Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

Labs ieteikums - censties apturēt lavīnu, lai neredzētu, kā tev nozog maku

Man vēl nav bijis NEVIENA nepamatota policijas protokola, kaut arī protokolu ir bijis daudz. Treknajos gados toreizējās darba specifikas dēļ daudz nācās braukāt un, lai paspētu visu izdarīt, daudz arī pārsniegt ātrumus sanāca, attiecīgi daudz "uzrauties". Bet vēlreiz atkārtoju - visas reizes bija PAMATOTAS.

Nu redz - ja esi regulārs ļaunprātīgs pārkāpējs, tad nerodas vajadzība tev kaut ko papildus piesiet - tāpat ir par ko sodīt. Bet ja aizmirsti par savu pienākumu sagādāt CP bērniem vakariņas, tad par to atgādina interesantos veidos.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

seene turpina savā elementā - tas ka pasaulē gadās pa kādam gadījumam uzreiz automātiski nozīmē, ka šeit tā arī notiek... Es arī nesaku, ka te viss ir balts un pūkains, bet celt šumu par to, kas nenotiek un tikai teorētiski varētu notikt - maigi sakot par lielu intelektu neliecina...

jautājums - cik tev ir NEPAMATOTU protokolu?

Un kādam jābūt kurmim-snaiperim, lai nepamanītu fotoradara blici sejā un kādam muļķim, lai nesalīdzinātu spidometra ātrumu ar tajā vieta noteikto...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: seene turpina savā elementā - tas ka pasaulē gadās pa kādam gadījumam uzreiz automātiski nozīmē, ka šeit tā arī notiek... Es arī nesaku, ka te viss ir balts un pūkains, bet celt šumu par to, kas nenotiek un tikai teorētiski varētu notikt - maigi sakot par lielu intelektu neliecina...

Un kādam jābūt kurmim-snaiperim, lai nepamanītu fotoradara blici sejā un kādam muļķim, lai nesalīdzinātu spidometra ātrumu ar tajā vieta noteikto...

Man nepamatoti protokoli ir vairāk nekā pamatoti. Un lūk tev šeit iepriekš publicēta bildīte konkrētam sodam - nav ne zibsnis sejā, ne, saskaņā ar \"slepeno\" Vitronic manuāli, derīga sodīšanai. www.bildites.lv/...

0 0 Atbildēt

un tu esi pārliecināts, ka tas bobiks patiešām ievēroja max ātrumu?

nu tā ka 276% drošs, ka ievēroja?

vai tikai te fisies klāt, lai meklētu attaisnojumus, kāpēc nedrīkstētu piestādī rēķinu par dokumentētu pārkāpumu?

zivtele skaidri un gaiši vismaz publiski ziņoja, ka aparāts ne tikai spēj noteikt kurš auto pārkāpj, bet arī norādī joslu un parādī ar kvadrātu (PALASI BURTUS VIRS BILDES) - kurš tieši pārkāpj

ja pārkāpj abi, tad abi saņem KATRS SAVU bildi...

Diezgan debili ir teikt - ja blakus joslās paralēli brauc divi pārkāpēji, tad nevienu no abiem nedrīkst sodīt, jo nevar dabūt bildi uz kuras nav redzams blakus braucošais pārkāpējs... Ķipa pārkapjam divatā paralēli un mūs nedrīkstēs sodīt, jo tad fiksētais sods neskaitīsies pareizi fiksēts...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja: seene turpina savā elementā - tas ka pasaulē gadās pa kādam gadījumam uzreiz automātiski nozīmē, ka šeit tā arī notiek... Es arī nesaku, ka te viss ir balts un pūkains, bet celt šumu par to, kas nenotiek un tikai teorētiski varētu notikt - maigi sakot par lielu intelektu neliecina...

Man nepamatoti protokoli ir vairāk nekā pamatoti. Un lūk tev šeit iepriekš publicēta bildīte konkrētam sodam - nav ne zibsnis sejā, ne, saskaņā ar "slepeno" Vitronic manuāli, derīga sodīšanai. www.bildites.lv/...

ja sievieti izvaro divi džeki uzreiz, tad viņus arī nevar sodīt, jo uz bildes bildes redzami abi divi varoņi, nevis katrs atsevišķi?

vai gribi, lai zivtele to sāk klasificēt, kā ātruma pārkāpumu grupā un liek APK paredētz par to stingrākus sodus?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

zivtele skaidri un gaiši vismaz publiski ziņoja, ka aparāts ne tikai spēj noteikt kurš auto pārkāpj, bet arī norādī joslu un parādī ar kvadrātu (PALASI BURTUS VIRS BILDES) - kurš tieši pārkāpj

ja pārkāpj abi, tad abi saņem KATRS SAVU bildi...

Zivtele arī skaidri un gaiši publiski paziņoja, ka antirdari var nogāzt lidmašīnas...

Un tajā pat laikā vitronic slēpj informāciju, ka šādā bildē viņu FR var abus uzskatīt par pārkāpējiem, ja arī pārkāpj tikai viens. Kā arī to, ka FR ir laika aizture, kuras laikā pēc pārkāpuma konstatēšanas kadrā var iebraukt kāds cits. Kuram ticēt? Vācijā pēc tiesas prasības ir šo aizturi jāuzrāda bildē kopā ar pārējiem datiem un automātiski jādzēš tās, kam ir par lielu. Kur tas ir palicis LV?

0 0 Atbildēt

Vēlreiz prasu - tas bobiks uz tās "falsificētās bilde" 3 joslā toč nebrauca ar 70 km/h?

Esi pārliecināts, ka, ja pārkāpa arī bubļika vadītājs, viņam nav visai līdzīga fotogrāfija ar atbilstoši viņa varoņdarbam sastādītu protokolu?

Esi gatavs apzvērēt?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Vēlreiz prasu - tas bobiks uz tās "falsificētās bilde" 3 joslā toč nebrauca ar 70 km/h?

Esi pārliecināts, ka, ja pārkāpa arī bubļika vadītājs, viņam nav visai līdzīga fotogrāfija ar atbilstoši viņa varoņdarbam sastādītu protokolu?

Esi gatavs apzvērēt?

Man to nav jāapzvēr. Pagaidām vēl saskaņā ar LV likumiem var sodīt to, kura vaina ir pierādīta. Acīmredzot tu vēlies, lai tiktu grozīti likumi tā, ka sodīt var jebkuru, kam bija iespēja izdarīt pārkāpumu, ne tikai tos, kas šo pārkāpumu ir izdarījuši.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Vēlreiz prasu - tas bobiks uz tās "falsificētās bilde" 3 joslā toč nebrauca ar 70 km/h?

Esi gatavs apzvērēt?

Man to nav jāapzvēr. Pagaidām vēl saskaņā ar LV likumiem var sodīt to, kura vaina ir pierādīta. Acīmredzot tu vēlies, lai tiktu grozīti likumi tā, ka sodīt var jebkuru, kam bija iespēja izdarīt pārkāpumu, ne tikai tos, kas šo pārkāpumu ir izdarījuši.

Un kas saka, ka tas nav viņa ātrums?

Kā tieši jārealizē ātruma ņemšana 2 un vairāk barā braucošiem pārkāpējiem?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Tu vari pateikt, ka tas IR viņa ātrums? Galvenais sodīt - pat ja nav pārkāpis, bet atļāvies atrasties blakus kādam, kas pārkāpa... Vai tā?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Tu vari pateikt, ka tas IR viņa ātrums? Galvenais sodīt - pat ja nav pārkāpis, bet atļāvies atrasties blakus kādam, kas pārkāpa... Vai tā?

Nekas man neliek domāt, ka tas Nav viņa ātrums.

Vēlreiz saku - ja pārkāpj arī kabluks - viņiem iespējams ir ļoti līdzīgs foto ar uzrakstu augšā 2 lane ,ar viņa ātrumu un kvadrātu ap viņā numurzīmi.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Kamēr nebūs galdā pirmie mazveida falsifikāciju protokoli (kas nav uztverami par izņēmuma gadījumiem un kļūdām) - tikmēr tā ir liela brēka, bet vilnas nav nemaz!

Policija nedrīkst kļūdīties vispār. Ja policija pieļauj vienu kļūdu, tad tas jau ir ārkārtas gadījums!!!

Jeb Jūs esat kļūdu piekritējs… No sērijas, ai nu ko tur, Palaidniex lai pasēž 5 gadus aiz restēm, kļūdās visi, gan tiesneši, gan izmeklētāji, gan revizori, gan pāriejie ierēdņi…

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Vēlreiz saku - ja pārkāpj arī kabluks - viņiem iespējams ir ļoti līdzīgs foto ar uzrakstu augšā 2 lane ,ar viņa ātrumu un kvadrātu ap viņā numurzīmi.

Man gan šādu iespēju liek apsvērt fakts, ka šādu bildi ir iespējams iegūt neko nepārkāpjot vairākos gadījumos, kuri ir aprakstīti rūpīgi slēptajā Vitronic manuālī.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Man gan šādu iespēju liek apsvērt fakts, ka šādu bildi ir iespējams iegūt neko nepārkāpjot vairākos gadījumos, kuri ir aprakstīti rūpīgi slēptajā Vitronic manuālī.

Zivtele jau saka, ka Tev pieejamais manuālis ir nepareizs...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Melis saka, ka nepareizs un visi rūpīgi slēpj. Tieši tā vien liek domāt, ka viss ir kārtībā

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Kamēr nebūs galdā pirmie mazveida falsifikāciju protokoli (kas nav uztverami par izņēmuma gadījumiem un kļūdām) - tikmēr tā ir liela brēka, bet vilnas nav nemaz!

Policija nedrīkst kļūdīties vispār. Ja policija pieļauj vienu kļūdu, tad tas jau ir ārkārtas gadījums!!!

Jeb Jūs esat kļūdu piekritējs… No sērijas, ai nu ko tur, Palaidniex lai pasēž 5 gadus aiz restēm, kļūdās visi, gan tiesneši, gan izmeklētāji, gan revizori, gan pāriejie ierēdņi…

Skaidrs, ka nedrīkst kļūdīties, tāpēc kļūdu (ja tā patiešām ir kļūda) ir iespējams pārsūdzēt...

Bet arī privātpersona, kas pieķerta pārkāpjam likumu vai spēkā esošos noteikumus ar tākā drīkstētu nepalikt nesodīta...

Vai arī ātrumpārkāpējiem ir jābrauc cieši blakus, lai pat vājprātīgi pārkāpjot ātrumu varētu palikt nesodīti...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Melis saka, ka nepareizs un visi rūpīgi slēpj. Tieši tā vien liek domāt, ka viss ir kārtībā

Bet es vēlreiz tev vaicāju - esi pārliecināt, tev ir neapgāžami pierādījumi, ka tas bobiks nepārklāpj ātruma ierobežojumu?

Mazliet pašcieņas reizēm nenāk par ļaunu...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Bet es vēlreiz tev vaicāju - esi pārliecināt, tev ir neapgāžami pierādījumi, ka tas bobiks nepārklāpj ātruma ierobežojumu?

Mazliet pašcieņas reizēm nenāk par ļaunu...

Ir jābūt nepagāžamiem pierādījumiem, ka PĀRKĀPJ. Vai tev ir neapgāžami pierādījumi, ka vakar neatradies sabiedriskā vietā cilvēka cieņu aizsarošā stāvoklī? NAV! Tātad aizej uz policiju un piesakies sodam!

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Bet arī privātpersona, kas pieķerta pārkāpjam likumu vai spēkā esošos noteikumus ar tākā drīkstētu nepalikt nesodīta...

Ir gadījumi, kad likums paredz šādu iespēju. Bet nekur neparedz sodīšanu, ja persona NAV pieķerta, bet tikai uz aizdomu pamata.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Skaidrs, ka nedrīkst kļūdīties, tāpēc kļūdu (ja tā patiešām ir kļūda) ir iespējams pārsūdzēt...

Nu tad lūdzu konkrēti – cik esi redzījis atceltus protokolus par pārsūdzētu sarkano gaismu un par ātrumpārkāpumu. Lūdzu konkrēti, lai visiem taptu skaidrs ka iespēja pārsūdzēt arī reāli tiek izskatīta, nevis atrakstās no kabineta.

Bet ja nevari uzrādīt – tad neplāties ar iespēju pārsūdzēt, bet pajautā kaut vai Džeriņam, cik tad īsti šī iespēja strādā un cik viegli tas izdarāms un cik procentos gadījumu nepamatots protokols tiek atcelts, PAT ar tiesas lēmumu.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Ir gadījumi, kad likums paredz šādu iespēju. Bet nekur neparedz sodīšanu, ja persona NAV pieķerta, bet tikai uz aizdomu pamata.

Manuprāt pierādījums ir pietiekams - ir auto ir ātrums, ir iekārtas (NEVIS CILVĒKA) atzīmētais ātrumu uzstādījušais auto uz bildes...

Ko Tev vēl vajag?

Otrā jautājumu daļa - kādam tieši ir jābūt pierādījumam, lai tavuprāt reāls pārkāpējs identiskos apstākļos saņēmtu PELNĪTO sodu par CSN pārkāpumu?

trešā jautājumu daļa - tākā nespēj noformulēt kā to kontrolēt un pierādī lai tieši Tev tas šķistu neapstrīdami, moš jāatceļ CSN vispār kā šķira, jo NEVIENU tur izklāstīā noteikuma punktu nevar fiksēt neapstrīdami un tie dēļ nepierādāmības zaudē savu jēgu...

Secinājumi - vai tik nebūsi pirmais, kas sāks kaukt par anarhiju un bezpriģelu, kas kopš tās dienas iesāksies uz ceļa un pats nelūgsies, lai atgriež iepriekšējās negodīgās, pretlikumīgās un falsifikāciju/safabricējumu bāzētās metodes...

P.S.

Manuprāt, pārkāpēju recidīvistu (ar tekstu mazliet jau drīkst) sačakarēto domāšanu neizārstēs tik īsā laikā, lai nepietiktu biznesprojekta peļņas sadaļas izpildei ar uzviju. Un ir/ilgi būs bezjēdzīgi (ekonomiski nepamatoti) nodarboties ar dajebkādu pārkāpumu falsifikāciju, jo ar uzviju pietiek un ilgi pietiks parasto - pārkāpējs vulgaris

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Skaidrs, ka nedrīkst kļūdīties, tāpēc kļūdu (ja tā patiešām ir kļūda) ir iespējams pārsūdzēt...

Nu tad lūdzu konkrēti – cik esi redzījis atceltus protokolus par pārsūdzētu sarkano gaismu un par ātrumpārkāpumu. Lūdzu konkrēti, lai visiem taptu skaidrs ka iespēja pārsūdzēt arī reāli tiek izskatīta, nevis atrakstās no kabineta.

Bet ja nevari uzrādīt – tad neplāties ar iespēju pārsūdzēt, bet pajautā kaut vai Džeriņam, cik tad īsti šī iespēja strādā un cik viegli tas izdarāms un cik procentos gadījumu nepamatots protokols tiek atcelts, PAT ar tiesas lēmumu.

džeriņš arī nav nekāda pērle. esmu pats sēdējis blakus paziņam, kurš lecās ar milici un sūtija to dillēs par braukšanu pāri sarkanajam, iekams nepienāca otrs un nepiedāvāja palūrēt video. Vēl tad spītējās, līdz tomēr video rādīšanas laikā visa bravūra pačibēja, jo bija nepārprotami redzams, ka iebraucām krustā pie sarkanā.

Es to čali nekad neesmu sapratis un nesapratu arī tobreīd. Es lieliski redzēju ka iebraucam krustā jau pie sarkanā, bet tādi īzalas un pontotāji strīdēsies līdz pēdējam...

Es pamatoti uzskatu, ka vairāk meļu un savas atbildības demonstrēt nespējnieku ir tieši autovadītāju pusē. Un Redzot, kas ikdienā notiek uz ielas, nekas man neliks mainīt savas domas.

Karoč - panikas dzinēji var turpināt pierādīt ka melns ir balts...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Kamēr nebūs galdā pirmie mazveida falsifikāciju protokoli (kas nav uztverami par izņēmuma gadījumiem un kļūdām) - tikmēr tā ir liela brēka, bet vilnas nav nemaz!

Man patīk tavs mazohisms... Visā pasaulē tas notiek lielos mērogos. Bet tava ticība mūsu amatpersonu un shēmojošu uzņēmumu godaprātam ir nesatricināma.

No citu kļūdām mācīties laikam nevēlies. Pa tumšiem kaktiem arī staigāsi, kamēr pats nebūsi dabūjis pa seju... Nu vismaz 3x, lai nebūtu izņēmuma gadījums vai kļūda?!

Kas notiek lielos apmēros?? Mazohisms? Es kaut kā,cik jau nu esmu pabijis ārpus LV civilizētajās valstīs ( UK, DE,FRA) , FR esmu manījis daudz maz pareizās vietās, no autovadītāja loģikas skatoties, kur nav liela jēga cepties par to izvietošanas pareizību.

Tie atrodas mazpilsētās pie skolām, sarežģītu krustojumu tuvumā utt, vietās, kurās tiešām jābrauc uz tik, cik zīmes liek to darīt.

Tas ir mazohisms??

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Es kaut kā,cik jau nu esmu pabijis ārpus LV civilizētajās valstīs ( UK, DE,FRA) , FR esmu manījis daudz maz pareizās vietās, no autovadītāja loģikas skatoties, kur nav liela jēga cepties par to izvietošanas pareizību.

Tie atrodas mazpilsētās pie skolām, sarežģītu krustojumu tuvumā utt, vietās, kurās tiešām jābrauc uz tik, cik zīmes liek to darīt.

Pie kuras skolas Rīgā ir redzēts fotoradars…

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Manuprāt pierādījums ir pietiekams - ir auto ir ātrums, ir iekārtas (NEVIS CILVĒKA) atzīmētais ātrumu uzstādījušais auto uz bildes...

Ko Tev vēl vajag?

To, lai tavs apgalvojums būtu patiess. Uz bildes nav ātrumu uzstādījušais auto, bet gan auto, kurš IESPĒJAMS ir braucis ar šādu ātrumu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti