Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Crankshaft rakstīja: > Pirmais

Nelādējas tā tevis nosauktā adrese, nesaprot gūglis Vai nav vienkāršāk uzrakstīt, kurā vietā, jo, kā jau teicu, Salu tilta abos galos praktiski nav vietas, kur nebūtu bijušas avārijas

īauto megadižportāls nesaprot, nevis gūglis

Uztaisi savu, labāku

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

GB12 rakstīja:

taaneko rakstīja:

60 pilsēta. 80 visādas biķernieku, šmerļa, krasta dzelzavas un tamlīdzīgas.

Ārpus pilsētas- atkarībā no situācijas (ceļa platums, seguma stāvoklis, pārredzamība) 70-90-100- 110-130 būs labi.

A uz jūrmalenes 170?

170? Traks vai? Kam Tev tāds ātrums- vojādžeris tak ātrāk par 135 tāpat neiet. Tādas trases kā jūrmalene- 130 pilnīgi pietiek.

Tev ir galīgi slikti ar galvu un nefiltrē, ko pats esi blējis?

Jušēn- nejauc! Ja kāds ko blēj, tad tas esi tu. Un tici man āzi- es atceros ko teicu, kā arī atceros par 160 km/h. Man vajadzēja iedzīt 15 minūtes, tapēc arī ķēru vietas, kur var tās vinnēt.

Par cik tu pasauli redzi caur ānusu- iedziļināties, mēģinot tev kaut ko skaidrot - galīgi nav jēgas. Labāk šo laiku patērēt braucot lēnām un apdomīgi. ... žēl tikai ka tu neesi vienīgais tāds...

0 0 Atbildēt

vajadzēja iedzīt, tātad bija legāli

Iedzinējs herovs.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

GB12 rakstīja:

taaneko rakstīja:

Ārpus pilsētas- atkarībā no situācijas (ceļa platums, seguma stāvoklis, pārredzamība) 70-90-100- 110-130 būs labi.

A uz jūrmalenes 170?

170? Traks vai? Kam Tev tāds ātrums- vojādžeris tak ātrāk par 135 tāpat neiet. Tādas trases kā jūrmalene- 130 pilnīgi pietiek.

takš pats lielījies, ka uz jūrmalenes uz 170 brauci... tad kā tu to dabūji gatavu ar vojādžeri, kas iet tikai uz 135?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

taaneko rakstīja:

GB12 rakstīja:

taaneko rakstīja:

A uz jūrmalenes 170?

takš pats lielījies, ka uz jūrmalenes uz 170 brauci... tad kā tu to dabūji gatavu ar vojādžeri, kas iet tikai uz 135?

Es nelielijos- fakts tika minēts tādēļ- ka

a) zīme par fotoradaru ir par tuvu- daudz lietderīgāk būtu ja lidotāji, kas nevēlas maksāt ievērotu atļauto ātrumu garākā ceļa posmā, kaut vai sākot no zīmes, "bīstami miglas zona"

b) zīme ir par tuvu un ja tā kārtīgi ieskrienas- tad arī kārtīgi jābremzē, kas nav īsti labi no satiksmes drošības viedokļa.

c) nesakārtotās un bezzobainās likumdošanas dēļ fotoradari attiecas tikai uz auto ar Latvijas nummuriem.

p.s. neesmu "latvietis praktiskais" un man nav vojādžeris.

seaman Reģ.: 18.08.2005
0 0 Atbildēt

šodien dzirdēju, ka tiek saņemts foto ar OCTA neesamības bildēm, no kautkada tur jūnija datuma uzņemta.

priekā, 60 lati un vēl pasak , ka FR nešancē!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

aiziet paraksti - manabalss.lv/...

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

taaneko

c) nesakārtotās un bezzobainās likumdošanas dēļ fotoradari attiecas tikai uz auto ar Latvijas nummuriem.

-------------------------------

Nesatraucies, viss tiks sakārtots un arī LV ķers process, kurš

plešas plašumā ES Tagad, piemēram, Vācijā vairs nevar

mierīgi spļaut uz noteikumiem ne francūzis, ne itālis, ne spānis vai polis Un otrādi. Attiecīgās valsts policija saņem vēsti ar foto vai protokolu no citas ES valsts un soda pēc saviem likumiem, ja pārkāpējs jau nav nokārtojis saistības valstī, kurā pārkāpis, kas dažos gadījumos var būt sāpīgi ...

0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: taaneko

-------------------------------

Nesatraucies, viss tiks sakārtots un arī LV ķers process, kurš

plešas plašumā ES Tagad, piemēram, Vācijā vairs nevar

mierīgi spļaut uz noteikumiem ne francūzis, ne itālis, ne spānis vai polis Un otrādi. Attiecīgās valsts policija saņem vēsti ar foto vai protokolu no citas ES valsts un soda pēc saviem likumiem, ja pārkāpējs jau nav nokārtojis saistības valstī, kurā pārkāpis, kas dažos gadījumos var būt sāpīgi ...

Uzreiz 3 nāk prātā- Krievija, Baltkrievija un Norvēģija nav ES valstis- tātad ar šiem nummuriem varēs izpildīties tālāk.

0 0 Atbildēt

reku Šveicē jau poliči zina ko darīt ar šo numuru lietotājiem - www.apollo.lv/...

0 0 Atbildēt

seaman rakstīja: šodien dzirdēju, ka tiek saņemts foto ar OCTA neesamības bildēm, no kautkada tur jūnija datuma uzņemta.

priekā, 60 lati un vēl pasak , ka FR nešancē!

Nu un? Ļoti pareizi...

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

taaneko

Uzreiz 3 nāk prātā- Krievija, Baltkrievija un Norvēģija nav ES valstis- tātad ar šiem nummuriem varēs izpildīties tālāk.

========================

Norvēģijas, tāpat, kā Šveices likumdošana par 95% ir sakārtoti atbilstoši ES likumdošanai, praksē tas nozīmē, ka norvēģis vai šveicietis ir 1:1 ar ES valsts pilsoni Pilsoņi, kuri sukā ar Krievijas , B-Krievijas, Ukrainas numuriem, vispār uzmanās, jo auto ar šiem numuriem jau tā izpelnās pastiprinātu uzmanību no kārtības sargu puses Tāpēc jau viņu oligarhi reģistrē savas megaķerras šeit, nevis Krievijā

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: aiziet paraksti - manabalss.lv/...

Aaaaa! Tas laikam ir tavs bērns?! Viss Tevī atsities (ar galvu)

Interesanti cik ilgi notiks kravas auto ar piekabi, kas brauc ar ātrumu 44 km/h ja es to apdzīšu ar 50 km/h

Interesanti cik % auto spidometra iedaļa ir 1 km/h

Interesanti, cik droša būs izbraukšana radara tuvumā no pieguļošās teritorijas intensīvas satiksmes apstākļos, kad jāiekļaujas plūsmā, kas virzās ar noteiktu ātrumu? Teiksim izbraucot kādam priekšā ar ātrumu 34 km/h- kā pie spices- izgriežot uz jūrmalenes ap 17.30 darbadienā.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: aiziet paraksti - manabalss.lv/...

Dekstera vēl nav...

0 0 Atbildēt

tev grūti nobalsot?

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Es nelielijos- fakts tika minēts tādēļ- ka

a) zīme par fotoradaru ir par tuvu- daudz lietderīgāk būtu ja lidotāji, kas nevēlas maksāt ievērotu atļauto ātrumu garākā ceļa posmā, kaut vai sākot no zīmes, "bīstami miglas zona"

Klau, cilvēk ar lejkannas tipa smadzenēm, vai ātruma režīms jāievēro tikai tāpēc,ka ir FR zīme?

bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt

Reku vāciešiem ir aizliegt lietot waze un līdzīgas lietas www.whatcar.lv/...

Brīnums kā mūsu pa priekšu skrējēji šo ar nav iedomājušies.

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Vai nu tādai beibei uzreiz pirkstus jābāž? www.diena.lv/...

Izskatās, ka tikko pārkāpi robežu... Piedod, bet rēķinies ar sekām.

Izskatās, ka nevajadzēja te parakstīties ar savu reālo vārdu, tad arī nebūtu atklājies, ka tas tu. Sk. pēdējo atsauksmi: www.whatcar.lv/...

0 0 Atbildēt

un sekas izrādījās mīzelīga notīšanās no iauto ...

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: un sekas izrādījās mīzelīga notīšanās no iauto ...

Vari saukt to, kā vien vēlies. Bet sekas... Izrādījās, ka viss ir daudz interesantāk, nekā liekas. Taisnība, ka šeit sarakstīto reizi pa reizei izlasu, bet tālākās diskusijās ir zudusi jebkāda vēlme iesaistīties. Diezgan uzjautrinošs bija aicinājums "atgriezties"... Garlaicīgi? Nekas, nebūs... Īsā iepazīšanās ar Jušēna kunga privāto dzīvi atklāja pietiekami daudz interesantus faktus par likumpaklausīgā taisnības cīnītāja patieso seju... Šeit sarakstītās muļķibas vairs nelikās ievērības cienīgas

Tā ka droši variet arī turpmāk iztikt bez manis un "turpināt aizmuguriski aptirst". Brīvā brīdī izlasīšu.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: Īsā iepazīšanās ar Jušēna kunga privāto dzīvi atklāja pietiekami daudz interesantus faktus par likumpaklausīgā taisnības cīnītāja patieso seju... Šeit sarakstītās muļķibas vairs nelikās ievērības cienīgas

Nu nu... neturi sveci zem pūra...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja: Īsā iepazīšanās ar Jušēna kunga privāto dzīvi atklāja pietiekami daudz interesantus faktus par likumpaklausīgā taisnības cīnītāja patieso seju... Šeit sarakstītās muļķibas vairs nelikās ievērības cienīgas

Nu nu... neturi sveci zem pūra...

uj pļā, vai ta te vēl ir kāds, ka kautko nezina par diženo vadoni

0 0 Atbildēt

man vispār pajāt par dajebkura no visiem šitiem nikiem privāto dzīvi. (kamēr te nepropagandē peredastiju)

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: man vispār pajāt par dajebkura no visiem šitiem nikiem privāto dzīvi. (kamēr te nepropagandē peredastiju)

ahā, to drīksti tikai tu?

0 0 Atbildēt

vispār tev paraksts tāds pederastīgs. ja to attiecina pret vīriešu dzimtas personu, tad tas ir diezgan piredasīgs novēlējums .

Lasītākie raksti

Jaunie raksti