Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Izrādās, ka slavenie +1 Igaunijā arī ir mīc. Vakarnakt vilku no Tallinas mājās un 2 reizes ar 100-105 pabraucu zem ikauņa ledusskapjiem. Neviens nenomirkšķināja... Kā arī Tallinā vienai fēnotājekipāžai ar kādiem 65-70 pavilku garām... šie vispār nereaģēja.

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: kur ir slavenās mentu mašīnas???? arī netrafarētās? vai tām nebūtu jāpatrulē uz mūsu ceļiem un jāliek mierā visi ar uzlocītajiem numuriem, tonētiem stikliem un pepelaciem bez apskates?

Piezvani prevencijas daļai un pajautā taču.

Vai tad Tu, Dexterāzi, nezini, ka pilnīgi viss, kas kaut nedaudz ir saistīts ar IeM, mūsu supervalstī ir klasificēta informācija, kas parastam mirstīgam nav pieejama?

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

???kas par ekskavatoru?

man pokui ko tev veda.... pats izlielījies (šajā portālā), ka latvieši paprasījuši megamaksu par keutkāda sūda atvešanu, bet lietuvieši esot atveduši pa parasto cenu, neskatoties uz to, ka tas sūds bijis par 5 cm platāks kā noteikumos paredzēts

Nu ? Tā nav mana problēma, āzi.

protams, ka sodu noķeršanas gadījumā maksās pārvadātājs, jo formāli jamais ir pārkāpējs..... ko ta klients, tasjau tikai meklē kā lētāk atvest....

bet ja jau tu tā cepies par likumu ievērošanu, tad kāpēc ignorē to pašu likumu neievērošanu gadījumos, kad tas skar tavu maku???? vai tad valsts vajadzības nav pirmajā vietā????

lielākā daļā pasaules attīstītāko valstu iedzīvotāju vidū būtu tikai normāli par šādu pārkāpumu paziņot attiecīgajām institūcijām..... bet latvijā jau drīkst neziņot par likuma pārkāpumu..... te jau nevienu nesoda kā līdzzinātāju

Āzi, es definēju kravu, pārvadātājs

1) atteicās vest vai pieprasīja lielu cenu

2) nosauca normālu cenu un atveda.

Kur problēma? Cik cm drīkst būt uz āru kravas izmērs?

Toč āzis.

klients meklē kā lētāk atvest......

interesanti kāpēc 1) atteicās vai pieprasīja (tavuprāt) pārāk lielu cenu?

tāpēc, ka (atšķirībā no tevis) jamie cenšas ievērot likumus.... tobiš neguļās zem tanka tikai tāpēc, ka tev negribās maksāt tik cik tas pasākums maksā

bet tu turpini vien tēlot šitā portāla pašu pareizāko - tev tas piestāv

par izmēriem

www.likumi.lv/...

citās eiropas valstīs

internationaltransportforum.org/...

no tā visa pasākuma izriet, ka normālās valstīs tie \"otrie\" tiuktu izdrāzti pēc pilnas programmas, bet \"kūdras diāražotājvaltiņā\" viss tiek pievilkts kai tikai varētu vaiksmīgi ražot kūdru

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

īsāk sakot - man pokuj ka tu pārkāp, galvenais neārstē citus, ka jamiem nav tādu tiesību "kļūdīties"....

Āzi, +60 ir kļūdīties?

hei pajolīt

no cik beidzas kļūdīšanas??? un kurš likuma pantiņš definē tiēsi +cik ir šofera kļūda (tev jau patīk ievērot likumus, katrā gadījumā prasīt lai citi ievēro tev baigi patīk, bet kad pašam jāievēro, tad sākās visādas atrunas)

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

īsāk sakot - man pokuj ka tu pārkāp, galvenais neārstē citus, ka jamiem nav tādu tiesību "kļūdīties"....

Āzi, +60 ir kļūdīties?

hei pajolīt

no cik beidzas kļūdīšanas??? un kurš likuma pantiņš definē tiēsi +cik ir šofera kļūda (tev jau patīk ievērot likumus, katrā gadījumā prasīt lai citi ievēro tev baigi patīk, bet kad pašam jāievēro, tad sākās visādas atrunas)

Paņem un vienkārši aizej nahuj.

0 0 Atbildēt

Āzim Pirmajam-

man ir pajāt, ko un kā dara vedējs un ar ko ved.

Man ir objekts, kuru vajag nogādāt no punkta A uz punktu B un mani interesē , kurš to izdarīs par zemāku samaksu.

Pārējais mani neinteresē. Varbūt man pajautāt, vai viņu šoferim ir pareizā kategorija un vai viņš nepārkāpj braukšanas režīmu??

Ak tu, āzi...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

nez - a ja tam vedējam ir par 5 cm platāka piekabe un viss ir likuma robežās?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: nez - a ja tam vedējam ir par 5 cm platāka piekabe un viss ir likuma robežās?

Tur visticamāk ir tas pats, kas ar ātruma pārsniegšanu. Ir kaut kādi gabarīti, par ko nesoda.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

FastKiller rakstīja: bet jāņem vērā Latvijas kontingents, braukšanas kultūra uz vairāku joslu šosejām un zīmēšanās līmenis, kurš ir stipri augstāks par ES vidējo.

No kurienes lai rastos tas līmenis ja mūs tādas šosejas nav un tajās pašās dažās vietās "atļauts" vilkties pa kreiso joslu. Tak beidziet piesaukt vietā un nevietā, ka te Latvija būtu kāda īpaša vieta un noteikti nedrīkst kaut ko ieviest un jāgaida kāds nezināms īpašs moments tālākā nākotnē, kad nu varēšot ieviest . Kad ieviesīs tad runāsim, teorētiski var ilgi spriedelēt.

Cik vēsturē nav bijuši gadījumi, redz ka sievietēm nedrīkst ļaut ar velosipēdu braukt vai ļaut vēlēt, jo tad nu visa bruks un juks, pret tvaika dzinēju jācīnās, tas darbu atņemot, datoru 2000. gada kļūda utt. Kas bija? Nekas.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: ..... man ir pajāt, ko un kā dara vedējs un ar ko ved.

....

es tak tieši to pašu saku, tev ir pajāt

bet ir pasaulē valstis, kur klients sūdz šitādus lētos vedējus = pārkāpējus mentiem, menti drāž pārkāpējus, bet klients sit plaukstas un ir lepns par savu kļauzu....

un kūdras lielvalstī jau šito nesaprast - ir taču jācīnās ar lietām, kas neskar personīgo maku

0 0 Atbildēt

Āzi, kurā valstī klients sūdz policijā pārvadātāju, kurš pārvadā klienta mantu?

0 0 Atbildēt

nevajag nogalināt prezidentu.... tas ir likuma pārkāpums....

bet samaksāt kādam lai tas izdara likuma pārkāpumu - to jau latvijā drīkst

un mēs brīnāmies... cik mums sūdīgi... fotoradari traucē dzīvot..... deputāti nezog, jamie ekonomē - nu tāpat kā visi pārējie

0 0 Atbildēt

jā, tikai pārējos vajag noteeeeikti pamācīt kā pareizi dzīvot

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Palaidniex rakstīja: nez - a ja tam vedējam ir par 5 cm platāka piekabe un viss ir likuma robežās?

Tur visticamāk ir tas pats, kas ar ātruma pārsniegšanu. Ir kaut kādi gabarīti, par ko nesoda.

atceros, to tirgu )) tad kad vajadzēja, tad zināji gan gabarītus, gan MK noteikumus, lai būtu pēc likuma, tur jau vajadzēja konvoju vai ko tml, LV kompānija tevi irst pasūtīja, atradi leišus laikam, kas mūsu likumiem mīksto uzlika, pēc tam parādījās tāds formulējums " ir kaut kādi gabarīti", nu esi tu iepujis, tjipa, tad drīkst pārkāpt un tad nē...

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

atceros, to tirgu )) tad kad vajadzēja, tad zināji gan gabarītus, gan MK noteikumus, lai būtu pēc likuma, tur jau vajadzēja konvoju vai ko tml, LV kompānija tevi irst pasūtīja, atradi leišus laikam, kas mūsu likumiem mīksto uzlika, pēc tam parādījās tāds formulējums " ir kaut kādi gabarīti", nu esi tu iepujis, tjipa, tad drīkst pārkāpt un tad nē...

Ej ka tu nakuj, pajoliņ. Nekādus MK noteikumus citējis neesmu un neko par konvoju nezinu.

Idiotu bars, uz katru pusi +7 cm, augstums norma, svars norma...konvojs viņiem

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tieši par to stāsts - ideāls laiks, taisna sausa šoseja, divas joslas katrā virzienā, normāls cruise ātrums 110km/h, bet zīme 70 un FR bilde ar +15.

Idiotu bars

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tieši par to stāsts - ideāls laiks, taisna sausa šoseja, divas joslas katrā virzienā, normāls cruise ātrums 110km/h, bet zīme 70 un FR bilde ar +15.

Idiotu bars

Kaut ko tu acīm redzami neesi sapratis.

Manos pienākumos nav iepazīties ar kravas pārvadāšanas noteikumiem LV, DE, GB,LT, PL.

Man ir krava, ir tās gabarīti, ir pieprasījums to atvest no punkta A uz punktu B.

Mani nepavisam neinteresē,kā to izdara pārvadātājs

Un jebkurā gadījumā par +7 nav konvojs

Bet par +15 ir loģisks sods.

Visur ir pielaides. Promilēm ir pielaide 0,5 , ātruma mērīšanai ir pielaide, kravu pārvadājumiem arī.

Nevajag tupi demagoģēt.

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Idiotu bars

Klau - iedomāties, ka cīnoties ar cēloņiem ir jāiet un jāapstrīd zīmi, nevis FR (kas ir seku matu skaldīšana)!

Ir zīme - ir jāievēro!

Kamēr neviens neapstrīdēs tās zīmes, tikām tās būs debilas, neloģiskas un par to pārkāpšanu pienāksies likumīgs sods pārkāpuma konstatācijas gadījumā...

Kas te nesaprotams??

Vēlreiz atkārtoju otro jautājumu uz kuru neviens neatbild?

Kāda starpība:

1. zīme (50), bet fočē tikai sākot ar +21 km/h

2. zīme (70) un fočē sākot ar +1

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Kāda starpība:

Lasu un sāp galva, kā kāda starpība??

Ja pie 50 fočē no 21, tas ir apdraudējums, jo braukt vietā, kur ir 50 ar 71 ir bīstami.

Ja pie 70 fočē ar 71, tā ir kretīniska maucība.

Abos gadījumos ir paºkāpums, pirmajā jau otrās pakāpes sods,otrajā formāls pārkāpums.

0 0 Atbildēt

man gan liekas, ka +7cm * 2 puses ir 14 cm

tas apmēram kā tehniskajā apskatē ar paaugstinātām atgāzēm - ja ir augstāk par ciparu - piebrauc vēlāk..... bet vadonc drošvien ietu meklēt maiņas vecāko

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Kāda starpība:

Lasu un sāp galva, kā kāda starpība??

Ja pie 50 fočē no 21, tas ir apdraudējums, jo braukt vietā, kur ir 50 ar 71 ir bīstami.

Ja pie 70 fočē ar 71, tā ir kretīniska maucība.

Abos gadījumos ir paºkāpums, pirmajā jau otrās pakāpes sods,otrajā formāls pārkāpums.

Ne gluži...

Tiesa, kam tad ir paredzēts pirmās pakāpes sods? Priekš kaķiem?

Problēma ir pavisam citur

Bet ja tās zīmes ir vienā un tajā pat vietā? Sanāk liekam cik gribam un līdz |+10 vai +20 jau drīkst? Liekam kaut pilsētas centrā zīmi (140) un tātad 150 vai 160 jau drīkst???

Padomājiet - problēma ir principā, kas ieaudzina tiesisko nihilismu ar nosaukumu "mazliet jau drīkst" uz 5 min. jau drīkst" utt... Kā tas var būt - rakstam 50 bet ļaujam 70??? Nešķiet mazliet tupi? Kāda mārrutka pēc jāraksta tas, kas nertiekņemts vērā?

Vēlāk tas izpaužas ne tikai CSN ievērošanā, bet pa ķēdīti it visur...

Tā pat cik uz šosejām nav krustu kur /! zīmes vietā stāv (70) ? Un kāpēc lai cilvēks tic tam 70, ja tā nozīme jāsaprot kā /!???

0 0 Atbildēt

galvenais jau nav fakts, ka "bišķi pārkāpt drīkst"

šoreiz bazars vairāk ir par to, ka - citiem ir viss precīzi jāievēro, bet ES varu "kļūdīties", "nezināt par gabarītiem" un citas tamlīdzīgas sev finansiāli izdevīgas lietas....

noķēra tevi un par ātrumu atņēma tiesības - nu samaksāji, dabūji atpakaļ....

kad citi brauc par `taru, tad tie ir tie, kas "apsit apkārtējos"

pie tam uz +14 vēl neapsit, bet +15 jai ir nopietns pārkāpums...

interesanti, kas būtu vainīgs, ja vadons uz +14 ietestos tajā smagajā, kas veda viņa paša plato kravu bez konvoja

p.n.

nekā personīga..... Pirmais pats pārkāpa, pārkāpj un pārkāps..... Pirmo tikai besī visādi pēkšņi pareizi kļuvušie āži....

0 0 Atbildēt

Pirmais, lasi divreiz vai desmit reizes.

Man nepieder transporta kompānija un man ir pajāt, KĀ viņi atved. Tā ir viņu atbildība.

Japar demagoģiju, zilais āzi, tad vai +7 cm uz ārmalu ( kas nav ārpus spoguļiem pat) , var ietest ar moci gabarītu dēļ?

Ak tu, zilais āzi..

0 0 Atbildēt

Programmer,drukā vēl

0 0 Atbildēt

Pirmais tak arī visu laiku saka, ka viss sliktais ir kāda cita atbildība

Lasītākie raksti

Jaunie raksti