Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Latvietim nekad nav labi... Uzstādīs otrais radars, kas nevis piestāda rēķinu bet ieslēdz sarkano gaismu... gaudotāji gribēja tādus - tagad, kad saņēma - atkal nav labi... Nu pipec vienkārši, kas par gaudotājiem un savu varoņdarbu nemanītājiem... Atkal FR vainīgs...

«Luksofors, protams, ir laba ideja, bet tas cik bieži tas ieslēdzas- slikta. Vakar piemēram, te bija divas avārijas, jo visi pieraduši, ka luksofora nav un brauc ar lielu ātrumu, tad strauji bremzē. Ja ir poga gājējiem, pienāc, piespied, pārej pāri un viss kārtībā, bet tagad visu laiku deg sarkanā gaisma, tā ir kaut kāda nejēdzība,» stāsta Aleksandrs.

www.apollo.lv/...

šitas uz Jelgavenes labs. Pagājšnedēļ rullēju tur otrā joslā. Normāli pēc luksofora paātrinos līdz kādiem 70 un ripinu, jo priekšā tajā gājēju luksoforā tāpat sarkans. Blakus smagais velk, kā ierauga gājēju luksoforā zaļo, tā min virsū līdz kādiem 85. Un sarkanais šim uzreiz priekšā.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Un sarkanais šim uzreiz priekšā.

0 0 Atbildēt

Un tad tur vajag uzlikt kameru, kura fiksē tos ēzeļus, kuri pārbrauc pie sarkanā.

Labi,ka mums ieviešas tehnoloģijas.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Un tad tur vajag uzlikt kameru, kura fiksē tos ēzeļus, kuri pārbrauc pie sarkanā.

Labi,ka mums ieviešas tehnoloģijas.

un tad atkal sēne īdēs, ka sodīts tiek nevainīgais mašīnas turētājs

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

piekrītu, ka dumji likt parv. FR stacionaras vietās, ja tie varētu būt tiešām dajebkur un dajebkādi, tad stulbeňiem vairāk sistu pa maku, un par ātrumluksaforiem, tādus vaig iebraucot visās mazajās pilsētiņās, jau pasen spāņi man tā iemācīja pamanīt baltās miestu zīmes!

0 0 Atbildēt

Tas luksafors pie Olaines tur nākamos pēc lidotāja . Brālēns saka ,ka visu laiku jāstājas ,lai cik pareizi brauc . Pats gan kādas 2 nedēļas nēesmu braucis uz Rīgu .

Pirms gadiem pie skuju pārbrauktuves posmā Rīga Jelgava , jocīgi saregulēts luksafors dienišķajam brauciena laikam uz Rīgu droši ļava pieskaitīt klāt kādas 40 min . , tas gan ilga dienu divas .

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

gvelž tavs brālēns. šodien braucu un visa kolona no iepriekšējā luksofora vilkās uz kādi 65. Un visi aizbrauca, sarkanais neieslēdzās. uz Rīgu braucot bija gājēji, kas pogu nospieda. tā kā tur notestēt nesanāca.

bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt

nu es arī pievienojos FR piešautajiem.

tā negodīgi no pakaļas Jelgavā pie 4. līnijas ar mega ātrumu 62 pie atļautā 50. Nu neko, desmit lati.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

bobcat rakstīja: nu es arī pievienojos FR piešautajiem.

tā negodīgi no pakaļas Jelgavā pie 4. līnijas ar mega ātrumu 62 pie atļautā 50. Nu neko, desmit lati.

a kābūtu godīgi?

šaujot no priekšas?

vai pie iekpriekšējā krustojuma iekāpj salonā milicis un saka - zini pēc 743 metriem ir radars kas šaus pakaļā, un tad pēc šāda brīdinājuma tik un tā tiec pieķerts?

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

a kābūtu godīgi?

šaujot no priekšas?

vai pie iekpriekšējā krustojuma iekāpj salonā milicis un saka - zini pēc 743 metriem ir radars kas šaus pakaļā, un tad pēc šāda brīdinājuma tik un tā tiec pieķerts?

Ja kāds arī Tev, megapareizajam, tagad mēģinās skaidrot, kāpēc negodīgi un ar ko normāla valsts atšķiras no policejiskas valsts, tad nonāksim atkal pie pajoļiem un nākošajām 200 lapām šajā topikā

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

a kābūtu godīgi?

šaujot no priekšas?

Ja kāds arī Tev, megapareizajam, tagad mēģinās skaidrot, kāpēc negodīgi un ar ko normāla valsts atšķiras no policejiskas valsts, tad nonāksim atkal pie pajoļiem un nākošajām 200 lapām šajā topikā

Kāpēc mega pareizajam? tāds nu nekādi nevaru būt - ir 3 fotoprotokoli.

Bet mobilo radartu saukt par negodīgu metodi - nu piedodiet...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Kāpēc mega pareizajam? tāds nu nekādi nevaru būt - ir 3 fotoprotokoli.

Bet mobilo radartu saukt par negodīgu metodi - nu piedodiet...

Es arī nedaudz esmu uzmetis lūpu par FR bildi ar +14, kas iegūta, iešaujot pakaļā pie izbraukšanas no Raganas Valmieras virzienā. Uz Valmieras šosejas Raganā vispār ir tikai viens liels krustojums, pārējais aizauguši lauki. Valmieras pusē baltā zīme beidzas ļooooti tālu un biju jau paspējis paātrināties. Šajā vietā bīstamība nekāda, no "satiksmes drošības" viedokļa nedz iebraucošie, kas uzreiz nenomet uz 50, nedz izbraucošie nekādus draudus nerada. Ja domājam par "satiksmes drošību", tad FR bija jābūt pie tā vienīgā krustojuma (bet FR peļņa tur noteikti būtu daudz mazāka).

P.S. zinu, ka pārkāpums tehniski bija un FR pie tā nav vainīgs.

P.S.S. mugurā šaušana pie mums iet cauri tikai tāpēc, ka nav jāidentificē vadītājs pēc FR bildes. Daudzās normālās valstīs pakaļā šaut nedrīkst ...

0 0 Atbildēt

un kā sodīsi donorus uz mopēdiem? tos vaše tajās valstīs ķiverē nevar atpazīt.

pie mums derētu metodiski izķert un sodīt visus numuru locītājus...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: un kā sodīsi donorus uz mopēdiem? tos vaše tajās valstīs ķiverē nevar atpazīt.

Zinu jau zinu, ka tos donorus savādāk vispār nevarēs izķert.

P.S. Vakar redzēju, kā divi CP moči 11.novembra krastmalas posmā zem akmens tilta bija apturējuši 3 uzlocītājus. Grūti viņiem gāja - donori kaut ko ar pirkstiem vicinājās, protestēja. Viens no donoriem bija beibe, kas bija īpaši aktivizēta. Nezinu, kā beidzās - vai ar protokoliem, vai ar mēneša brīvpusdienām abiem CP

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Palaidniex rakstīja: un kā sodīsi donorus uz mopēdiem? tos vaše tajās valstīs ķiverē nevar atpazīt.

Zinu jau zinu, ka tos donorus savādāk vispār nevarēs izķert.

P.S. Vakar redzēju, kā divi CP moči 11.novembra krastmalas posmā zem akmens tilta bija apturējuši 3 uzlocītājus. Grūti viņiem gāja - donori kaut ko ar pirkstiem vicinājās, protestēja. Viens no donoriem bija beibe, kas bija īpaši aktivizēta. Nezinu, kā beidzās - vai ar protokoliem, vai ar mēneša brīvpusdienām abiem CP

savulaik pat vienkārši ļoti netīru (nesalasāmu) vai naktī neizgaismotu numurzīmi traktēja kā apzinātu valsts numura zīmes slēpšanu un tad par to bija Ls 35.-

Ceru, ka nav samazināts sods...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

bobcat rakstīja: nu es arī pievienojos FR piešautajiem.

a kābūtu godīgi?

šaujot no priekšas?

Labi , pārkāpums bija . Bet nu tā FR izvietošanas vieta tomēr drīzāk raksturojuma kā ..... teiksim (nav domāts par drošību ,bet ko citu ) Tur ir 4 joslu tiko pabeigts ceļš , kur 70 km/h uz mazu gabaliņu nomaina 50 km/h un tajā sprugā arī šauj . Jāpiezīmē , nu jau retāk tur stāv .

0 0 Atbildēt

radara izvietošanas vieta vai ātruma ierobežojumi izvietošana?

radaram tak vienalga cik uz zīmes, viņš jau fiksē tikai, kad pārkāpts tas kas uz zīmes...

0 0 Atbildēt

Vecajam āzim ari FR ,izrādās, ir problēma. Un vēl daudz kas aizmirsies ,vecuma marzmā. Kalpodams TP pats atbalstījis daudzas lietas, arī Airbaltiku, tagad smird, vai nav viens sūda gabals??

www.apollo.lv/...

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

deksters = west

0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja: deksters = west

Loģiski, kurš gan cits

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

nu es arī pievienojos FR piešautajiem.

=====================

Kas tur negodīgs? Es tev varētu vien novēlēt, tādā

valstiņā, kā Šveice, pamēģināt pārsniegt ātrumu

par 12 km/h Man tas būtu maksājis 120 CHF ...

Un "šāva" no "mugurpuses"

Gugi Reģ.: 11.04.2003
0 0 Atbildēt

Man ar šorīt atnesa foto, no aizmugures Raganā uzšauts, atļautais 50, fiksēts 66, noņemot iespējamo kļūdu 63, viss ok, cēneris aizripoja Valsts kases virzienā.

Fiksēts 25.07., atnesa šorīt, nepilna mēneša laikā paspējuši apstrādāt.

0 0 Atbildēt

Gugi rakstīja: Man ar šorīt atnesa foto, no aizmugures Raganā uzšauts, atļautais 50, fiksēts 66, noņemot iespējamo kļūdu 63, viss ok, cēneris aizripoja Valsts kases virzienā.

Fiksēts 25.07., atnesa šorīt, nepilna mēneša laikā paspējuši apstrādāt.

ir ir ātrāk sākuši strādāt

man kaut kādā augustā atnesa par 21 jūniju, un pēc tam par 10 jūliju burtiski pēc 2 dienām...

Gugi Reģ.: 11.04.2003
0 0 Atbildēt

Viss jau ar laiku ieliekās pareizajās sliedēs.

Vienīgā neērtība radās, ka bija plāns šorīt ilgāk pagulēt, bet pastniece izjauca, izrā'das jāatstāj arī autogrāfs

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Šodien visai interesantu skatu nācās novērot Lietuvā, ceļā no Viļņas. Starp Panevēžu un Latvijas robežu kreisajā pusē stāvēja saplēsts, nogāzies stacionārais ledusskapis (kā mūsējais, tikai pelēks un aprūsējis) un bija redzamas riepu švīkas - no mana braukšanas virziena, ceļam pāri, tieši fotoradaram virsū. Tā arī nesapratu - kāds speciāli ar auto tesās visrūs?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti