klau taaneko - kur ir 25000 parakstus savākusi iniciatīva par ātruma ierobežojuma zīmju 60 un 80 izmantošanu?
Manuprāt labsa ideja - tikai petīcijas nav - ir gaušanās par sliktajiem FR...
klau taaneko - kur ir 25000 parakstus savākusi iniciatīva par ātruma ierobežojuma zīmju 60 un 80 izmantošanu?
vaig kā ēģiptes laukos.... Nekādu mentu, nekādu radaru... Ātruma ierobežojumi tiek pārsvarā realizēti ar pumpām uz ceļa vai betona blokiem, kas liek taisīt slalomu.... Pa pilsēteles ielām vālē pepelaci ar desmitgadīgiem bērniem pie stūres.. Un visi ir laimīgi...
Palaidniex rakstīja: klau taaneko - kur ir 25000 parakstus savākusi iniciatīva par ātruma ierobežojuma zīmju 60 un 80 izmantošanu?
Manuprāt nav gaušanās par sliktajiem FR bet gan neizpratne par labas idejas stulbu pielietojumu+ visa no FR iespējamā iegūstamā labuma neizmantošanu.
Tev nekad nav ienācis prātā ka šī +15 problēma radās saistībā ar fotoradaru un par tiem brīdinošo zīmju patreizējā izvietojuma dēļ?
Ceru ka neuzrakstiju pārāk sarežģīti?!
CRDI rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
CRDI rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
CRDI rakstīja:
Iekš LT bildē (izraksta sodu) no +17.
Kur tas ir atrunāts ?
Nezinu, vai ir kaut kur atrunāts, bet to teica gan leišu braucēji gan šamu CP. Jo šiem, ja kas, ir tāda sistēma, kā Timrots grib ieviest.
Un kāpēc mums vajag tā, kā teica leišu braucēji un kā Timrots grib?
Kas vispār ir Timrots ??
Daudzus apmierina situācija,kāda ir tagad. Pārsniedzi-maksā. Un brauc lēnāk, nekur nav jāsteidzas, ka nevar pabraukt ar atļauto ātrumu. Kā tas pamuļķais Šlegs pateica- man bizness,man jābrauc, nav laika blenzt spidometrā. Normālā valstī tādam āzim atņemtu tiesības. Atradies baigais kings ibio.
Leišiem to sistēmu ieviesa tapēc, ka pēc FR ieviešanas strauji palielinājās šmigas kreši, jo šamu CP sakara ar FR samazināja.
Tamdēļ šamiem ir noteikts, ka FR fiksētie pārkāpumi drīksts būt ne vairāk kā 30% no visiem.
Kāds sakars FR ar šmigas krešiem?? Pie katra FR dod bezmaksas glāzi? Kas liedz CP patrulēt tik pat kā agrāk, bet bez galvenā uzstādījuma- ātruma kontrole? Kāpēc naudu nevar novirzīt no FR CP algām, bet lai džeki vestēs soda beidzot par nepareizu manevrēšanu, apdzīšanu nevietā utt.
Esmu PRET idiotisku kampaņu, kurā prasa atļaut nesodīti braukt +15. Esmu PAR to,lai sakārto ātruma režīma sistēmu. Nevajag izdomāt kaut kādus pakārtotus izgājienus, bet gan pa tiešo lūgt sakārtot problēmu.
Timrota 'akcija' ir kas līdzīgs zobārsta mēģinājumam sastrutojuša zoba problēmu risināt ar ibumetīnu.
vadonc varētu atrast kādu "atbildīgo" personāžu, kas izdomāja pirms fotoradaru projekta sākuma novākt no ceļiem radarmentus... Tikai banānijā ko tādu var izdomāt.... Kas, tie menti traucēja radarkastēm slaukt kāpostu????
Tāpat plānotais radarkāposts netiek iekasēts... Kas tagad traucē sūtīt palīgā fēnotājus???
Un labākās kases vietas būtu kakraz aiz fotokastēm...
Vakar pārvietojamais bija uzstutēts pirms uzbraukšanas uz salu tilta... Cik es tur tuvumā dzīvoju, ne reizi neesmu avāriju redzējis.... Bet tur ir 50 atļautais....
taaneko rakstīja:
60 pilsēta. 80 visādas biķernieku, šmerļa, krasta dzelzavas un tamlīdzīgas.
Ārpus pilsētas- atkarībā no situācijas (ceļa platums, seguma stāvoklis, pārredzamība) 70-90-100- 110-130 būs labi.
A uz jūrmalenes 170?
taaneko rakstīja:
Palaidniex rakstīja: klau taaneko - kur ir 25000 parakstus savākusi iniciatīva par ātruma ierobežojuma zīmju 60 un 80 izmantošanu?
Manuprāt nav gaušanās par sliktajiem FR bet gan neizpratne par labas idejas stulbu pielietojumu+ visa no FR iespējamā iegūstamā labuma neizmantošanu.
Tev nekad nav ienācis prātā ka šī +15 problēma radās saistībā ar fotoradaru un par tiem brīdinošo zīmju patreizējā izvietojuma dēļ?
Ceru ka neuzrakstiju pārāk sarežģīti?!
muļķis vai izliecies?
ja pilsētā ir 50, un 70 (jūrmalā ir arī 60 un 80), ārpus 90 un 100... bet visu laiku gribās pārsniegt 10-15 km/h - tad jau problēma ir nevis radaros bet zīmēs,.
TIkai kāpēc jābāļuj uz FR nevis uz ceļa organizētājiem?
Un vēl - kurā valstī pirms mobilajiem radariem esi redzējis brīdinājuma zīmes?
Palaidniex rakstīja: .....
Un vēl - kurā valstī pirms mobilajiem radariem esi redzējis brīdinājuma zīmes?
es esmu redzējis.... polijā...
Pirmais rakstīja: vadonc varētu atrast kādu "atbildīgo" personāžu, kas izdomāja pirms fotoradaru projekta sākuma novākt no ceļiem radarmentus... Tikai banānijā ko tādu var izdomāt.... Kas, tie menti traucēja radarkastēm slaukt kāpostu????
Vai tad viņu vairs nav? Uz A1/A7 regulāri vizinās, arī uz Jelgavenes jamie ir diezgan bieži manāmi.
Bams rakstīja:
Pirmais rakstīja: vadonc varētu atrast kādu "atbildīgo" personāžu, kas izdomāja pirms fotoradaru projekta sākuma novākt no ceļiem radarmentus... Tikai banānijā ko tādu var izdomāt.... Kas, tie menti traucēja radarkastēm slaukt kāpostu????
Vai tad viņu vairs nav? Uz A1/A7 regulāri vizinās, arī uz Jelgavenes jamie ir diezgan bieži manāmi.
kopš fotošopa ieviešanas es neesmu redzējis nevienu fēnotāju.... ir visādi nikni "dokumentu pārbaudītāji" ar alkotesteriem
vakar pa ilgiem laikiem redzēju poliču zubāru...
kādam bija "paveicies"
DekstersFF rakstīja:
1. Kāds sakars FR ar šmigas krešiem?? Pie katra FR dod bezmaksas glāzi?
2. Kas liedz CP patrulēt tik pat kā agrāk, bet bez galvenā uzstādījuma- ātruma kontrole?
3. Kāpēc naudu nevar novirzīt no FR CP algām, bet lai džeki vestēs soda beidzot par nepareizu manevrēšanu, apdzīšanu nevietā utt.
1. Tapēc, ka pēc CP atšķirībā no FR pie ātruma kontroles aizdomu gadījuma var palūgt iepūst, un tādejādi novērst nelaimīti...
2. Pazvani paprasi...
3. Tapēc ka nekas prātīgs no tā kāposta nepaliek... Varbūt labi ja katram CP Ls 10 pirms nodokļiem
Pirmais rakstīja:
Vakar pārvietojamais bija uzstutēts pirms uzbraukšanas uz salu tilta... Cik es tur tuvumā dzīvoju, ne reizi neesmu avāriju redzējis.... Bet tur ir 50 atļautais....
Ja kaut kur nav bijusi avārija, tas uzreiz rada vajadzību tajā vietā pacelt atļauto ātrumu?
Tu, vārgalvīt.
Bams rakstīja:
Pēdējo redzēju pagājušajā sestdienā uz Rīgas apvedceļa pie Jaunmārupes.
Tak Pirmajam un tamlīdzīgajiem vajag demagoģijas nešanai tēmas. Delfos izlasījis,ka nav un tad uzskata,ka nav.
Pirmais rakstīja:
Bams rakstīja:
kopš fotošopa ieviešanas es neesmu redzējis nevienu fēnotāju.... ir visādi nikni "dokumentu pārbaudītāji" ar alkotesteriem
Nopērc brilles
Pirmais rakstīja:
Bams rakstīja:
Šovasar pāris reizes redzēju fēnotājus pie Cēsīm - uz Pleskavenes, kur kalniņā, kur jāgriež nost uz pārvadu.
Mani pirms mēneša uz A7 mežā starp Iecavu un Ķekavas apli paņēma fēns. 90 vietā 114. Izrakstīja brīdinājumu.
DekstersFF rakstīja:
Ja kaut kur nav bijusi avārija, tas uzreiz rada vajadzību tajā vietā pacelt atļauto ātrumu?
Tu, vārgalvīt.
Nē, tas par to nelieciena, taču tajā vietā ātrumu var samazināt tikai pirmajā joslā - kas griežas uz/no tilta.. Pārējās joslās samazinājums ir diezgan bezjēdzīgs.. Taču diez vai kāds pie mums spēj iedomāties, ka dažādās var joslās likt dažādus ātruma ierobežojumus
P.S. Ja runā par fēniem, tad šos atkal manu (iespējams, bija, bet vienkārši neredzēju) tikai pēdējās pāris dienas..
Palaidniex rakstīja: vakar pa ilgiem laikiem redzēju poliču zubāru...
kādam bija "paveicies"
Subāri nefēno no krūma.... Vai kāds ir redzējis fēnotāju kopš parakstīja slaveno papīrīti?
Pirmais rakstīja:
Palaidniex rakstīja: vakar pa ilgiem laikiem redzēju poliču zubāru...
kādam bija "paveicies"
Subāri nefēno no krūma.... Vai kāds ir redzējis fēnotāju kopš parakstīja slaveno papīrīti?
Kāda starpība,ar ko policija mēra ātrumu??
Vai tev vienkārši kārtējo reizi vajag piepisties pie jebkura notikuma lai būtu par ko padirst?
Tu neesi mēģinājis beidzot pacelt savu kvalifikāciju vismaz, nevis censties VISĀS sfērās būt pārgudrs un uzdot mūžīgos jautājumus 'parādi man' ?
DekstersFF rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Tu, vārgalvīt.
Tak pērvietojamos solīja likt "melnajos punktos".... Pat man meža ceķa galā ir oficiāls pārvietojamā radara dežūrpunkts.... Jo tur esot bijušas 4 avārijas - tajā skaitā apgāzās betonvedējs, kaimiņam nokrita buldozers no treilera... Vajag tomēr kautkā kontrolēt lai betonvedēji nemauc uz sotaka atpakaļejošos elkoņos vai ne....
Agrāk fēnotāji bija vienā vakarā nesaskaitāmi uz vienas rokas pirkstiem.... Kut ta tie pēkšņi pazuda kad sāka fotokastes likt????
hei āzīt, kā sabiedriskā organizācija jūtās?
Vai tu tagad esi palicis tik pareizs, ka vairs jamo nedibini
starp citu - Pirmais jau sen rakstīja, ka nav prāta darbs TIK traki lobēt fotobiznesu.... Tam ir jāstrādā paralēli ar fēnotājiem.... Pat ziftiņč sabulaik pļurkstēja, ka 100 metrus aiz fotokases var būt fēnotājs un tad būs abi sodi jāpiķo..... Ir kāds ko tādu redzējis?????
Pirmais dalās savā personīgajā pieredzē.... Ja pirmsfoto ēras laikā Pirmais pamanījās savākt 5 ātrumpunktus uz fēniem un vēl čupiņu to punktu vienkārši uz vietas iemainīja pret dažādu krāsu papīrīšiem.... Tad kopš ir fotobizness ar zināmām vietām, fēnotāju vietā Pirmo stādina tikai dokumentu pārbaudītāji.....
Bet tā jau droši vien ir tikai sakritība
GB12 rakstīja:
taaneko rakstīja:
60 pilsēta. 80 visādas biķernieku, šmerļa, krasta dzelzavas un tamlīdzīgas.
Ārpus pilsētas- atkarībā no situācijas (ceļa platums, seguma stāvoklis, pārredzamība) 70-90-100- 110-130 būs labi.
A uz jūrmalenes 170?
Atceros Prāgā manījis uz vienas ielas, ķipa mūsu Lāčplēša pirms Salu tilta, pa nakti atļauts vilkt uz 100. Tālāk kkāds pārvads bija. Vienā tunelī arī bija 100, neredzēju gan uz cik buss vilka, bet braucām kādas minūtes 5 tam cauri.
Pirmais, varbūt ka tu nezini, bet ir taisnība un ir patiesība. Paliec vien pie savas taisnībiņas
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .