar vienu šādu LT praideru baru, kas kādam veica ekskavatora piegādi, noteikti ka pa "dārgo".

nebūtu ar viņiem diskutējis, bet vot sanāca viņiem Saulčos apmaldīties.

nav manos pienākumos zināt noteikumus, ko viņiem jāievēro vai atļaujas, kas viņiem jāsaņem, BET tas ir vienkārši praiderisms no mūsu pilsoņu puses - brēcam, ka mums ceļi nav kā Lietuvā, bet paši pasūtam viņu bāleliņu servisu, kas pa lēto vedot sajāj asfaltu vizinoties kravas transportam neparedzētās vietās un vēl jo īpaši ar lielgabarīta transportu. Maz ka viņi taupa uz atļauju saņemšanu(un kravas transporta nodokli kā LT viņiem nav jāpiķo) pat normālu navigāciju vai pavadoni neņem. Gan viņiem, gan mūsu viedajiem ka tik ietaupīt, bet pēc manis kaut ūdens plūdi

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu bet protams

Tā turpini idiņ un es savu būšu panācis. Arvien vairāk cilvēku te pārliecinās, ka esi divkosīgs pamuļķis, kas uz situāciju un likumiem ir spējīgs skatīties tikai no sev izdevīgā viedokļa.

Še gaili palasi par savu traktoru. Un- modeli studijā, ieguglēsim un atradīsim gabarītus.

www.likumi.lv/...

Un neuzskati šeit esošos par muļķiem ar tekstiem, ka nezināji, neatradi un šos redzi pirmo reizi...

tu, pamuļķi,izlasi tos noteikumus un tad izlasi,ko veda man.

Un painteresējies, vai 2.65 m plats ekskavators, ar augstumu 2,95 m un svaru 14 tonnas ir lielgabarīts.

Tu,kaut kā 'panācēj'.

0 0 Atbildēt

krix rakstīja:

Man nepieder transporta kompānija un man ir pajāt, KĀ viņi atved. Tā ir viņu atbildība.

Japar demagoģiju, zilais āzi, tad vai +7 cm uz ārmalu ( kas nav ārpus spoguļiem pat) , var ietest ar moci gabarītu dēļ?

Ak tu, zilais āzi..

vakar vakarā man iznāca padiskutēt ar vienu šādu LT praideru baru, kas kādam veica ekskavatora piegādi, noteikti ka pa "dārgo".

nav manos pienākumos zināt noteikumus, ko viņiem jāievēro vai atļaujas, kas viņiem jāsaņem, BET tas ir vienkārši praiderisms no mūsu pilsoņu puses - brēcam, ka mums ceļi nav kā Lietuvā, bet paši pasūtam viņu bāleliņu servisu, kas pa lēto vedot sajāj asfaltu vizinoties kravas transportam neparedzētās vietās un vēl jo īpaši ar lielgabarīta transportu. Maz ka viņi taupa uz atļauju saņemšanu(un kravas transporta nodokli kā LT viņiem nav jāpiķo) pat normālu navigāciju vai pavadoni neņem. Gan viņiem, gan mūsu viedajiem ka tik ietaupīt, bet pēc manis kaut ūdens plūdi

??? tagad sanāk,ka man ir jāved krava pa 5000 latiem, kaut es varu atvest pa 2200 eur, tas nekas. Bet jāved pa 5000,jo tas būs latvju kabatā.

Interesanta loģika. Un ja tā nebūs mašīna no LV, jo ļoti daudzi transportnieki savā starpā kravas nodod cits citam, kurš tuvāk un kuram izdevīgāk?? Ko tad??

PS. Cilvēkiem ar lielajām galvām- rudenī vedu vēl vienu ekskavatoru, tas gan bija ārpus tentinieka pieļaujamām robežām, veda 'latvieši' DSV ar treileri.

Ieklausieties- UN TAS AR NEBIJA LIELGABARĪTS !!!

Kāpēc piemums cilvēki ir tik tupi (taaneko,pirmais) un nesaprot, kas vispār ir kas, bet diksutēt gana sparīgi ??

Laikam jau tāpēc, ka gan taaneko, gan pirmais ir ļetraki,kas strādā vai strādājuši Norvēģijas melnos darbus...

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu bet protams

www.likumi.lv/...

tu, pamuļķi,izlasi tos noteikumus un tad izlasi,ko veda man.

Un painteresējies, vai 2.65 m plats ekskavators, ar augstumu 2,95 m un svaru 14 tonnas ir lielgabarīts.

Tu,kaut kā 'panācēj'.

Nu redz cik tas patiesībā ir vienkārši priekš tiem, kam ir smadzenes arī galvā, nevis kā Tev tikai mugurā un kaulos. Pierādīt, ka konvoju nevajag un tā ir pārvadātāja problēma, ka viņam nav attiecīgo izmēru lafete, piekabe, kravaskaste vai kas tur vēl. 5 minūtes, bet sakarā ar to, ka Bauskā, ar zinību apguvi bija švaki un izteikties tā arī neiemācijies- tev gailīt labāk patīk 2 lappušu garumā gānīt visus tos, kam nez kapēc domas nesakrīt ar tavējām. Iemācies izteikties un argumentēt domu- varbūt dzīvē sāks vairāk veikties...

Un no kurienes tu izrāvi, ka es ar tevi diskutēju?

0 0 Atbildēt

Demagoģija sit aukstu vilni.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Nu redz cik tas patiesībā ir vienkārši priekš tiem, kam ir smadzenes arī galvā, nevis kā Tev tikai mugurā un kaulos. Pierādīt, ka konvoju nevajag un tā ir pārvadātāja problēma, ka viņam nav attiecīgo izmēru lafete, piekabe, kravaskaste vai kas tur vēl. 5 minūtes, bet sakarā ar to, ka Bauskā, ar zinību apguvi bija švaki un izteikties tā arī neiemācijies- tev gailīt labāk patīk 2 lappušu garumā gānīt visus tos, kam nez kapēc domas nesakrīt ar tavējām. Iemācies izteikties un argumentēt domu- varbūt dzīvē sāks vairāk veikties...

Un no kurienes tu izrāvi, ka es ar tevi diskutēju?

Atvaino, bet vai tu pats saproti,ko uzrakstīji?

To jau laikam var tikai klaiņojošs Norvēģijas melnstrādnieks saprast.

0 0 Atbildēt

Jums te lielajiem demagogiem vispaº ir kaut kāda spēja spriest ar neatsaldēto smadzeņu daļu?

Es nopērku iekārtu, man to vajag nogādāt no punkta A uz punktu B, es nosūtu iekārtas parametrus transportniekiem, man tiek iedota cena un es izvēlos transporta nodrošinātāju.

Man ir līgums par to, man ir līguma nosacījumi ar apdrošināšanu utt, kas jau vajadzīgs.

Pajautājiet jebkuram , kurš no tā kaut ko saprot un pamēģiniet tam cilv';ekam iestāstīt, ka pasūtītāja pienākums ir pārliecināties ar ko ved, kā ved, kas ved.

Man ir pilnīgi vienalga ar ko ved, kādas riepas tam vedējam ir un kādus gaisa filtrus tas lieto.

Bļin, cik Latvijā tomēr daudz pamuļķu....

krix Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

krix rakstīja:

Ak tu, zilais āzi..

??? tagad sanāk,ka man ir jāved krava pa 5000 latiem, kaut es varu atvest pa 2200 eur, tas nekas. Bet jāved pa 5000,jo tas būs latvju kabatā.

Interesanta loģika. Un ja tā nebūs mašīna no LV, jo ļoti daudzi transportnieki savā starpā kravas nodod cits citam, kurš tuvāk un kuram izdevīgāk?? Ko tad??

PS. Cilvēkiem ar lielajām galvām- rudenī vedu vēl vienu ekskavatoru, tas gan bija ārpus tentinieka pieļaujamām robežām, veda 'latvieši' DSV ar treileri.

Ieklausieties- UN TAS AR NEBIJA LIELGABARĪTS !!!

Kāpēc piemums cilvēki ir tik tupi (taaneko,pirmais) un nesaprot, kas vispār ir kas, bet diksutēt gana sparīgi ??

Laikam jau tāpēc, ka gan taaneko, gan pirmais ir ļetraki,kas strādā vai strādājuši Norvēģijas melnos darbus...

es nelieku tev atdot visu naudu izspiedējiem, bet lētos arī neatbalstu.

Jo bieži lētā cena ir cēlonis dažādām mahinācijām, kā rezultātā var zaudēt laiku un naudu.

Tāpēc, ja vēlos, lai manas darbības rezultātā necieš mans īpašums un netiek sajāta pārējo labsajūta un ikdienas komforts, tad tomēr ir labi zināt ko saka likumdošana, par šādas darbības veikšanu. Un kā Izpildītājs veiks to darbu.

Jo pasūtot darbu "lupatniekam" pa 2000EUR, iespējams ka nodari skādi par 4000EUR, teiksim:

1. valstij nenomaksātajos PVN un soc. nodokļos,

2. uz LT aizgājušajā akcīzē(LT ceļu uzturēšanai),

3. missētais transporta nodoklis,

4. izbrauktais ceļš, kas būs jāremontē un ne pa LT transportnieka piķi

5. līdzpilsoņiem, kam tavs bizness ienes tikai nākamo hadenes remontu.

Nemaz nerunājot par sekām kādas ir kādai avārijai.

Tad varbūt tomēr zināt vai vismaz painteresēties, lai, izpildot tavu pasūtījumu, ja ne 1 santīms, kas paliks valstij, tad vismaz nebūs iedzīts mīnus.

Es nav perfekts, un kasjaku pietiek, bet jāmācās ir visu laiku, un ne tikai no kļūdām.

0 0 Atbildēt

krix- es atbalstu savas valsts uzturēšanu, bet nu ne jau tādā mērā, ka pārmaksāšu par transportu 3 kārtīgi.

Pie tam leišu kantoris ir tikai un vienīgi aģentūra, kura man katru reizi atrod citu pārvadātāja kompāniju.

Ir veduši leiši, poļi, arī latvieši.

Par tiem 2200 eur ir jaunas mašīnas, pieklājīgi šoferi utt., laikā piegādātas kravas.

Un vēl kāds pavisam svarīgs fakts- cena ir mazāka, jo tā kompānija organizē kravas tieši no tās vietas Anglijā, kur man vajag.

Droši vien īsteni patriotiski būtu braukt kaut kam speciāli pakaļ, tas nekas, ka blakus ir tukša mašīna uz Latviju...

Eu nu nevajag stumt sūdu tur, kur to nevajag.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: ne tikai autopārvadājumi... Paņem un paskaties kas notiek, piemēram, ar būvniecību.... Kā var normāla firma, kurai ir jāmaksā visi nodokļi un jābūvē "ar konvoju", konkurēt cenā ar "leišu būvnieku, kas būvē no polijā fizģītiem materiāliem par 5% uz katru pusi mazāku māju, jo ir tak pielaides"....

Šitais viss balstīts uz tavām fantāzijām. Neko reālu tikpat pateikt envari.

Dod piemērus.

Nekā tev nav. Kā murgs ar to,ka +7 cm kravai vajag konvoju.

Tukša *******ana kā vienmēr. Runāšana runāšanas pēc..

atrodi noteikumus no kāda kravas platuma vajag konvoju

0 0 Atbildēt

vēlreiz atkārtošu priekš tie, kas tankā

Pirmais neiebilst pret santīma izmīlēšanu visādos veidos.... Pirmo besī ārā, ka santīma mīlētāji ar putām uz lūpām cenšas iestāstīt citiem, ka jamiem par katru cenu ir jāatbalsta latvijas valsts ar tās uzblīdušo birokrātisko ierēdņu apErātu...

0 0 Atbildēt

Dekster, viss jau būtu kārtībā, ja Tu pats nepārtraukt nebrauktu virsū citiem, kas cenšas kaut ko "optimizēt". Protams, ka katrs gadījums ir jāskatās individuāli, bet nu...

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

nevis FR ir salikti nepareizi, bet satiksmes organizācija ir nepareiza.

Primāras ir zīmes.

Jā, primāras ir zīmēs...

Reāls storijs.

Pag.vasar uz Tallinas(Ainažu) trases vietām bija saliktas 100km/st.

Šogad pienāca vasara un nekā. Aizrakstīju jautājumu uz LVC.

Atbilde standarta: Tā kā šajā autoceļa posmā ir tikai pa vienai braukšanas joslai katrā braukšanas virzienā, tad šāda tipa ceļi nav paredzēti braukšanai ātrāk par 90 km/h, tāpēc arī tika pieņemts lēmums ceļazīmes 100 km/h neuzstādīt.

Nu ok. Bet radās jautājums, kur jau gribēju LVC uzdot: -kā tā pag.vasar varēja, bet šovasar ne? Vai ceļš kļuva šaurāks vai kā?

Nesanāca uzrakstīt. Pagājušo nedēļu braucu: skatos un neticu savām acīm- visur atkal 100 salikti

Ceļš gan tāds pats kā bija-ne nu platāks uztaisīts nekā

Un tas ir tikai viens piemērs kā pie mums izvieto c/z.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti