Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

pirdiens rakstīja:

Tas VideoReg ir par maksu (un dārgi) ir arī lētāki, bet atradu priekš telefona ļoti labu bezmaksas! DailyRoads Voyager - market.android.com/...

Un var pat turpināt filmēšanu ar izslēgtu ekrānu (lai taupītu baču

Kārtīgi notestēšu - došu secinājumus!

DailyRoads neliek uz video ciparus. Tas ir maksas pakalpojums, ko var dabūt tikai izmantojot viņu on-line konvertācijas servisu.

VideoReg, cik paskatījos, liek datus uzreiz virsū, nevis saglabā atsevišķi, kā Vitronic

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

«Faktiski jāatzīst, ka nedaudz nepareizi tas viss tika ieviests. Bet to es varu pateikt tikai šobrīd, jo līdz tam mums tādas pieredzes nebija. Skaidrs, ka no sākuma vajadzēja ieviest stacionāros radarus. Pārvietojamos vajadzēja pēc tam vai paralēli nedaudz mazākā skaitā.».

www.tvnet.lv/...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Interesanti tikai, kad pie mums sāks beidzot sēdināt šitādus zivtiņus un citus mahinatorus un nejēgas-izsaimniekotājus.

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

varbūt nedaudz off.

Kurš ir saskāries. Radiniekam pāķos Rīgas Pašv. pol. atsūtīja paziņojumu- atgādinājumu, ka nav samaksāts sods par nepareizu stāvēšanu t/c Alfa parkingā kaut kad janvāra pirmajās dienās. Šamais brīnās, jo tajās dienās tur vispār nav bijis un nekādu plāksteri uz loga arī neesot atradis. Vai RPP ir jāsūta uz Īpašnieka adresi protokols un bilde (kopijas). ir jēga kasīties ar šiem?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Bams rakstīja: varbūt nedaudz off.

Kurš ir saskāries. Radiniekam pāķos Rīgas Pašv. pol. atsūtīja paziņojumu- atgādinājumu, ka nav samaksāts sods par nepareizu stāvēšanu t/c Alfa parkingā kaut kad janvāra pirmajās dienās. Šamais brīnās, jo tajās dienās tur vispār nav bijis un nekādu plāksteri uz loga arī neesot atradis. Vai RPP ir jāsūta uz Īpašnieka adresi protokols un bilde (kopijas). ir jēga kasīties ar šiem?

Divi varianti:

1- jāēd biezpiens,

2 - vai tomēr bildes studijā...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Divi varianti:

1- jāēd biezpiens,

Jā, to pirmo jau es šam teicu

Bet tad bildēm tomēr ir jābūt, cik sapratu?

0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Divi varianti:

1- jāēd biezpiens,

PP jau parasti vienmēr bildē, strīdus gadījumiem, vismaz Rīgā toč...

Jo cītādi jocīgi sanāk - tajos datumos, nav bijis, bet plāksteri ar nav redzējis...

Tad kā ir - nav bijis, vai nav manījis plāxteri?

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Kāds nevar man palīdzēt uzbūvēt mazjaudīgu elektroimpulsa raidītāju jeb EMP, ar darbības rādiusu 20-50 metri. Varētu gar fotoradariem braucot aktivizēt.....fiksi vien visi pazustu......

0 0 Atbildēt

Var gadīties, ka kāds procesā ir sajaucis kādu vnz simbolu, rezultātā sods nosūtīts nepareizam adresātam. Tā ir jau agrāk noticis.

ak Reģ.: 13.01.2003
0 0 Atbildēt

Man ir bijis gadījums, kad saņēmu 3 it kā plāksterus no PP ceļu policijas nodaļas par neatļautu stāvēšanu, kur neesmu bijis. Es aizbraucu uz PP, uzrakstīju iesniegumu uz PP šefa vārda ar paskaidrojumu (labākais, ka es plāksteros minētajā laikā vispār biju komandējumā, Vācijā) Paskaidrojumā vēl ierakstīju, ka manas prombūtnes laikā citiem nebija iespējas lietot auto. Visus 3 sodus atcēla.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Bams rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Divi varianti:

1- jāēd biezpiens,

PP jau parasti vienmēr bildē, strīdus gadījumiem, vismaz Rīgā toč...

Jo cītādi jocīgi sanāk - tajos datumos, nav bijis, bet plāksteri ar nav redzējis...

Tad kā ir - nav bijis, vai nav manījis plāxteri?

Hwz. It kā uz Rīgu janvārī esot pāris reizes braucis, bet plāksteris toč nav bijis. Nedomāju arī, ka kāds huļiganjo to būtu norāvis. Kāds labums tam no tā?

Es arī esmu redzējis, ka RPP fočē, tāpēc šim arī saku, lai zvana un pieprasa bildi uz pastu. Un protokolu.

ak Reģ.: 13.01.2003
0 0 Atbildēt

Plaksteri mēdz pazust šādi: es piebraucu un nolieku auto, kur nedrīkst. Skatos, stāv blakus viens ar plāksteri. Noņemu plāksteri un uzlieku sev. Un mierīgi stāvu tālāk. Bet sodītais atnāk, un aizbrauc nezinot, ka bija plāksteris

0 0 Atbildēt

Skardnieks rakstīja: Kāds nevar man palīdzēt uzbūvēt mazjaudīgu elektroimpulsa raidītāju jeb EMP, ar darbības rādiusu 20-50 metri. Varētu gar fotoradariem braucot aktivizēt.....fiksi vien visi pazustu......

tikai kad brauksi garām vēlams to darīt no mašīnas bez elektroniskā vadības bloka un labāk kad neviena cita auto blakus nav...

citādi var sagadīties izslēgt ne tikai FR kasti...

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Skardnieks rakstīja: Kāds nevar man palīdzēt uzbūvēt mazjaudīgu elektroimpulsa raidītāju jeb EMP, ar darbības rādiusu 20-50 metri. Varētu gar fotoradariem braucot aktivizēt.....fiksi vien visi pazustu......

tikai kad brauksi garām vēlams to darīt no mašīnas bez elektroniskā vadības bloka un labāk kad neviena cita auto blakus nav...

citādi var sagadīties izslēgt ne tikai FR kasti...

Tieši tā ar bij domāts....

man 50 gadīgajam volvo pati prastākā aizdedze.....

0 0 Atbildēt

labāk ar tvaika dzinēju!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Jā, un to EMP jāieslēdz ar uz lampām būvētu radaru detektoru - kā impulss, tā EMP

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

plāksterim ir pārsūdzēšanas laiks... Arī neredzētam....

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: plāksterim ir pārsūdzēšanas laiks... Arī neredzētam....

Nebijušam plāksterim arī?

0 0 Atbildēt

Koroče sazvanījām RPP, sievietes balss atbildēja, ka tad viņiem esot jāskatās savos reģistros, tur viss esot. Pēc brīža atzvanīja- esot sajaukts... viens cipars VN. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.

0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

Koroče sazvanījām RPP, sievietes balss atbildēja, ka tad viņiem esot jāskatās savos reģistros, tur viss esot. Pēc brīža atzvanīja- esot sajaukts... viens cipars VN. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.

Teorētiski tā tam vajadzētu būt. Bet ir pieredzēts gadījums, kad "sievietes balsij" vienkārši piemirstas izveikt soda atcelšanu. Un rezultātā ir pārsteigums CSDD, kur izrādās ir spēkā liegums, jo sods nav ne atcelts ne pārsūdzēts un savu auto vari likt uz treilera, jo skati iziet neļauj. Un uz ilgu laiku, jo tad jau ir beidzies pārsūdzešanas termiņš. Kamēr pierādi, ka neesi ēzelis, staigā kājām. Un tas viss, jo cilvēkam bija slinkums nosūtīt vienu ierakstītu vēstuli - pa telefonu taču teica, ka viss kārtībā.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nav jēgas ķēpāties. EMP jātaisa uzreiz normāls, lai izrubī visu pilsētas centru - bankas, parādnieku reģistrus, visādas datu bāzes.

un sāksies jauna skaista dzīve.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja:

nav jēgas ķēpāties. EMP jātaisa uzreiz normāls, lai izrubī visu pilsētas centru - bankas, parādnieku reģistrus, visādas datu bāzes.

Nu ja uztaisīsi tāda mēroga, tad vari uzreiz sākt sev akmens cirvi gatavot "Dzīvu" elektroniku var diezgan viegli apturēt, bet saglabātie dati nemaz tā nedzēšas. No magnētiskajiem nesējiem vēl varbūt izdoies, bet maz ticams, ka no flashatmiņām un vēl mazāk no optiskajiem nesējiem. Lai gan - diez vai pats izdzīvosi pie tādas elektromagnētiskās jaudas, kas spēj uzcept CD

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja:

nu nu.. daudzām mūsu bankām DC atrodas kādus 500 km un tālāk no šejienes, turklāt tās telpas ir labi ekranētas.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

bomāri atsūtīja vel vienu - afigenno pārkāpu pilsētā...

60km/h... soda par 57 km/h....

šo gan iesniegšu uz pārsūdzēšanu.

pie tam kaut ka aizdomīgi bilde izskatās.... ka tik negrieza nost kādu citu auto.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

vel radās jautājums- ja bilde ir ka pierādījums, kāpēc uz tās nav nekādas mērskalas?

kādreiz taču bija moments, ka uz bildes jābūt mēroga kontrolei?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti