Par neesošu pārkāpumu siešanu klāt. Savulaik bija vw jetta ar 1.3 monstrozo dzinēju, vienreiz gribēja piešūt 115 km/h
Man vieni umņiki vecai Javai gribēja sašūt lietu par to ka es pa pilsētu braucu ar 200 km/st!!!
Puikeļi vienkārši nezināja kas tas par ūberkrutu zvēru ir Java!
Es pat biju ar mieru, ja to ierakstīs oficiālā policijas izdotā protokolā. Bet policis izrādījās biku gudrāks un naturāli pakasīja pie deniņiem, skatoties uz puišeļiem!!
Interesanti, kāpēc man neuzglūn? Manai sievai neuzglūn? Brālim, mātei, kolēģiem, draugiem? Nevienam ar šo nav problēmu. Ar ko mēs sliktāki?
Nu var jau būt, ka esat labāki, bez ierunām atbalstot amatpersonu patvaļu un pat domās neapšaubot policista autoritāti. Var jau būt, ka jums ir mazāk problēmu vienkārši samaksājot un aizmirstot...
Bet tas nekādi nemaina faktu, ka uzglūn arī jums. Atšķirība ir tikai tajā, ka jums tas ir pieņemami... Man ne.
Interesanti, kāpēc man neuzglūn? Manai sievai neuzglūn? Brālim, mātei, kolēģiem, draugiem? Nevienam ar šo nav problēmu. Ar ko mēs sliktāki?
Nu var jau būt, ka esat labāki, bez ierunām atbalstot amatpersonu patvaļu un pat domās neapšaubot policista autoritāti. Var jau būt, ka jums ir mazāk problēmu vienkārši samaksājot un aizmirstot...
Bet tas nekādi nemaina faktu, ka uzglūn arī jums. Atšķirība ir tikai tajā, ka jums tas ir pieņemami... Man ne.
Varbūt tev ,vienkāršā tautas valodā sakot, ir kaut kas sarēgojies.
Iedomājies, visiem uzglūn
Kad teicu, ka Banka Baltija ir krāpšana un kad jau Parex kraha laikā teicu, ka Krājbanka ir nākamā sarakstā, arī tādi kā tu apgalvoja, ka man ir sarēgojies. Bet tik vien vajadzēja kā ar kaut minimālu ekonomikas izpratni paskatīties uz visiem redzamo
Man vieni umņiki vecai Javai gribēja sašūt lietu par to ka es pa pilsētu braucu ar 200 km/st!!!
-----------------------
Aha, ir piedzīvojumi šitais pasākumos, tiesa, vēl no krievu laikiem. manam čomam bija ZAZ 965, kurš nemitīgi atradās "tehniskās jaunrades" stadijā, principā tas auto bija ļoti piemērots tam Tika pārbūvēta gan priekšas
piekare, ieskaitot torsionu pārciršanu, gan aizmugures piekare, bet galvenais - dzinējs, ieskaitot galīgi nederīgās izplūdes sistēmas pārveidi. Visu manipulāciju rezultātā tika iegūts visai braukšanā patīkams aparāts, kurš taisnā
gabalā spēja braukt ar ~ 135 km/h, kas apliecinājās, kad uz Pleskavas šosejas pie Garkalnes mūs apturēja milicis un uzrādīja radaru ar šādu rādījumu Mēs savukārt viņam uzrādījām papīrus, kuros skaidri un gaiši rakstīts, ka dotā auto max tehniskais ātrums ir 105 km/h, max ekspluatācijas ātrums 100 km/h. Milicis uz to reaģēja, iesviezdams savu radaru moskvičā, un ar bagātīgu "matu" žēlojās, ka kārtējo reizi pribors esot nosprādzis. Protams, ka viņš mūs atlaida, diez, kā pašam gāja ar radara "remontu"
Nākamais solis jau bija ZAZ-966 ar VAZ-2106 dzinēju, bet tas jau ir cits stāsts ...
===================
Nu, tev acīmredzot ar "samaksāšanu" ir pieredze, man nekad nav nācies maksāt "uz ķepas", bet kasītē pēdējo reizi man sodu izrakstīja kādā 1995. - 1996. gadā, turklāt pretenziju nebija - tiešām pārsniedzu. Tā ka lieku līdzekļu valsts sponsorēšanai man nav, tad allaž cenšos piedomāt pie braukšanas un izrādās, ka ka neviens man "neuzglūn"
Un kā izpaužas amatpersonu patvaļa? Policista autoritāte? 100% varu teikt, ka, kā tu pret viņu, tā viņš pret tevi - tā ir praktiski visur, varu to teikt pēc kontaktu pieredzes ar ārvalstu policistiem visos iespējamos rangos
Kad teicu, ka Banka Baltija ir krāpšana un kad jau Parex kraha laikā teicu, ka Krājbanka ir nākamā sarakstā, arī tādi kā tu apgalvoja, ka man ir sarēgojies. Bet tik vien vajadzēja kā ar kaut minimālu ekonomikas izpratni paskatīties uz visiem redzamo
====================
Nu, banku sektors it kā nav iauto tēma...Par Krāpjbanku nepateikšu, nekad nav bijusi darīšana, bet Parex sakarā aizdomas pārtapa dzelžainā pārliecībā, kad noguldījumu procentu likmes sasniedza nereālus augstumus un ainava sāka līdzināties pazīstamajam MMM Nācās pielikt palielas pūles, lai pārliecinātu radus un draugus "tīt makšķeres", tostarp savu māmiņu, kurai Parex bija ievērojama naudas summa, kura jau bija teju dubultojusies. Process vainagojās panākumiem un aptuveni nedēļu pirms "burbuļa plīšanas" visa nauda tika
savākta, gan ar "rūkšanu". Vajadzēja redzēt visu šo ļaužu sejas pēc nedēļām divām
Iedomājies, visiem uzglūn
Pag pag, par BB tas bija skaidrs jebkuram, kurš kaut ko sajēdza ( cik jau nu mums tajā laikā tas bija iespējams) no finansēm un ekonomikas.
Tas pats ar Krājbanku, es no tās izņēmu naudu jau tad ( tur gan man bija maz,no seniem laikiem kaut kas mētājās), kad Antoška parādījās pie horizonta.
Tā kā aizrādījums nevietā. Un par policiju arī, man ir pietiekami daudz asumu ar viņiem bijis un neuzskatu, ka tur viss notiek kā pienākas, bet nu tā,kā tev, ka uz katra stūra uzglūn, gan neesmu piedzīvojis.
Tāpēc domāju, ka tava pakaļa ir ar sevišķi specifisku smaku, ka uz to pavelkas jebkurš suns.
Crankshaft rakstīja: ------------- bet Parex sakarā aizdomas pārtapa dzelžainā pārliecībā, kad noguldījumu procentu likmes sasniedza nereālus augstumus un ainava sāka līdzināties pazīstamajam MMM Nācās pielikt palielas pūles, lai pārliecinātu radus un draugus "tīt makšķeres", tostarp savu māmiņu, kurai Parex bija ievērojama naudas summa, kura jau bija teju dubultojusies. Process vainagojās panākumiem un aptuveni nedēļu pirms "burbuļa plīšanas" visa nauda tika
savākta, gan ar "rūkšanu". Vajadzēja redzēt visu šo ļaužu sejas pēc nedēļām divām
Man tā bija ar BB, vecākiem nekādi negribējās ticēt,ka 90% gadā nav reāli, lai gan 1 gadu jau bija saņēmuši tikpat, cik ielika. Izdevās toreiz pārliecināt, man gan tad bija tikai kādi 23 gadi,kurš tad tādam ticēs
Sēne, izlasi vēlreiz, ko rakstīju - nav bijuši NEPAMATOTI mēģinājumi. Tiesa gan, ir bijušas nepamatotas atlaišanas vaļā (kad pēc idejas jāsoda un ne tikai ar brīdinājumu). Te neiet runa par patvaļas atbalstīšanu, jo tādas patvaļas vienkārši nav bijis. Un es vispār esmu diezgan piekasīgs cilvēks - nemaksāju naudu par to, par ko nav jāmaksā. Protams, ir bijuši sīki ekscesiņi, nevar teikt, ka pieredze ar CP ir 100% pozitīva, bet šie arī ir atrisinājušies plus mīnus normāli. Viss jautājums ir attieksmē un komunikācijā. Tev, kā redzams, normāli un pieklājīgi komunicēt mamma nav iemācījusi, tas jau pēc postiem šeit pat zīdainim ir skaidrs. Tad nu nebrīnies, ka šādu attieksmi saņem arī no apkārtējās pasaules.
===================
Nu, tev acīmredzot ar "samaksāšanu" ir pieredze, man nekad nav nācies maksāt "uz ķepas", bet kasītē pēdējo reizi man sodu izrakstīja kādā 1995. - 1996. gadā, turklāt pretenziju nebija - tiešām pārsniedzu. Tā ka lieku līdzekļu valsts sponsorēšanai man nav, tad allaž cenšos piedomāt pie braukšanas un izrādās, ka ka neviens man "neuzglūn"
Un kā izpaužas amatpersonu patvaļa? Policista autoritāte? 100% varu teikt, ka, kā tu pret viņu, tā viņš pret tevi - tā ir praktiski visur, varu to teikt pēc kontaktu pieredzes ar ārvalstu policistiem visos iespējamos rangos
rudens68 rakstīja: Nu ko šodien -20 Jelgavas apvedceļā ( pie zemnieka ) FR . Vakar Riga -Jelgava nevienu nemanīju , domāju sals pa lielu ..bet nē .....
Pie zemnieka ir kā reiz piemērota vieta tam FR. Ceļš nav īpaši pārskatāms, tilts, nepārtrauktās līnijas, pagrieziens uz zemnieku. Ja tur kāds skrien, tad ir godam nopelnījis rēķinu.
Crankshaft rakstīja: ------------- bet Parex sakarā aizdomas pārtapa dzelžainā pārliecībā, kad noguldījumu procentu likmes sasniedza nereālus augstumus un ainava sāka līdzināties pazīstamajam MMM Nācās pielikt palielas pūles, lai pārliecinātu radus un draugus "tīt makšķeres", tostarp savu māmiņu, kurai Parex bija ievērojama naudas summa, kura jau bija teju dubultojusies. Process vainagojās panākumiem un aptuveni nedēļu pirms "burbuļa plīšanas" visa nauda tika
Man tā bija ar BB, vecākiem nekādi negribējās ticēt,ka 90% gadā nav reāli, lai gan 1 gadu jau bija saņēmuši tikpat, cik ielika. Izdevās toreiz pārliecināt, man gan tad bija tikai kādi 23 gadi,kurš tad tādam ticēs
Bet pēc tam smaidīja.
Zini, kas ir dīvainākais? 90% gadā IR (vai, pareizāk sakot, bija) reāli. Un Latvija ir vienīgā postpadomju valsts, kurā šādam biznesam sanāca izgāzties. Tapēc, ka kāds cits izdomāja pierādīt savu ego, sagraujot Latvijas eksportspēju un pie viena nogremdējot Laventa lielisko ieceri. Jebkur citur viņu pensionāri slavētu
Nu, tev acīmredzot ar "samaksāšanu" ir pieredze...
Jā - nesenākā pat 2x, sēžot blakus vadītājam, Ciemupē iebraucām par ātru. Abas reizes CP darbonis (Ogres) ~15 min. trinās apkārt arvien tiešākā tekstā piedāvājot sarunāt, neskatoties uz neskaitāmiem lūgumiem iet sastādīt protokolu. Pirmā beidzās vien ar lieki zaudētu laiku un neapmierinātu (par protokola sastādīšanu) policistu. Otrā mazliet skarbāk - kad vadītājam apnika, viņš pajautāja vai tiešām policists neredz videokameru mašīnā un lai beidzot iet sastādīt savu PĒDĒJO protokolu. Aizgāja ar attiecīgu sejas izteiksmi. Video ar iesniegumu tika nodots policijā, par tālāko likteni ziņu nav.
GB12 rakstīja: Viss jautājums ir attieksmē un komunikācijā. Tev, kā redzams, normāli un pieklājīgi komunicēt mamma nav iemācījusi, tas jau pēc postiem šeit pat zīdainim ir skaidrs. Tad nu nebrīnies, ka šādu attieksmi saņem arī no apkārtējās pasaules.
Mani dzīve ir iemācījusi pielāgoties sarunu biedriem. Tev derētu zināt, ka sarunu vienmēr sāk CP, nevis autovadītājs. Un līdz ar to CP izvēlas, kā saruna noritēs. Ir bijušas arī normālas sarunas - gan stingri formālas ar specrotu, bet ļoti korekti pēc reglamenta. Gan draudzīgas, aprunājoties par auto, kamēr kolēģis raksta protokolu. Bet ja pie loga pieveļas nobarots mūlis, kas sasveicinās ar vārdiem "vajadzēs iepūst!", tad vienīgā atbilde ir "kur tieši?" - ar visām izrietošajām sekām.
Un tam, ka fotoradari ir krāpniecisks bizness visur pasaulē, diez vai ir sakars ar manām komunikācijas spējām. Tādēļ salīdzinājums ar bankām ir vietā, lai arī ne par auto. Zivtiņa shēma atbilst visām labākajām prasībām krāpšanas struktūrai. Privātais partneris... Publiski meli... Līgums tiek pildīts tikai peļņas virzienā... Tā jau ir krāpšana, līdz ar to pēc vajadzības palielināt apmērus viltojot datus, kad biznesa plāns nepildīsies, ir tikai pašsaprotami. Un visai droši, ņemot vērā, ka finansiālais plāns ir saskaņots ar Saeimu un valdība ir atbildība par tā pildīšanu. Diezgan spēcīga aizmugure, ar ko rēķināties, vai ne?
Kurš vēl ir pamanījies faktiski iedot kukuli caurajam valsts budžetam?! Visu cieņu kukuļdošanas meistariem Vitronic - lai kas arī aiz sī vārda slēpjas.
Man bija gadījums, kad apturēja it kā par ātruma pārsniegšanu dikti apšaubāmā situācijā. Pēc pailgām diskusijām un prasību sastādīt protokolu, utt beidzās ar to ka palūdza apskatīties mana maka saturu un samaksāt tik cik tur ir, bet bez papīriem!!!!!!! Jo saprata ka es tā vienkārši atstāt negribu un būšu gatavs braukt uz citu rajonu kasīties. Pie kam man paspruka ka paredzamās "soda" summas nemaz līdzi nav. Beidzās ar to ka samaksāju melnajās tā biku zem 3 Ls. Protams par 3 Ls uz citu rajonu speciāl nebraukšu lai kasītos un arī neiešu stundām dirnēt uz ceļa, kamēr šie izdomās kādu citu soda mēru.
P.s. tā bija vienīgā reize, kad man prasīja kukuli un es to iedevu.
Bet pēc tam smaidīja.
Zini, kas ir dīvainākais? 90% gadā IR (vai, pareizāk sakot, bija) reāli. Un Latvija ir vienīgā postpadomju valsts, kurā šādam biznesam sanāca izgāzties. Tapēc, ka kāds cits izdomāja pierādīt savu ego, sagraujot Latvijas eksportspēju un pie viena nogremdējot Laventa lielisko ieceri. Jebkur citur viņu pensionāri slavētu
Ko?? 90% banku procenti bija normāli?? Kādam biznesam ir jābūt, lai NORMĀLI nopelnītu bankai 90% vismaz? Tas, starp citu, bija tikai depozīta % un bija jau arī 120% vienu laiku.
Ko?? 90% banku procenti bija normāli?? Kādam biznesam ir jābūt, lai NORMĀLI nopelnītu bankai 90% vismaz? Tas, starp citu, bija tikai depozīta % un bija jau arī 120% vienu laiku.
Eksportspēja viņam....
Nekādam biznesam. Papīrīšu pirkšanai un pārdošanai. Visās postpadomju valstīs, izņemot Latviju, kur Repše sagribēja krutāko valūtu pasaulē, devalvācija pieļāva šādu biznesu, konvertējot līdzekļus, piemēram, uz USD. Devalvācija ir pašsaprotams process jaundibinātā valstī un Lavents ar to rēķinājās. Bet velti... Savukārt tās neesamība ļoti patika īstermiņā domājošiem pensionāriem, bet pašos pamatos sagrāva eksportu, radot neadekvātu valūtas kursu un tādejādi sadārdzinot salīdzinošās izmaksas ar citām valstīm.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .