Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

rudens68 rakstīja:

Bet nu kazarags ir saspiedies, man ātrums par kuru tieku sodīts ir 57 kmh__________________

Ja jau var par 57 tad jau var arī par 54

Aizstāvat tālāk FR. Un saņemiest sodu arī par +2…

Tad kad es bļaustījos par to ka FR nevajaga tad te daudzi izgāza punci un pamācīja – ievēro CSN un nebūs jāmaxā…

Nu tad lūdzu – ievērojiet CSN un jums nebūs jāmaxā, tikai diez vai tas apturēs biznesu, jo nauda ir iztērēta un jādabū atpakaļ (šis fakts ir pamats ātruma ierobežojumiem FR dislokāciju vietās).

nu - tad parādi to pirmo protokolu, kas saņemts par mīnus 2 km/h

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

rudens68 rakstīja:

Bet nu kazarags ir saspiedies, man ātrums par kuru tieku sodīts ir 57 kmh__________________

Ja jau var par 57 tad jau var arī par 54

Aizstāvat tālāk FR. Un saņemiest sodu arī par +2…

Tad kad es bļaustījos par to ka FR nevajaga tad te daudzi izgāza punci un pamācīja – ievēro CSN un nebūs jāmaxā…

Nu tad lūdzu – ievērojiet CSN un jums nebūs jāmaxā, tikai diez vai tas apturēs biznesu, jo nauda ir iztērēta un jādabū atpakaļ (šis fakts ir pamats ātruma ierobežojumiem FR dislokāciju vietās).

Vai tad tramvajus arī ķer?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Jā, man arī ļoti gribētos to redzēt.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Vai kādam vispār ir izdevies saņemt FR pakalpojumu kvīti?

Zinu, ka 2x mani vajadzēja nofotografēt ar apmēram +15 , bet pagaidām nekā nav.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Un kā jūs iedomājaties šos protokolus redzēt? Lai arī nešaubīgi tādi būs, ja vien FR nenolikvidēs vispār. Īpaši, ja pieņems CSDD rosinātos grozījumus.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Un kā jūs iedomājaties šos protokolus redzēt? Lai arī nešaubīgi tādi būs, ja vien FR nenolikvidēs vispār. Īpaši, ja pieņems CSDD rosinātos grozījumus.

Seene, kamēr tādu nav, - tā ir tukša iršana. Ja tā nav tukša iršana - tātad Tu esi nevis potenciāls, bet neapstrīdams izvarotājs, jo "viss nepieciešanais aprīkojums" Tev ir...

Kamēr nebūs galdā pirmie mazveida falsifikāciju protokoli (kas nav uztverami par izņēmuma gadījumiem un kļūdām) - tikmēr tā ir liela brēka, bet vilnas nav nemaz!

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Seene, kamēr tādu nav, - tā ir tukša iršana. Ja tā nav tukša iršana - tātad Tu esi nevis potenciāls, bet neapstrīdams izvarotājs, jo "viss nepieciešanais aprīkojums" Tev ir...

Kamēr nebūs galdā pirmie mazveida falsifikāciju protokoli (kas nav uztverami par izņēmuma gadījumiem un kļūdām) - tikmēr tā ir liela brēka, bet vilnas nav nemaz!

Kā par daudz ko citu. +1

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Man patīk tavs mazohisms... Visā pasaulē tas notiek lielos mērogos. Bet tava ticība mūsu amatpersonu un shēmojošu uzņēmumu godaprātam ir nesatricināma.

No citu kļūdām mācīties laikam nevēlies. Pa tumšiem kaktiem arī staigāsi, kamēr pats nebūsi dabūjis pa seju... Nu vismaz 3x, lai nebūtu izņēmuma gadījums vai kļūda?!

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

Vakar FR redzēju jaunā vietā: uz Bauskas trases, nedaudz aiz Katlakalna pagrieziena, virzienā uz Bausku. Uzmanās no tās vietas.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

takš nupat papildināja to fotoradarkarti

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Vai kādam vispār ir izdevies saņemt FR pakalpojumu kvīti?

Zinu, ka 2x mani vajadzēja nofotografēt ar apmēram +15 , bet pagaidām nekā nav.

Pa pastu vēl neesmu saņēmis. Iekš CSDD ir. par +7 kmh (+10 kmh - 3 kmh kļūda)

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: Visā pasaulē tas notiek lielos mērogos.

Vai tiešām?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Ja tādi protokoli būs, tici man, tie, kas tos saņems, uzreiz tos arī publicēs, bāžot Zivtiņam acīs - bet tu tač teici, ka... Tad nu, joprojām gaidu, ka iemetīsi kādu linku, kur kāds ir nopublicējis pēcpozēšanas kvīti, kur ātrums pārsniegts par 4 km/h mīnus kļūda, tātad, sods par braukšanu ar ātrumu, kas par 1 km/h pārsniedz pieļaujamo. Kamēr tu nevari parādīt reālus piemērus, ka tā tiešām notiek, tas, ko tu te raksti, ir vētras celšana ūdens glāzē, nekas vairāk.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Bams rakstīja: Vakar FR redzēju jaunā vietā: uz Bauskas trases, nedaudz aiz Katlakalna pagrieziena, virzienā uz Bausku. Uzmanās no tās vietas.

Tātad iziet uz tālākiem rajoniem. Vakar bija arī Murjāņos un Plācī.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Ja tādi protokoli būs, tici man, tie, kas tos saņems, uzreiz tos arī publicēs, bāžot Zivtiņam acīs - bet tu tač teici, ka... Tad nu, joprojām gaidu, ka iemetīsi kādu linku, kur kāds ir nopublicējis pēcpozēšanas kvīti, kur ātrums pārsniegts par 4 km/h mīnus kļūda, tātad, sods par braukšanu ar ātrumu, kas par 1 km/h pārsniedz pieļaujamo. Kamēr tu nevari parādīt reālus piemērus, ka tā tiešām notiek, tas, ko tu te raksti, ir vētras celšana ūdens glāzē, nekas vairāk.

Interesanti gan... Tu tiešām domā, ka atsūtīs protokolu ar -2km/h un sodu Protokolā būs tāds cipariņs, lai tu varētu tikai pabrīnīties, kā esi braucis. Bet Palaidniex & Co tik teiks, ka par saviem pārkāpumiem ir jāatbild, nevis jāmēģina izlocīties. Un to, ka nepārkapi, zināsi tik tu pats un smīnošs naudas iekasētājs.

Reālus ciparus rakstīju jau agrāk, ar atsauci uz konkrētām vietām. Tāda ir pasaules prakse ar privāto partnerību - kā rezultātā ir vietas, kur jau likumdevēji strādā pie visa veida satiksmes kontroles kameru aizlieguma, jo pieredze ir parādījusi, ka drošību tās ilgtermiņā nedod, toties paver plašu darbības lauku organizētai krāpšanai lielos apmēros.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Interesanti gan... Tu tiešām domā, ka atsūtīs protokolu ar -2km/h un sodu Protokolā būs tāds cipariņs, lai tu varētu tikai pabrīnīties, kā esi braucis. Bet Palaidniex & Co tik teiks, ka par saviem pārkāpumiem ir jāatbild, nevis jāmēģina izlocīties. Un to, ka nepārkapi, zināsi tik tu pats un smīnošs naudas iekasētājs.

Reālus ciparus rakstīju jau agrāk, ar atsauci uz konkrētām vietām. Tāda ir pasaules prakse ar privāto partnerību - kā rezultātā ir vietas, kur jau likumdevēji strādā pie visa veida satiksmes kontroles kameru aizlieguma, jo pieredze ir parādījusi, ka drošību tās ilgtermiņā nedod, toties paver plašu darbības lauku organizētai krāpšanai lielos apmēros.

Sēne, atvaino, bet \"visā pasaulē tā notiek\" īsti nav arguments. Es tev lūdzu parādīt konkrētu, vēlreiz atkārtoju - KONKRĒTU protokolu, kas piestādīt par ātruma pārsniegšanu par 1 km/h. Ja nevari parādīt KONKRĒTI, vēlreiz saku - KONKRĒTI, tad vienkārši jāsaka, ka sazvērestības teorijas vienkārši tev ir mazliet aizmiglojušas acis.

Es nesaku, ka tas FR pasākums ir 100% kristāltīrs kā bāreņa asara, tajā, protams, ir trūkumi, personīgas ieinteresētības, bet tai pašā laikā, tu tagad centies sēt paniku tur, kur tās nav. Ieteiktu drīzāk pievērsties globālākām problēmām, kā, piemēram, šī...

www.tvnet.lv/...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Tu tagad centies sēt paniku tur, kur tās nav. Ieteiktu drīzāk pievērsties globālākām problēmām, kā, piemēram, šī...

Labs ieteikums - censties apturēt lavīnu, lai neredzētu, kā tev nozog maku

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja: Tu tagad centies sēt paniku tur, kur tās nav. Ieteiktu drīzāk pievērsties globālākām problēmām, kā, piemēram, šī...

Sēne, cik tu esi saņēmis kvītis no FR par 1 km/h?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Man vēl nav bijis NEVIENA nepamatota policijas protokola, kaut arī protokolu ir bijis daudz. Treknajos gados toreizējās darba specifikas dēļ daudz nācās braukāt un, lai paspētu visu izdarīt, daudz arī pārsniegt ātrumus sanāca, attiecīgi daudz "uzrauties". Bet vēlreiz atkārtoju - visas reizes bija PAMATOTAS.

0 0 Atbildēt

Kas attiecas uz FR, 2 reizes esmu ar 65-70 pabraucis garām Upesgrīvas ielas FR, katru rītu ar apm. 55 braucu garām Krasta ielas vecā Hondas salona FR, bieži nākas arī Mūkusalas ielas FR braukt garām ar apm. 55 un, varbūt neticēsi, bet man nekādas kvītis uz mājām nenāk.

Tātad, neviens manu maku zagt pagaidām vēl nav mēģinājis un šobrīd nav nekāda pamata domāt, ka mēģinās.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

pamēri intereses pēc cik reāli dabā ir tavi spidometra 55km/h

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: pamēri intereses pēc cik reāli dabā ir tavi spidometra 55km/h

arī par to iedomājos

darbā busiņam pēc spidometra ap 115 km/h, TomToms rāda 87km/h...

(spidometrs nav "tīts")

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

šodien uz Vienības gatves viens daunis, kā ieraudzīja fotoradaru, sabremzējas līdz 40 pēc spidometra.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: šodien uz Vienības gatves viens daunis, kā ieraudzīja fotoradaru, sabremzējas līdz 40 pēc spidometra.

Tādi dauņi pa krasteni katru dienu braukā

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

Sēne, cik tu esi saņēmis kvītis no FR par 1 km/h?

Man neviens arī maku nav nozadzis 15 trolejbusā...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti