Palaidniex rakstīja:
uupis rakstīja:
Palaidniex rakstīja: Skaidrs, ka nedrīkst kļūdīties, tāpēc kļūdu (ja tā patiešām ir kļūda) ir iespējams pārsūdzēt...
Nu tad lūdzu konkrēti – cik esi redzījis atceltus protokolus par pārsūdzētu sarkano gaismu un par ātrumpārkāpumu. Lūdzu konkrēti, lai visiem taptu skaidrs ka iespēja pārsūdzēt arī reāli tiek izskatīta, nevis atrakstās no kabineta.
Bet ja nevari uzrādīt – tad neplāties ar iespēju pārsūdzēt, bet pajautā kaut vai Džeriņam, cik tad īsti šī iespēja strādā un cik viegli tas izdarāms un cik procentos gadījumu nepamatots protokols tiek atcelts, PAT ar tiesas lēmumu.
džeriņš arī nav nekāda pērle. esmu pats sēdējis blakus paziņam, kurš lecās ar milici un sūtija to dillēs par braukšanu pāri sarkanajam, iekams nepienāca otrs un nepiedāvāja palūrēt video. Vēl tad spītējās, līdz tomēr video rādīšanas laikā visa bravūra pačibēja, jo bija nepārprotami redzams, ka iebraucām krustā pie sarkanā.
Es to čali nekad neesmu sapratis un nesapratu arī tobreīd. Es lieliski redzēju ka iebraucam krustā jau pie sarkanā, bet tādi īzalas un pontotāji strīdēsies līdz pēdējam...
Es pamatoti uzskatu, ka vairāk meļu un savas atbildības demonstrēt nespējnieku ir tieši autovadītāju pusē. Un Redzot, kas ikdienā notiek uz ielas, nekas man neliks mainīt savas domas.
Karoč - panikas dzinēji var turpināt pierādīt ka melns ir balts...
par šitadu video...
27.12.2011 man uzlika dižsodu... prasīju lai parāda viģiku.... atteicās, teica, ka gaujas ielā man parādīšot... ok, nav problēmu... es teicu lai viņi nemet ārā video, jo es uzskatu, ka nepārkāpu un teicu, ka ja man video neparādīs, ka es tiešām pārkāpu, tad lēmumu es pārsūdzēšu... atbilstoši likumam man ir tiesības iepazīties ar lietas meteriāliem
1) video gaujas ielā nebija nodots
2) uz protokola paškopējošās daļas nebija norādīts naudas soda apmērs - uz orīgināla bija - speciāli paprasīju paskatīties (iepazīties ar lietas materiāliem)
tātad protokols tika sastādīts un pēc tam papildināts
vot incanti kālab video ir "noklīdis".... vai tikai tas nav tālab, ka tur nevar redzēt to pārkāpumu...