Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Otrā jautājumu daļa - kādam tieši ir jābūt pierādījumam, lai tavuprāt reāls pārkāpējs identiskos apstākļos saņēmtu PELNĪTO sodu par CSN pārkāpumu?

Tādam, lai sodu nesaņemtu neviens, kas nav pārkāpis. Pat, ja šis pārkāpējs ir izdarījis attēlā redzamo pārkāpumu, tas ir nesalīdzināmi mazs attiecībā pret nevainīgas personas sodīšanu.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Manuprāt pierādījums ir pietiekams - ir auto ir ātrums, ir iekārtas (NEVIS CILVĒKA) atzīmētais ātrumu uzstādījušais auto uz bildes...

Ko Tev vēl vajag?

To, lai tavs apgalvojums būtu patiess. Uz bildes nav ātrumu uzstādījušais auto, bet gan auto, kurš IESPĒJAMS ir braucis ar šādu ātrumu.

Un kēpēc gan ne ar precīzi ar uzrādīto (mīnus kļūda), bet tikai iespējams? Kā tavuprāt būtu pareizi veikt ātruma mērījumu, lai tas būtu uzskatāms par neapstrīdamu?

Vienkārši esi nepārspējams talants tukšu salmu kulšanā!

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Spameri...

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja: seene turpina savā elementā - tas ka pasaulē gadās pa kādam gadījumam uzreiz automātiski nozīmē, ka šeit tā arī notiek... Es arī nesaku, ka te viss ir balts un pūkains, bet celt šumu par to, kas nenotiek un tikai teorētiski varētu notikt - maigi sakot par lielu intelektu neliecina...

jautājums - cik tev ir NEPAMATOTU protokolu?

Un kādam jābūt kurmim-snaiperim, lai nepamanītu fotoradara blici sejā un kādam muļķim, lai nesalīdzinātu spidometra ātrumu ar tajā vieta noteikto...

Man nepamatoti protokoli ir vairāk nekā pamatoti. Un lūk tev šeit iepriekš publicēta bildīte konkrētam sodam - nav ne zibsnis sejā, ne, saskaņā ar "slepeno" Vitronic manuāli, derīga sodīšanai. www.bildites.lv/...

Tas ir bobika ātrums. Uzmanīgi palasi manuāli. Nav runa par to ka nevar būt cits braucamais uz bildes kā tādas.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Latvijas APK.

1.pants. Administratīvo pārkāpumu likumdošanas uzdevumi

Administratīvo pārkāpumu likumdošanas uzdevums ir aizsargāt sabiedrisko iekārtu, īpašumu, pilsoņu sociāli ekonomiskās, politiskās un personiskās tiesības un brīvības, kā arī komersantu, iestāžu un organizāciju tiesības un likumīgās intereses, noteikto pārvaldes kārtību, valsts un sabiedrisko kārtību, nostiprināt likumību, novērst tiesību pārkāpumus, audzināt pilsoņus likumu precīzas un stingras ievērošanas garā, ieaudzināt viņos cieņas pilnu attieksmi pret citu pilsoņu tiesībām, godu un pašcieņu, pret sadzīves noteikumiem, apzinīgu attieksmi pret saviem pienākumiem un atbildību sabiedrības priekšā.

Kapteinis acīmredzamība kaut kā norāda uz to, ka te nekas nav teikts par biznesu… BET PAR AUDZINĀŠANU…

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Kamēr nebūs galdā pirmie mazveida falsifikāciju protokoli (kas nav uztverami par izņēmuma gadījumiem un kļūdām) - tikmēr tā ir liela brēka, bet vilnas nav nemaz!

Man patīk tavs mazohisms... Visā pasaulē tas notiek lielos mērogos. Bet tava ticība mūsu amatpersonu un shēmojošu uzņēmumu godaprātam ir nesatricināma.

No citu kļūdām mācīties laikam nevēlies. Pa tumšiem kaktiem arī staigāsi, kamēr pats nebūsi dabūjis pa seju... Nu vismaz 3x, lai nebūtu izņēmuma gadījums vai kļūda?!

Kas notiek lielos apmēros?? Mazohisms? Es kaut kā,cik jau nu esmu pabijis ārpus LV civilizētajās valstīs ( UK, DE,FRA) , FR esmu manījis daudz maz pareizās vietās, no autovadītāja loģikas skatoties, kur nav liela jēga cepties par to izvietošanas pareizību.

Tie atrodas mazpilsētās pie skolām, sarežģītu krustojumu tuvumā utt, vietās, kurās tiešām jābrauc uz tik, cik zīmes liek to darīt.

Tas ir mazohisms??

Te tev mazliet viens piemērs no Itālijas (un tādu pasaulē ir daudz): www.ilgiornale.it/...

Īsā apkopojumā latviski:

- shēma ar 558 iesaistītām personām, no tām 367 amatpersonas

- 50 radari ar kolonētiem seriālajiem numuriem, kas sakrīt ar divu sertificētu kameru numuriem, kas kalibrēti, lai uzrādītu 15-17% lielāku ātrumu, nekā patiesībā

- 82000 soda kvītis par ~11 miljoniem eiro

Raacens Reģ.: 30.01.2004
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Skaidrs, ka nedrīkst kļūdīties, tāpēc kļūdu (ja tā patiešām ir kļūda) ir iespējams pārsūdzēt...

Nu tad lūdzu konkrēti – cik esi redzījis atceltus protokolus par pārsūdzētu sarkano gaismu un par ātrumpārkāpumu. Lūdzu konkrēti, lai visiem taptu skaidrs ka iespēja pārsūdzēt arī reāli tiek izskatīta, nevis atrakstās no kabineta.

Bet ja nevari uzrādīt – tad neplāties ar iespēju pārsūdzēt, bet pajautā kaut vai Džeriņam, cik tad īsti šī iespēja strādā un cik viegli tas izdarāms un cik procentos gadījumu nepamatots protokols tiek atcelts, PAT ar tiesas lēmumu.

Piem. te viens labs lasāmais ar pozitīvu iznākumu.

www.tiesas.lv/...

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Policija nedrīkst kļūdīties vispār.

Policija jau arī nekad nekļūdās, jo policists ir devis zvērestu un nav ieinteresēts kļūdīties!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

uupis rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Skaidrs, ka nedrīkst kļūdīties, tāpēc kļūdu (ja tā patiešām ir kļūda) ir iespējams pārsūdzēt...

Nu tad lūdzu konkrēti – cik esi redzījis atceltus protokolus par pārsūdzētu sarkano gaismu un par ātrumpārkāpumu. Lūdzu konkrēti, lai visiem taptu skaidrs ka iespēja pārsūdzēt arī reāli tiek izskatīta, nevis atrakstās no kabineta.

Bet ja nevari uzrādīt – tad neplāties ar iespēju pārsūdzēt, bet pajautā kaut vai Džeriņam, cik tad īsti šī iespēja strādā un cik viegli tas izdarāms un cik procentos gadījumu nepamatots protokols tiek atcelts, PAT ar tiesas lēmumu.

džeriņš arī nav nekāda pērle. esmu pats sēdējis blakus paziņam, kurš lecās ar milici un sūtija to dillēs par braukšanu pāri sarkanajam, iekams nepienāca otrs un nepiedāvāja palūrēt video. Vēl tad spītējās, līdz tomēr video rādīšanas laikā visa bravūra pačibēja, jo bija nepārprotami redzams, ka iebraucām krustā pie sarkanā.

Es to čali nekad neesmu sapratis un nesapratu arī tobreīd. Es lieliski redzēju ka iebraucam krustā jau pie sarkanā, bet tādi īzalas un pontotāji strīdēsies līdz pēdējam...

Es pamatoti uzskatu, ka vairāk meļu un savas atbildības demonstrēt nespējnieku ir tieši autovadītāju pusē. Un Redzot, kas ikdienā notiek uz ielas, nekas man neliks mainīt savas domas.

Karoč - panikas dzinēji var turpināt pierādīt ka melns ir balts...

par šitadu video...

27.12.2011 man uzlika dižsodu... prasīju lai parāda viģiku.... atteicās, teica, ka gaujas ielā man parādīšot... ok, nav problēmu... es teicu lai viņi nemet ārā video, jo es uzskatu, ka nepārkāpu un teicu, ka ja man video neparādīs, ka es tiešām pārkāpu, tad lēmumu es pārsūdzēšu... atbilstoši likumam man ir tiesības iepazīties ar lietas meteriāliem

1) video gaujas ielā nebija nodots

2) uz protokola paškopējošās daļas nebija norādīts naudas soda apmērs - uz orīgināla bija - speciāli paprasīju paskatīties (iepazīties ar lietas materiāliem)

tātad protokols tika sastādīts un pēc tam papildināts

vot incanti kālab video ir "noklīdis".... vai tikai tas nav tālab, ka tur nevar redzēt to pārkāpumu...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

nu, es atkal sēdēju mašīnā, kur atnāca un manam čomam UZ SITIENA nodemonstrēja viņā varoņdarbu, kas bija neapstrīdami vizualizēts, es arī lieliski redzēju, ka iebraucam krustā uz sarkano, bet nē - čals strīdējās līdz pēdējam mēģinot milicim ieskaidrot to, kas nebija...

0 0 Atbildēt

reiz mani paņēma uz ātrumu 90km/h (precīzi) vietā, kur ceļa remonta laikā bija uzlikts 50... pats ceļa remonts jau sen bija beidzies, bet zīmes jau pie mums neviens nost neņem, kamēr var kāst....

man parādīja uzreiz viģiku - es spiedu uz to, ka nekur jau neskrēju - viņi tak redz, ka uz 90 braucu....

rezultātā uzrakstīja brīdinājumu par jostām jo piesprādzējies nebiju....

p.n.

viģiku rādīja policijas mašīnā uz ekrāniņa.... neko klāt nenesa... jams bija nofilmēts no borta kameras....

man vēl nebija līdzi maka - pie reizes vēl jamie man pēc personas koda atrada tiesības un tiesību bildi uz ekrāna parādīja....

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Kamēr nebūs galdā pirmie mazveida falsifikāciju protokoli (kas nav uztverami par izņēmuma gadījumiem un kļūdām) - tikmēr tā ir liela brēka, bet vilnas nav nemaz!

Man patīk tavs mazohisms... Visā pasaulē tas notiek lielos mērogos. Bet tava ticība mūsu amatpersonu un shēmojošu uzņēmumu godaprātam ir nesatricināma.

No citu kļūdām mācīties laikam nevēlies. Pa tumšiem kaktiem arī staigāsi, kamēr pats nebūsi dabūjis pa seju... Nu vismaz 3x, lai nebūtu izņēmuma gadījums vai kļūda?!

Kas notiek lielos apmēros?? Mazohisms? Es kaut kā,cik jau nu esmu pabijis ārpus LV civilizētajās valstīs ( UK, DE,FRA) , FR esmu manījis daudz maz pareizās vietās, no autovadītāja loģikas skatoties, kur nav liela jēga cepties par to izvietošanas pareizību.

Tie atrodas mazpilsētās pie skolām, sarežģītu krustojumu tuvumā utt, vietās, kurās tiešām jābrauc uz tik, cik zīmes liek to darīt.

Tas ir mazohisms??

Te tev mazliet viens piemērs no Itālijas (un tādu pasaulē ir daudz): www.ilgiornale.it/...

Īsā apkopojumā latviski:

- shēma ar 558 iesaistītām personām, no tām 367 amatpersonas

- 50 radari ar kolonētiem seriālajiem numuriem, kas sakrīt ar divu sertificētu kameru numuriem, kas kalibrēti, lai uzrādītu 15-17% lielāku ātrumu, nekā patiesībā

- 82000 soda kvītis par ~11 miljoniem eiro

Es teicu 'civilizētā valstī'.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Par video runājot, tas tiešām policim uz vietas nav jārāda, viss atkarīgs no cilvēka. Cits rāda, cits nē.

0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja:

uupis rakstīja:

Policija nedrīkst kļūdīties vispār.

Policija jau arī nekad nekļūdās, jo policists ir devis zvērestu un nav ieinteresēts kļūdīties!

tas saucās "valsts amatpersona", kas zvērējusi

bet ja tu arī esi "valsts amatpersona" sevišķi, ja esi "lielākā činā" tad vari spiest uz to, ka tavs zvērests ir spēcīgāks

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Par video runājot, tas tiešām policim uz vietas nav jārāda, viss atkarīgs no cilvēka. Cits rāda, cits nē.

es jau saku, ka nav bazara par to, ka uz vietas neparādīja...... BET (c) budzinieks

video ir lietas materiāls, bet gaujas ielā jamais nebija nodots

0 0 Atbildēt

paliek tikai mani vārdi, pret "amatpersonas" vārdiem

un katrs var izmēģināt ko par to saka administratīvajā tiesā

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: paliek tikai mani vārdi, pret "amatpersonas" vārdiem

un katrs var izmēģināt ko par to saka administratīvajā tiesā

Ko saka?

Es izmēģināju, es zinu,ko saka.

Man priekš tam mašīnā ir videoreģistrators.

0 0 Atbildēt

Es tā par Seeni sapratu, ka viņam galīgi neiet-visur, kurp vien viņš brauc, viņam uz katra stūra uzglūn kāds nelikumīgs milicis un izdara uz viņu dažāda veida spiedienus.

Arī ārzemēs, protams.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Es teicu 'civilizētā valstī'.

ES dalībvalsts, kuras korupcijas indekss ir tāds pats, kā LV, nav civilizēta valsts... Bet mēs gan esam, un te nešaubīgi viss ir kārtībā. Satraukumam nav vietas

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Es tā par Seeni sapratu, ka viņam galīgi neiet-visur, kurp vien viņš brauc, viņam uz katra stūra uzglūn kāds nelikumīgs milicis un izdara uz viņu dažāda veida spiedienus.

Arī ārzemēs, protams.

Uzglūn visiem, tikai citiem patīk ņemt vēl līdzi vazelīna burciņu un izsniegt milicim

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Es tā par Seeni sapratu, ka viņam galīgi neiet-visur, kurp vien viņš brauc, viņam uz katra stūra uzglūn kāds nelikumīgs milicis un izdara uz viņu dažāda veida spiedienus.

Arī ārzemēs, protams.

Uzglūn visiem, tikai citiem patīk ņemt vēl līdzi vazelīna burciņu un izsniegt milicim

Pēc tevis teiktā sanāk, ka visi staigā ar piepampušiem dibeniem, tikai tu viens ne.

Tev toč ir paranoja.

Man arī nepatīk dažas mentu zamaročkas, bet nu tik traki,kā tev, man nu gan nav gadījies. Varbūt tu vienkārši brauc un toe vien gaidi, kad kāds milicis tevi uzvilks ar vai bez vazelīna? Nu un ,attiecīgi, viņi jau jūt pa gabalu, ka brauc sekss. Kā ieraugi, tā uzbudinies?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Arī ārzemēs, protams.

Interesanti, kāpēc man neuzglūn? Manai sievai neuzglūn? Brālim, mātei, kolēģiem, draugiem? Nevienam ar šo nav problēmu. Ar ko mēs sliktāki?

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

... Turpināt pierādīt ka melns ir balts...

Tieši tādā krāsu kombinācijā var sanākt pierādīt, piekam argumentēti.

Par neesošu pārkāpumu siešanu klāt. Savulaik bija vw jetta ar 1.3 monstrozo dzinēju, vienreiz gribēja piešūt 115 km/h no Pērnavas ielas griežoties paņēma pirms Deglava ielas tilta. Nenoliedzu ka pārkāpu, bet 115 bija ~30 km zem tā ko ar to auto varēja tādā posmā uzņemt un vēl paspēt apstāties, bet menti jau nekad nekļūdās. Kad paprasīju paskaidrojumam lapu pasūtīja samērā atklāti dirst un iemeta dokumentus pa logu iekšā.

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

Pļē, virs tā.

Dievinu iespēju rediģēt postus.

Bracus Reģ.: 09.08.2004
0 0 Atbildēt

Nav ko cepties par tiem radariem.

Visu rakstu neizlasīju bet pārskrienot pāri daudz maz galveno domu var uztvert.

www.tvnet.lv/...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti