i_edgars rakstīja: Lietuvā sodi ir ļoti lieli! Mazākais ko piesola autiņam ar LV numuriem ir sākot ar 25 Ls.
cik reizes esi maksājis un kā izskatās soda piestādīšana?
i_edgars rakstīja: Lietuvā sodi ir ļoti lieli! Mazākais ko piesola autiņam ar LV numuriem ir sākot ar 25 Ls.
cik reizes esi maksājis un kā izskatās soda piestādīšana?
Pirmais rakstīja: tā pļā...
ir kādam pieredze ar polijas un lietuvas fotokastēm? ir kas? cik? pēc cik ilga laika?
Nu uz patreizējo brīdi sadarbība šinī jomā ir uz brīvprātības principa, tobiš var atnākt un var neatnākt foto. Laikam jau šami skatās vai ir vērts sūtīt vai naf, bet tas sods tiek saglabāts datu bāzēs un līdz ar to gada laikā uzraujoties uz Šamu CP var nākties maksāt arī par to.
Nu ja Tu ar Šamiem komunicē tapat ka te, tad uzskati, ka Tev paveicies, ka tik lēti tiki cauri
Es maksājis esmu tikai vienu reizi 50 LTL (ap 10Ls), bez "kvitancijas" un tapēc ka vairāk cash nebija, par 105kmh (nepamanīju zīmi) kaut kādā miestā naktī. Pārējās sarunas ir beigušās ar pamācībām, lai turpmak braucu prātīgāk un uzmanīgak.
nav bazara par ekipāžām
toFiks ir par fotoradariem....
es atvilku no varšavas 8 stundās.... točno redzēju daudzas fotokastes.... un točno zinu, ka pārsniedzu....
Nu es tak saku sadarbība ir uz brīvprātības principa. Ja Tev pienākošais sods ir adekvāts Tevis sameklēšanas soda kvīts izrakstīšanas un nosūtīšanas izdevumiem, tad meklēs, rakstīs sūtīs, a ja nē tad guli mierīgs.
Iekš LT bildē (izraksta sodu) no +17.
CRDI rakstīja: Nu es tak saku sadarbība ir uz brīvprātības principa. Ja Tev pienākošais sods ir adekvāts Tevis sameklēšanas soda kvīts izrakstīšanas un nosūtīšanas izdevumiem, tad meklēs, rakstīs sūtīs, a ja nē tad guli mierīgs.
man domāt, ka "brīvprātības princips" nozīmē to, ka pārkāpējs pats izvēlas maksāt vai nē
Pirmais rakstīja:
es atvilku no varšavas 8 stundās.... točno redzēju daudzas fotokastes.... un točno zinu, ka pārsniedzu....
baigi apmierināts ar to sajuties tagad ? 18 gadīga pumpaiņa cienīga lielīšanās, iedomājies tik, 8h no Varšavas.
CRDI rakstīja:
Kur tas ir atrunāts ?
Pirmais rakstīja: tā pļā...
ir kādam pieredze ar polijas un lietuvas fotokastēm? ir kas? cik? pēc cik ilga laika?
Man ir ar DE un EE. Pirmais gadījums bija 2009. gadā, līdz šim nekas nav atnācis. Otrais bijs jūnija sākumā, pie tam, tajā dienā biju makten agresīvs un šī bija jau otrā sesija (pirmā tajā dienā bija uz Dienvidu tilta, par kuru rēķins atnāca pirms mēneša apmēram), bet, nu, arī līdz šai baltai dienai nekā nav.
DekstersFF rakstīja:
Pirmais rakstīja:
baigi apmierināts ar to sajuties tagad ? 18 gadīga pumpaiņa cienīga lielīšanās, iedomājies tik, 8h no Varšavas.
atkal vēlies atsūkāt?
CRDI rakstīja:
Nu ja Tu ar Šamiem komunicē tapat ka te, tad uzskati, ka Tev paveicies,
Pats uz savu komunikācijas veidu TE paskaties! Tā vien liekas, ka kaut kāds tiko rakstīt iemācīejies šmurguls kas regulāri kulaku krata aiz mājas stūra. Ja nebūtu redzējis tavu bildi, tad nekad nenoticētu ka esi pat pilngadīgs!
A par lietu - nekad LT neesmu maksājis sodus, vienmēr ilgu un plašu sarunu rezultātā esmu izsprucis neko nemaksājot. Nu bet ap stundu komunicēt ar pogainajiem iespējams ir vēl bargāks sods, kā izvilkt kaut ko no maka.
Ir iebraukts zem zīmes (kuru neredzēju), ir vīlēts + 50 virs atļautā un vēl pāris reizes pa "sīkumiem".
i_edgars rakstīja: A par lietu - nekad LT neesmu maksājis sodus, vienmēr ilgu un plašu sarunu rezultātā esmu izsprucis neko nemaksājot. Nu bet ap stundu komunicēt ar pogainajiem iespējams ir vēl bargāks sods, kā izvilkt kaut ko no maka.
Ir iebraukts zem zīmes (kuru neredzēju), ir vīlēts + 50 virs atļautā un vēl pāris reizes pa "sīkumiem".
kur un ar ar kādiem pogainajiem tu komunicēji par fotoradara sodu par +50km/h?
DekstersFF rakstīja:
CRDI rakstīja:
Kur tas ir atrunāts ?
Nezinu, vai ir kaut kur atrunāts, bet to teica gan leišu braucēji gan šamu CP. Jo šiem, ja kas, ir tāda sistēma, kā Timrots grib ieviest.
Pirmais rakstīja:
CRDI rakstīja: Nu es tak saku sadarbība ir uz brīvprātības principa. Ja Tev pienākošais sods ir adekvāts Tevis sameklēšanas soda kvīts izrakstīšanas un nosūtīšanas izdevumiem, tad meklēs, rakstīs sūtīs, a ja nē tad guli mierīgs.
man domāt, ka "brīvprātības princips" nozīmē to, ka pārkāpējs pats izvēlas maksāt vai nē
Ta teica kauč kāda VP pārstāve, pagaidām ar nevienu valsti oficiāli nekādi līgumi nepastāv, uz brīvpratības principa ir sadarbība ar PL, LT, un Skandināviem.
CRDI rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
CRDI rakstīja:
Kur tas ir atrunāts ?
Nezinu, vai ir kaut kur atrunāts, bet to teica gan leišu braucēji gan šamu CP. Jo šiem, ja kas, ir tāda sistēma, kā Timrots grib ieviest.
Un kāpēc mums vajag tā, kā teica leišu braucēji un kā Timrots grib?
Kas vispār ir Timrots ??
Daudzus apmierina situācija,kāda ir tagad. Pārsniedzi-maksā. Un brauc lēnāk, nekur nav jāsteidzas, ka nevar pabraukt ar atļauto ātrumu. Kā tas pamuļķais Šlegs pateica- man bizness,man jābrauc, nav laika blenzt spidometrā. Normālā valstī tādam āzim atņemtu tiesības. Atradies baigais kings ibio.
Uz cik tad vajadzētu atļaut braukt (ar grozījumiem CSN), lai litotgribētāji teiktu, ka nu ir labi un ātrāk nemaz neprasās... Cik ir tas ātrums pilsētā un ārpus tās, cik drīkstētu braukt, lai nevajadzētu tādus puslegālus +15? Nu tā interesanti paliek...
DekstersFF rakstīja:
CRDI rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
CRDI rakstīja:
Kur tas ir atrunāts ?
Un kāpēc mums vajag tā, kā teica leišu braucēji un kā Timrots grib?
Kas vispār ir Timrots ??
Daudzus apmierina situācija,kāda ir tagad. Pārsniedzi-maksā. Un brauc lēnāk, nekur nav jāsteidzas, ka nevar pabraukt ar atļauto ātrumu. Kā tas pamuļķais Šlegs pateica- man bizness,man jābrauc, nav laika blenzt spidometrā. Normālā valstī tādam āzim atņemtu tiesības. Atradies baigais kings ibio.
Leišiem to sistēmu ieviesa tapēc, ka pēc FR ieviešanas strauji palielinājās šmigas kreši, jo šamu CP sakara ar FR samazināja.
Tamdēļ šamiem ir noteikts, ka FR fiksētie pārkāpumi drīksts būt ne vairāk kā 30% no visiem.
Palaidniex rakstīja: Uz cik tad vajadzētu atļaut braukt (ar grozījumiem CSN), lai litotgribētāji teiktu, ka nu ir labi un ātrāk nemaz neprasās... Cik ir tas ātrums pilsētā un ārpus tās, cik drīkstētu braukt, lai nevajadzētu tādus puslegālus +15? Nu tā interesanti paliek...
Teikšu tā: pilsētās 60, ārpus 100 vai, kur ir ar sadalošā joslu pa vidu -110/120. Piem. līdz Ogrei, Siguldas trasē (kad salabos) uz Jūrmalenes, Jelgavas trases uc. Pietiek čakarēt cilvēkus ar kaut kādiem debīliem, aizvēsturiskiem ierobežojumiem.
Kādam neliekas mazliet dīvaini, ka kādā 80.gadā ar tizliem žiguļiem, moskābeļiem, zapariem un visādiem citādiem gruzavikiem ar riepām_kādas_nu_kurš_varēja_pa_blatu_dabūt un kuriem plīsa gan bremžu šļaukas, gan bedrē riteni zaprasta varēja atstāt pa pilsētu varēja braukt uz 60, bet tagad ar normāliem autiņiem ir jāvelkās??? Kur loģika?
Ātrumu vajag palielināt, bet tad arī FR, lai soda no +10 km/h (rezerve apdzīšanai tomēr ir jāatstāj)
Pirmais rakstīja:
kur un ar ar kādiem pogainajiem tu komunicēji par fotoradara sodu par +50km/h?
Es runāju par pogainajiem ar termosu rokās! Un atbildēju citam pajolim par reālo iemaksu apmēru.
Šodien par radio stāstīja, ka Čehijā vienas nakts laikā uzradies 300km garš autobānis ar atļauto ātrumu 130km/h.
Kā tas iespējams - emenetāri - satiksmes organizētāji sapratuši, ka esošā šoseja atbilst braukšanai ar 130km/h un nomainīja attiecīgā posma statusu
Laimīgie čehi, viņu satiksmes organizatori nav saslimuši ar mūsējo "biznesa" modeli, kas paredz FR uz katra daudz maz ātrāk braucama posma.
Speciāli Deksteram par "kļūdīties ir cilvēcīgi": www.tvnet.lv/...
Lai arī ES darījumiem PVN nepiemēro, ja vienreiz jau piemērots kādā ES valstī, « drošībai labāk esot to [PVN] iekasēt, jo kļūdas gadījumā iedzīvotājs varēs vērsties un atgūt savu naudu »
neticu tam rakstam. ir kaudze pirkumu no UK un nevienam nekad nekāds pvns nav rēķināts. Ir tupi cilvēki, kas pērk no ebay.co.uk un domā, ka tad tas nāks no UK. Lai gan nāk no ķīnas, japānas vai kaut kādas offšora zonas. par tiem, protams, ka uzliek PVN.
patiesībā jau tur rakstīts, kas muitai sajauca galvu - izcelsme Japāna. Tā kā tā nav sistēma, bet viens lohs muitā.
Palaidniex rakstīja: Uz cik tad vajadzētu atļaut braukt (ar grozījumiem CSN), lai litotgribētāji teiktu, ka nu ir labi un ātrāk nemaz neprasās... Cik ir tas ātrums pilsētā un ārpus tās, cik drīkstētu braukt, lai nevajadzētu tādus puslegālus +15? Nu tā interesanti paliek...
60 pilsēta. 80 visādas biķernieku, šmerļa, krasta dzelzavas un tamlīdzīgas.
Ārpus pilsētas- atkarībā no situācijas (ceļa platums, seguma stāvoklis, pārredzamība) 70-90-100- 110-130 būs labi.
Var uztaisīt kā Jūrmalā ja brauc zaļajā vilnī- brauksi uz 50 nepaspēsi līdz dzeltenajam. Brauksi ar 63-atkal dabūsi bremzēt jo būsi pa ātru. Bet ar 55-60 var izbraukt cauri pus jūrmalai pat nepieskaroties bremžu pedālim.
Un kas attiecas uz tavu indīgumu replikās- pamēģini pabraukt pa brīvībeni vai čakeni kaut vai uz 80-90... nez vai sanāks. Varbūt Kr Barona ielu uz 70 izmēģini.... Pats sapratīsi kā situācija ierobežo ātrumu.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .