[c]ValdisM rakstīja:
modena rakstīja:
ValdisM rakstīja:
modena rakstīja:
Tu vispār zini par ko ir tā grāmata ?
Jebšu arī iesi balsot referendumā par krievu valodu k'aotro valsts valodu ?
Kāds sakars vienam ar otru? esi galvu saspiedis?
Atšķirībā no tevis, es zinu par ko ir tā grāmata, un zinu kas viņu sarakstīja.
Līdz ar to neuzskatu politiska trillera žanra sarakstīto lubeni par dokumentālo literatūru. Neesmu vairs mazs, lai ticēt visādām pasakām.
grāmatu lasījis esmu, un vēl dažas līdzīgi rakstura grāmatas (latviešu autoru).
p.s. un vecmātes brālis arī nosēdēja Belamorkanāla gulagā gandrīz 10 gadus.. bija viens no retajiem kas izdzīvoja (pēc tam nodzīvoja līdz 93.g vecumam). viņa atmiņas apbrīnojami sakrīt ar grāmatās minēto.
Tā kā nedomāju, ka Tev vai man apstrīdēt grāmatas biogrāfiskumu un dokumentālumu.
tur nav ko apstrīdēt... bijušo armijas dezertieri (kurš visai oriģināli izdomāja dezertēt) un lāģeru stukaču sen jau pieķēra melojot un pārspīlējot faktus.
Sen ir pierādīt, ka soLŽEnicins nekuja neredzēja, un lielu daļu izfantazēja.
Tāli nav jāmeklē, grāmatā ir atsauce uz Stalina pavēli, kur tipo stāsta ka liels cilvēku skaits brīvprātīgi pāriet uz vāciešu pusi.. pameklē pēc tā numura internetā to pavēli... būsi pārsteigts.
Ka var ticēt cilvēkam, kurš nav redzējis pavēli, bet par to uzrakstīja no svešiem avotiem (vienā tante teica)?
Vai "ticāmie" stāsti par to, ka meža atstāj nakšņot par normas neizpildi un tipo 150 zeki nosāla.... apsardze ar mosinkam, kur ir tikai 5 patronas aptverē, piespieda 150 cilvēkus, starp citu bruņotus ar cirviem, nosalt???
Tā grāmata, tapat ka Suvorova Akvarijs ir vistīrākais politiskais trillēris.. nevis dokumentāla liecība.
Un to aculiecinieku stāstus jau no nacionāliem partizāniem saklausījos... jo vairāk partizānu, jo vairāk versiju. Starp citu nesen vienu amerikāni pieķēra, baigais varonis bija Normandijā, īstenība gan sanāca savādāka.